måndagsångest

Måndag igen! Usch idag har jag verkligen måndagsångest. Tillbaka till universitetet efter 3 veckors riktigt bra praktik. Är kort dag i alla fall som tur är och idag tänker jag ta bilen, är inte på humör för att krångla med bussar. Efter skolan måste jag och Judit fixa klart vårat arbete sen äre bara fokusera på tentan! shit..

Helgen var som vanligt jätte bra i alla fall. Fredagen var vi bjuda till syrran och Anders på mat o grejjer. Fläskfilé och potatisgratäng, hur gööött som hälst. Sen på lördagen blev de boda borg, självklart vann tjejerna:) vad hade ni räknat med pojkar? heheh.

I veckan blire bara skola och plugga, idag ska jag träffa Jessica en sväng också. Men på fredag ska vi börja fixa i nya lägenheten:) på lördag äre ju halloween och då är jag sugen på lite fest eller nått. Får se vad som styrs:)


fredaag

FREDAG morgon, jag älskar fredagar:) då vet man att man har hela långa helgen framför sig, va ska man kunna göra mer än att njuta? Nu ska ja snart iväg på sista praktikdagen vilket känns riktigt tråkigt faktiskt. Men om några veckor ska jag tillbaka som tur är! Måste säga att jag trivs som fisken i vattnet. Vet helt klart att jag utbildar mig till rätt jobb i alla fall.

Lite senare kommer Gubben hem också och ikväll är vi bjuda på käk hos syrran. Sen imorgon ska vi iväg till Boda Borg med syrran, Anders och Jossan med. Blir lag och vi kommer sjääälvklart vinna! :)

Nu ska ja sätta på mig strumpor, packa väskan och kila iväg.. pussshääääy!


Började sakna min gamle kvinna Isabella, vore kul o träffa henne nåndag med:)


Torsdag

Godmööööra gött fölk!:D
Bofors vann igår igen, duktigt av er. Måste säga att det trodde man ju faktiskt inte.

Nu blir det iväg till praktiken i alla fall, har ingen större lust idag vill bara att dagen ska gå. Sen blir in till Örebro och fira Stina, det ska bli naaajs!
Men först, en promenad till skolan!


VFU

Jag känner mig som en väldigt självupptagen kvinna nu för tiden. Jag bara pluggar och har mig. Men faktiskt så om jag tänker efter har jag inte pluggat så himla mycket nu ändå, har haft VFU i snart 3 veckor och jag trivs som fisken i vattnet:) Att behöva gå tillbaka till vanliga skolan känns förjävligt rent ut sagt, vill jobbbaaa! Men nu är jag snart klar med arbetet som ska vara klart efter mina 3 veckors praktik så det känns skönt. Ikväll belönar jag mig med lite onyttigt käk och sen blire hockey med Ellen! Får vi se om Bosseforss har några bra resultat att erbjuda idag då.

Imorgon blir det in till Örebro också och fira Stina. Vi ska ut och käka och ha det mys, så innan hockeyn idag ska jag iväg till stan och köpa henne en present. Vet redan vad ja ska köpa men skriver jag det här så vet nog även hon vad hon får innan hon äns öppnat paketet, och det vore ju tråkigt! hehe :)
Men jag ska väl finslipa mitt intressanta arbete nu och sen får jag se vad som hittas på innan hockeyn. hade!


goda mandariner

Godmorgon! Det är tidigt på morgonen och jag ser att ja kommer få skrapa rutor när ja åker iväg. Fattar inte hur fort allt går. Känns som det var sommar alldeles nyss, nu åker jag iväg i minvinterjacka på morgonen! sjukt. Men en positiv sak är att denhär årstiden kommer världens godaste mandariner, haha! :) käkar dom hela tiden.

Sen är det ju inte länge kvar till jul, jag ääälskar jul. Det är mysfaktor så de skriker om det.
Men ja! Annars har det inte hänt så mkt mer i veckan, igår gick ja i skolan till klockan 6. Var med på deras APT möte men det var riktigt kul var nån kille från stockholm där och hade expriment o skit.. riktigt kul faktiskt! :)

Idag slutar jag klockan 3 och då måååste jag hem och försöka komma nånstans på dethär jävla arbetet som ska in efter VFU:n. bläääääääääää för plugg ibland.. Men nu ska ja klä på mig, hämta elin och åka iväg till skolan! see ya!

pusss&kraaaam


inte längesen vädret var såhär och det höll på att bli vår!


Måndag är en måndag

Helgen är återigen slut och det är bara börja ladda inför en ny vecka av massa praktik och massa plugg! Usch vill bara hoppa över några veckor nu och typ får jul eller nått, då är vi lediga också. Blir så depp när det är måndag och gubben åker iväg. Hatar att veta att ja får vänta ända till torsdag och sova sjäv hela nätterna. Menmen! är väl inte mkt att deppa över, det är som de är. Han sparar pengar så vi ska kunna åka till USA till sommarn och så vi kan köpa allt nytt till lägenheten! Så ddet är ändå värt det:)

Nu ska jag packa väskan och sen åka iväg på praktiken. Trivs skit bra där men en måndag är ändå en måndag, då trivs jag nog ingenstans ;)


ser ut som en riktig friluffsdag:)


Onsdag och snart torsdag

Hallå!
Onsdag morgon och nu är det inte länge kvar till torsdag då babe kommer hem. På fredag ska jag ut och käka med gubben,anton, mamma och carina. Ska bli kul att Gubbens och mina föräldrar träffas nu:) Papporna får ses på min och gubbens inflyttningsfika. hehe

Igår gick praktiken väldigt fort, barnen hade stuidiedag så då var vi VFU: are med och kollade vad lärarna gjorde under dagen. det var rätt spännande det med. Efter det åkte jag och mamma upp till karlsdal och kolla mormors grav sedan gick vi ut på en promenad i de gamla hemtrakterna! myyss. Men sen han jag bara hem så ringde syrran och fråga om vi skulle ta en promenad, så blev en dubbelpromenad igår. Men det var välbehövlig, rör ju inte allt för mkt på mig nu för tiden! :)

Nu ska jag åka iväg till praktiken och i eftermiddag ska jag faktistk in till Örebro och träffa Yvonne och Sol. Var väl 1 år sen man såg sol så det ska bli kul:) ha en bra dag alla! pusss påer!


svenne banan

Nu är första dagen på praktiken avklarad! det gick riktigt bra och fick jag välja skulle jag börja jobba med än gång och hoppa över allt plugga för att nå dit:) Men är väl bra att ha en utbildning. Nu har jag inget mer planerat idag. Blir väl lungt, åka hem och käka ikväll och så bara.

Helgen var riktigt bra! I fredags åkte jag och gubben in till Örebro och käka på jensen´s och sen gick vi på bion. Den var sådär tyckte jag, rätt rolig men lite tjatig...typ... eller hur man ska förklara. På lördagen åkte vi också in till örebro och gick på ikea och kolla nya möbler till lägenheten och sedan gick vi runt på marieberg. På kvällen gick vi på hockey och Bofors förlorade, som väntat...

Neej fan va rastlös jag är... måste hitta på nått skööjjjj, puss påeeer hääy:)


en uttråkad nathalie har vi här


fredag kväll

hejhejhejhej! Allt bra med er? Själv har jag nys skommit hem från universitetet där jag haft seminarium. Gick sådär tyckte jag men får hoppas det dög i alla fall. Snart kommer gubben hem, då ska vi iväg till EM möbler och beställa ny soffa till nya lägenheten! kul:) Sen ikväll ska vi åka in till Örebro och käka på Jensen´s Bøfhus och senska vi gå på bio! Men Sf hemsidan krånglar ju sönder sig så går ju inte boka biljetter. Får hoppas det finns biljetter när vi kommer dit:) Vi ska nog se " i rymden finns inga känslor" har hört att den ska vara bra så.


RSS 2.0