bra helg

Gooood weekend!
Helgen var asbra, blev Boda borg och självklart tog jag,jossan och antonvinsten;b hehe. Sedan blev de party, var faktiskt kul att gå ut i karlskoga eftersom de var längesen man va ute här.. Så helt klart en lyckad käll! :) Nu måste jag sätta igång och plugga för på onsdag äre muntlig redovisning (hatart) och fredag äre omtenta i grammatik, fyfaaaan! När 80& hade underkänt förra året och antagligen likam ånga i år med samma lärare kanske universitete ska börja fundera om de är eleverna eller läraren som de är fel på?! humm... jaja hare gott!!


jag och min bäste vän stina i helgen:)


partyparty

nuuu blire feeest!! hejhej jag tycker om stiina och gubben och matti och anton! :)

spontan utgång blir bäst

hoho! Helgen blev inte som planerat kan ja säga. Kissemissen kom som den skulle, för överigt sitter hos på mina axlar o typ sover just nu, hihi min lilla goding:) Lördagen satt jag och Elin på donken när jag helt plötsligt blev så sugen på utgång. Så vi åkte iväg till bråten på fest, sen blev de utgång! Blev full som en kastrull och bortsätt från det hade jag faktiskt riktigt kul:) Därimot vet jag inte vart eller hur 1000 spänn bara försvann som rök denna kväll? Hm..

Södnagen blev den absolut värsta baksmällan i hela mitt liv och kände att nu vare sista gången någonsin ja drack alkohol. Men  har planer på fest i helgen med men får se då. Nu när jag inte festar jämt och varenda helg längre som man faktistk känner hur jävla gött det är o ha nått annat liv ibland^^ klart jag älskar fortfarande att gå ut o festa, men som jag har det nu är det underbart:) jag och värdens bästa pojkvän hittar på så himla mkt roliga saker jämt och festar när man känner att man lixom verkligen är sugen på det. Så jäkla skönt:)


(En gammal fest bild hos sara)


kissemissen

Yohoo, är inne på sista frågan på den här heeemskt roliga tentan. Måste dessvärre finslipa rätt mkt eftersom jag bara har skrivit och sen hoppat vidare. Men finslipning tar vi imorgon!:)

Men nått ännu roligare imorgon är att vi får hämta lille Nelly, efter 5 fick vi komma och hämta våran nya familjemedlem. Så mysigt ska det bli!! Så den här helgen får bli lugn och vara hemma med kissen så hon lär känna sitt nyra hem. Men faktiskt börjar jag bli lite party sugen också så nästa helg täntke jag passa på att gå ut när de är lönehelg. Var längesen man va ute i lilla Kalrksoga nu så jag hoppas det blir roligt! :)
Men nu ska ja ta o skriva klart tentan så det bara är finslipningen kvar imööra. hääyhhääy!


hemtenta

Hoho, tänkte bara uppdatera mig lite fort. Sitter och håller på med en jäätttee rolig hemtenta just nu, gubbens dator som jag alltid sitter vid råka ja få virus i häromdagen (troja) vilket jag har hört inte är så bra.Men nu sitter jag vid min egen dator och hoppas att inte den också får sig ett virus! Blir så jävla sur på folk som sitter och bara vill förstöra för andra! idioter är vad ja tkr om er!

Ajja täntke bara berätta det, nu ska ja plugga! tjaaaaio


lite duktig är jag

Måndagen har gått fort, tur de. Som de flesta vet är inte måndag min favvodag!
Har tänk i 100 år att  jag ska ringa och söka ett jobb, när jag ääääntligen tar mig ikragen och ringer så finns inte hon kvar som jag ska prata med för dagen. Så nu får jag fasa hela dagen imorgon igen då för att återigen försöka ringa! Ville bara berätta det och även skryta lite över hur duktig ja är som söker jobb;)


Saknar min älskling som är och jobbar i Jönköping såhär på alla hjärtans dag. Älskar dig mest! Du är bäst för mig Ibbna..<3


Babsan

hejhej! har ni haft en bra helg? Det har jag, den har varit toppen:) Har typ bara umgåtts med älsklingen hela helgen men med tanke på att det är det bästa jag vet så känns det ju skit bra att få umgås med honom! I fredags var vi även bjudna på tacokväll hos syrran och Anders. Först kolla vi melodifestivalen sen kolla vi en film. Till filmen somnade först Jenny, sen Anders och sen jag. Haha stackars gubben satt där själv tillslut. Melodifestivalen tyckte jag hade bra låtar, ringde självklart och rösta på Brolle. Hehe men gillade Sanna med, men bäst var ju faktiskt Babsan, synd han/hon inte gick vidare.. hahaha

I lördags blev det in till Karsltad och Ike hela dagen, handla hur mkt nytt osm hälst till lägenheten och nu börjar det sakta men säkert bli så gott som klart här inne! Så jävla skönt, med tanke på att våran lilla myssis katt kommer på fredag, ååå va ja längtar!


Fika med Jessica

hej och hallå!
Hoppas allt är bra med mina trooogna läsare. höhö. Ska alldeles strax iväg till stan med Jessica, täntke ta en fika på som hemma. Är egentligen pankast i stan men då min bästa Jörgen till pojkvän har skänkt mig lite pengar för att inte gå under så har jag visst ahft råd med både ett par nya skor och en fika på stan. Du är så bra älskling:)<3

Vet inte vad jag ska fika faktiskt, blir nått litet bara. Typ en milkshake eller något sånt smarrig. Eller så blire helt enkelt en rikgit onyttig kladdkaka med en jävla massa glass och en riktigt inyttig coola till:) hehe ah kan bli vad som hälst. Efter stan har jag inget soeciellt planerat, tror ja ska gå ut på en promenad eller nått sen när det är så fint väder som idag, lite kallt ute men behöver lite vitaminer, vilka det nu är man får av solen eftersom den inte är framme allt för ofta! Men nu ska ja kila, här får ni en bild av dagen Nathalie:) hejhej!!


RSS 2.0