VALBOOORG!

Heeeej!!
Idag är det valborg och vi slutar redan vid halv 12=) det ska bli skönt med tanke på att vi på torsdagar brukar sluta vid 4.. Efter skolan ska jag in en snabbis till Örebro och köpa mina balskor som jag har lagt undan. Skit snygga! Sen direkt hem och börja fixa mig lite inför kvällens bravader. Har känslan nu av att det knappt är något folk alls som ska festa. Men det är såna känslor som ofta gör än förvånad när man börjar dricka och inser hur mkt folk det faktiskt är som festar just den dagen! Så förhoppningsvis blire en hel lyckad kväll:) Och jag menar, när Emma har varit med dom senaste gångerna har det ju varit heel lyckat, så d blir nog inte mindre än skiiit kul!

Vi börjar hursom hälst att grilla hos wicky. Som faktiskt fyller år idag! GRATTIS!

snaaart så :)



Hej och godmorgon! :)
Nu är det visst redan torsdag igen och det måste ju betyda att det är nästan helg!! Gud vad jag längtar:) Imorgon blire att gå ut o käka med Richard, sen efter skulle det bli lite tjej kväll hörde jag ryktas om.. Sen är det LÖRDAG, ska hjälpa till med walthers joggen som kommer att hålla hus på folkhögskolans/walthers parkering. Tror det började klockan 10! så om någon är intresserad av att springa 5 eller 10 KM. kom dit!! går att anmäla sig på plats!

Sen efter allt så blir det direkt hem och fixa sig inför kvällen! lönehelg,fest och förhoppningsvis bra väder! kommer bli lyckat!:)

Vet ni, snart åker vi till aiya naaaapa!!!! sen är det bal och sen studenten, får stora klumpat i hela magen av att bara tänka på allt detta! kommer bli en lyckad sommar:)

puss natha!

vilken lättnad!

Äntligen kan jag sluta tänka på teorin.. Har varit så nervös över det eftersom att jag är en människa som har väldigt svårt att plugga och få in saker. Men nu äntligen! bad till och med till gud imorse! hahah, jag tror nästan på att han finns nu ;b Fick 52 poäng och godkänt är 52! så det var nog tack vare min bön skulle jag tro.. hah!

Har varit ute och kört med pappa nu med för nu är det verkligen inte länge kvar till uppkörningen heller :) hoppas självklart att klara den med på än gång, men vill såklart inte hoppas för mkt för då blir jag bara mer besviken ifall man inte klarar det.
Men nu blire ialf l lite mer plugg, fast till skolan! känns skönt att teorin är överstökad nu! :)


en glad nathalie! :)


Känner mig så lättad! :)

 pussnatha!

liviing the dream


Loooovley! :)

lyckat, helt klart! :)

hejhej!
Nu är det måndag igen! Gött att första lektionen var inställd ialfl, alltså börjar jag halv 11 idag istället. Älskar sovmorgon. Har inte många lektioner idag heller så kmr antagligen gå fort.. Efter skolan blire hem och plugga teori för fulla muggar och idag kan jag inte komma med några dåöliga undanflykter, för nu mååste jag!!

Helgen har varit huuuur bra som hälst ialfl, mysfredag och partylördag med solväder. Kan det blir mycket bättre?
Igår blev det att softa typ hela dagen, var även ute på en liten promenad för att vakna till och tagga inför ett 4-timmars pass på jobbet. Dom timmarna gick faktiskt väldigt fort. Vilket var mycket skönt, men det får ofta fort faktiskt. Måste bero på alla bästaste arbetskamrater man har?! :)

Nej, nu måste jag packa ner datorn och bege mig iväg till skolan! ha en bra dag..

Puss natha!



dålig ja är

hej och hå!:)
Nu har jag varit lite dålig på uppdatering här igen. Men när ajg inte har nått vettigt och skriva så blire ändå bara massa strunt som ingen orkar läsa. Menmen, får väl försöka lite igen..

Om en halvtimma ska jag möta upp Jessica så ska vi gå till skolan. Eller har med cykeln men orkar inte skjutsa hela vägen och vet inte hur mkt mina hjul kommer att klara^^ men vi får väl se. Har matte direkt nu på morgonen och det behövs. måste fixa betyget där! Sen har vi håål till halv 1. Det är jävligt segt. Slutar sen vid halv 4. Då blir det till att cykla hem hela vägen igen, för att byta om. Sen ska jag cykla tillbaka till stan för att stå och sälja våra pennor till projektarbetet på en dansuppvisning i musikpalatset. börjar klockan 7! kom dit. helst innan och köp en penna för 15 kronor som stödjer välgörenhet!

Nätty Pätty idag! ;)

bästa helgen på så länge!

Gomorron Gomorrgon!
Idag är det ialfl TISDAG och inte MÅNDAG. det kommer jag nog inte glömma mer idag ialfl. För imorse tvingade jag mig såklart upp klockan 7 för att hinna med bussen 20 över 8. Hur mkt tid jag än har att fixa mig så blir jag alltid lika stressad ändå i slutendan. Men när jag äntligen hade kommit på bussen och nästan var framme insåg jag att det inte var måndag. utan det var tisdag! på tisdagar börjar jag halv 11! inte klockan 9.. fyfan, kom alltså hit 1 och 1 halvtimma för tidigt! blää..

Känns som hela dagen kommer suga nu bara för det menmen. tur att det är någorlunda kort skoldag ialfl:) har bara 3 lektioner. Sen blir det iväg till körskolan och plugga teori som en galning. det är vad hela min vecka kommer att bestå av. Fast imorgon är det personalmöte så då får jag helt enkelt skippa´t.

Helgen ialfl var en av min absolut bästa helger på läääänge! vet inte vad det var som var så himla kul. Men körde dubbel helg och jag hade verkligen så himla kul! Är nog vädret.. brukar alltid banga den andra dagen för att jag brukar vara så seg, men inte denna helg inte! hade kunnat kört en 4-dagars minst! haha..
menmen, nu ska jag läsa lite mer teori!


orkar inte lägga upp så mkt bilder i bloggen. så är du intressear av dom så... nattaduvet.bilddagboken.se

puss natha!

i´m soo taggad! ;D

Mår mycket bättre idag, exemet ser lite bättre ut.. Men sa bara bättre absolut inte bra. Solen ser ut som att den börjar dra sig fram genom molnen:) kommer nob bli en lyckad dag! Ska även bli spännande att gå ut med lugg idag! det hade jag nog sist när jag var typ 10. Men blev väldigt nöjd faktiskt. Sen vid 2 tiden kommer Stina, så ska vi fixa oss tillsammans. Sen åker vi in till anki typ halv 4. Då blir partey! tagga!

Det lutar alltså mot fest 2 dagar i rad nu då. oojoj, tur att vi är lediga på måndag.



nätty har lugg!:)

har man lovat, så har man!:)

Godmorgon på er alla glada! :)
Har faktskt ganska nyss vaknat. Preciiiiis när jag vaknade ringde telefonen och där på andra sidan luiran var det en uttråkad Stina som ringde. Hon hade vare vaken sen halv 9 den damen! vilken jag inte är förvånad över. Hon vaknar alltid till tuppen. Så ville hon komma hit nu på ängång istället för att hon inte hade något att göra. Och javisst går det så bra för mig så, alltid kul med sällskap! Men känner mig lite nere eller nått idag. Har skit ont i halsen, det regnar och mitt exem kukar sig verkligen av detta hemska väder.. Passa ju bra till att man ska ut imorgon?! men det struntar jag i, nu har jag lovat. Jag håller det jag lovar. Får helt nekelt bara försöka att ta det lite lungt.. Men blire jag mer sjuk så blir det en lugn kväll på lördag. Vi får helt enekelt vänta och se!

men nu måste jag försöka få i mig lite mackor. Men bara tanken att dom först ska åka genom min stackars hals får mig att rysa. men ha en bra dag alla! :)

puss natha!

vad är mitt problem?



Helt ärligt, jag är heelt galen i denhär låten! blir så glad av den.. EMD lixom! men ja, jag älskar den:)

hahah

hej hallå!
Idag skiner tyvär inte solen lika starkt på himlen. Men det göra mig inget, för sen måste jag ändå iväg till körskolan och sitta där och plugga, då äre bara skönt om inte solen skiner så.. Sen ikväll blire lite träning, ska bli gött! Sen blir det kväll, sen blir det äntligen torsdag. Då kommer Stina hit:) får se vad vi hittar på för filurigt.. Men sen på fredag så ska vi fixa oss hemma hos mig och sedan ta bussen in till Örebro, då ska vi till Anki:) där blir det lite förfest. Sen blir det klaras igen. hoppas på kul även denhär gången!

Men nu måste jag nog käka lite frulle! fressten, imorgon ska aiya napa betalas. Don´t forget!

puss natha!

fressten, inatt dröme jag om Kenza! hahahaha

ha en bra dag

Nu är det måndag igen! Men det känns inte äns lite jobbigt med tanke på att det är lov! skönt... Ska snart in till Kristinehamn med syrran och handla lite mat och sådär. Ska bo där i veckan så. Sen ikväll blire iväg på bugg. Det är tydigen avslutning och jenny går där än. Så då fick dom ta med folk, så det är väl lika bra att jag åker med och väcker upp lite gammla talanger?;)

Sitter och pratar med Stina på msn just nu, verkar nästan som att det kommer kunna bli lite fest på fredag igen? omg, vad händer med mig. jag känner mig som en alkolist! var ettag sen det var en vit helg. måste ta en sådan snart! Men nu när vädret är så fint så blir man så jädrans fest sugen. Ingen som känner igen sig där förstår jag?;b

Imorgon blire jobb och sedan ska jag gå och sten plugga teori tänkte jag. Sen på kvällen blire att köra lite spinning med Lisa fisa. gött! Fressten fick jag tillbaka skatte pengar, blev så glad då jag var helt säker på att jag skulle behöva betala tillbaka flera tusen! nej, ska sticka. ha en bra dag!

puss natha!

helt klart en lyckad helg!

Klaras blev mycket lyckat som alltid när vi brudar är ute:) Jag och Erica började hemma hos henne för i mitt hus vare rena kaosen för att jag inte hade fixat i badrummet efter mig när jag hade duschat?! jag menar, jorden kan ju gå under.. Alla som känner min mamma förstår precis vad jag pratar om, men jag älskar henne lika mycket för det:)
Så då åkte jag upp till Erica istället där det var lugnare stämmning, fixade oss. Till mitt stilla sinne kom jag på att jag inte hade ätit ett jävla skit den dagen förutom lite påsk lunch i skolan. Så det var bara börja rosta mackor! 5 stycken;) hahah. Men äter jag inte innan jag dricker så brukar hela kvällen bli förstörd på grund av att jag alltid har en tendens att börja må illa då. Det var nära denhär gången men jag klarade mig undan! Så det blev en lyckad kväll, helt klart! Sen åkte vi in till MM baren och satt där och spanade in folk ettag. Sen iväg till klaras där vi även mötte upp Stina och Elin! hur bra som hälst..



Sen blev det då lördag och då vaknade jag fatksikt upp i min egen säng, vilket jag inte brukar göra på helger. Hade även en liten Erica brevid mig. Sen åkte hos iväg till sin mormor men sedan kom mötte vi upp varandra för en lååång och kön promenad i den stekande solen! Var grymt skönt.. Man blir så himla glad av solen. Vi hittade även grill platser vi ska inta i sommar. Tänk er, Sitta någonstans och grilla och dricka lite ett stort gäng! gud vad kul. Sitte roch lyssnar "sweet home alabama all summer long" den videon stämmer så bra in på att åka till nån liten Ö eller nått och dricka och ha så jäävla kul! det ska ialf lmin sommar bestå av:)



Ingenting gör ju sakren värre att det är looov nu!:)

inte fan får man det

Idag skulle vi bara ut och gå på motin och hälsan, då tänkte jag att då  kan man ju ta lite sovmorgon och sedan g ut och gå här hemma istället. nöjd och glad var jag en stund, till jag kom på... Jag har körletkion 7.15! fyfan, så min sovmorgon höll till klockan 06.00. Kan inte äns minnas när jag  gick upp såhär tidigt igen. Trodde det var mitt i natten när klockan ringde.. Men det var helt enkelt bara att stiga upp och se glad ut..

Ska som sagt iväg och köra då, sen ska jag hem igen. Sen måste jag faktiskt iväg till skolan och plugga lite grann. Sådär dagen innan lovet! men det känns inte så jobbigt faktiskt. Efter det måste jag iväg och sola med. Fast blir alltid så jäävla röd i anstiktet direkt efter och det kanske inte är så najs ikväll? Men det får dom stå ut med:) jag behöver lite färg!

här vare även också lite fest på g! taggaa! :)

taggad!

Då var vi i skolan igen då. Har haft ledarskap på morgonen och det gick ju bra det! Nu har jag hål till halv 1 och innan det är mat. Såg att vis kulle få äppelpacj och vaniljsås till, mumms!:)

Vet inte riktigt vad jag ska berätta, kanske blir lite spinning ikväll om jag orkar. Fast är sugen på en fika på stan när värdet är så fint! så längtar jag sååå till imorgon! då blire klaras:)


vååår!

Solen skiner! det är våååår:) förhoppningsvis..

Vilken underbar dag! Skolan gick jätte fort eftersom samhällskunskapen var inställd. Då åkte jag direkt till jenny, sen åkte vi och tränade.. Sen gick vi ut på en promenad i dettta underbara sol väder. Men allt dessa nyttigt kombinerade vi med lite kebbab och kyckling tallrik! ;) men ibland är man värd lite belöning. När vi satt där så kom det in en hel skumm kille som var heelt svart målad i hela ansiktet, jag fick för mig att vi skulle bli skjutsa så vi gick därifrån.. Nu sitter jag hos Jenny och diggar lite Björn Rosenström:) Ska snart glo lite TV om det är något bra!

På fredag äre klaras som gäller, jag är taggad!:)

puss natha!

RSS 2.0