första kvällen som 18-åring

Sjukt kul kväll ;) hade verkligen hur kul som hälst! började med att vi skulle testa gå in på harrys .. 23-års gräns, vakterna sa bara att värst va uppklädd du var så fick jag gå in, då kollar hon som tar betalt på mig o säger nånting, jag hörde inte så ja sa bara va.. då skrek min syster.. JA det är hon! då hade hon frågat om jag var på möhippa, (vilket jag inte var) men det trodde ju hon så hon pekade på mig och sa * ikväll kommer du in gratis* haha tack så mycket sa jag;)
Var dä inne och dansade ett tag sen gick vi in på statt .. där träffade jag allt annat folk, fick massa drinkar och shots inbeställda, och en heeelt gratis kväll blev det ju, så gött! ;)
Nu mår jag bra men lite segt, ska snart iväg och jobba:( men lägger in bilder från våran lilla förfest hos mig så fort jag lagt in bilderna:)

Hare bäst!! Puss&kram
nathalie

pub-runda.. 18 år!

Hej bloggen!
Då var natta i farten igen, gladare än vanligt! vet du varför? JO för imorgon är det fredag.. och då ska ja jobba 6 timmar!! :)
NEJ nu driver jag med er.. haha rolig jag är, men om jag säger såhär, när jag slutar jobbet imorgon så är jag 18 ÅR! tänkasig, då äre byebye PC och hello krogen ;) haha .. !
Blir släkten som kommer innan och håller förfesten med mig, även stina, elin o richard är med innan.. sen dra vi iväg till statt, hoppas det är lite folk fast det är 2 dar före lön...

Men hursomhälst blir det göteborg helgen efter, måste betyda fest både fredag och lördag?! det tar igen allt om det inte kmt mkt folk på lördag , men det hoppas jag, synd att bag in the box va instält då ;D

Men ikväll blir det ialfl lite pub-runda här i örebro med stina och elin:) hoppas ni alla får en trevlig kväll och helg! Jag ska fan uppdatera på sööndag, om presenter och kvällen! :) hare bäst gays! ( mycket gammal bild, men så söta)

PUSS&KRAM
xoxo nathalie

vänner

Goddag på er sötnosar:)
Sitter hos richard men tänkte åka hem så snart. är inge sugen på frukost heller som brukar vara den bästa måltiden på dagen :) men jag blir väl så småningom...

Vännerna vad fan vore jag utan er ? ibland känns allt jobbigt ( fastjag vet att det inte borde) vi får väl hoppas det känns bättre snart. men med er mina vänner vid min sida kmr jag alltid klara mig, ni betyder allt..:)

Vill självklart ge hedersplatserna till Stina, Elin, Alexandra, Angelica och Erica! ni är så himla underbara...
  None

älskar dig richard!

RSS 2.0