helg

Blir ingen direkt uppdatering idag! Nu ska jag kolla på blåsningen, berättar om helgens bravader imorgon! Ha det bra:)

lördag

Löördag, wehuuu!
Äntligen är det lördag och jag har längtat. Om en stund ska jag ta en promenad med Frida, vi tänkte även sola en sväng. Sedan ska hon iväg till systemet och jag måste käpa nya "mormor strumpor" som Jossan hade sagt det. Sedan blir det hem och fixa sig för att åka iväg till Karlstad och kolla på min äälskade Brolle. Sedan ut och käka och sen bär det av hemåt och ikväll blir det uutgång! Är taggad till 1000 för allt jag ska göra idag! :)

Igår blev det i alla fall efter många om och men. Bilar som inte startade, batterier som inte satt fast osv så kom jag tillslut iväg till marieberg med älskade pullan. Tur var ju det, hittade en riktigt snygg tröjja som jag ska ha på mig ikväll.


En jävligt taggad nathalie!


Godmorgon

Ska snart åka iväg till marieberg med Sälly. Tänkte se om jag hitta någon nytt linne till imorgon. Vill ju ha ett som passar till Brolle konserten men som samtidigt passar till en fest kväll på statt. Eftersom jag ska göra båda sakerna imorgon! :)  Längtar sjukt mkt till imorgon. tror detkommer bli en toppen dag. Först titta på världens snyggaste Brolle, sen ut och käka och sedan utgång! Perfekt om jag får säga det själv.

Men nu ska jag fixa mig lite innan jag åker iväg, här får ni en bild på en nyvaken Nathalie:


Break your heart

Godkväll mina vänner och ovänner!
Haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Inte hänt speciellt mkt, men början vänja mig att vara arbetslös gör att dagarna ofta blir ganska sega. Har vart iväg och handlat lite med syrran och ja.. var väl typ det.. hehe. Men nu kom jag precis hem, var hos jenny och kollade Förkväll med. Brolle! säger jag bara. Vilken kille, vilken man, vilken snygging. Honom vill jag ha!

Har inte så himla mkt att uppdatera idag känner jag. Men här kommer i alla fall en låt jag bara inte kan sluta lyssna på:


nyförälskad


Måste verkligen säga att jag är helt nyförälskad i mina nya skor! Riktigt sköna och otrligt snygga om jag får säga det själv! :)


....

Sitter nu med Magnus Uggla strömandes ur högtalarna! Lyssar på "Nu har pappa laddat bössan" och vet inte varför. Men tänker alltid på mig och pappa när jag lyssnar på den här låten. hehe kanske tragist? jag vet inte.. Men jag har för mig att det var Stina och Elin som började md att de tänkte på mig och pappa när de lyssnade på den här. Men pappa har aldrig kommit ut med geväret när min snygga karlar har kommit på besök, och tur är väl det! hehe men min pappa är bäst! :)

Blev ändrade planer ikväll. Känns inte som det kommer vara speciellt kul ute ikväll plus att sovplats och allt krånglar. Så istället åker jag in till Örebro och går på bio med söta Hanna. Vet inte vilken film än, får bli den som finns biljetter kvar till. hehe. Vi tänkte även testa nya fiket de öppnat där inne! :)


Jag och bästa mamma i stockholm..


Bästa Jenny


Söta Berit :)


Utgång

Godmorgon alla glada! Nu är jag vaken och människa igen efter Stockholmsresan. Sjukt vad man blir trött av att gå i affärer hela dagarna. Men fick en heldel shoppat och det mesta (skor och kläder) hörde till våren. Så nu är jag utrustad till våran, så nu är du välkommen!

Idag ska jag iväg till Uniflex, vi ska gå igenm mitt CV och personliga brev. Sedan blir det iväg och simma lite i badhuset med syrran. Efter det blir det en fika på stan för att sedan åka hem och fixa sig, för ikväll blir det fest! :) Blir med mina gamla arbetskamrater som man saknar otroligt mkt. Hanna åker ju till USA snart så det är klart vi måste styra upp en riktigt party kväll innan! Så vi ses i natt vimmlet gott folk! :)


Don´t ask...


Rubrik

Nu blir det snart taco igen. Men den här gången med mamma och pappa. Har just fört äver lite sparpengar till mit shoppingkonto och det känns lite sådär. Speciellt när man inte har nått jobb och kan tjäna nya pengar. Menmen, lite nya kläder är jag ändå värd nu tycker jag. Ska bli riktigt mysigt att åka en dag till Stockholm och bara shoppa kläder, käka och kolla runt på allt folk. Lite skillnad mot Karlskoga ;)

Idag skulle jag och Jenny ha åkt iväg och simmat, men när vi kom dit stog det klart och tydligt att det var STÄNGT på måndagar. Jag visste ju det egentligen? Men mitt minne är väl inte det bästa helt enkelt. Så istället fick det bli en promenad, men den blev inte heller speciellt lång med tanke på hur jädra kallt det varit ute idag. Sen blev det ånbastu! Hur jävla gött var inte det då:) Sen bakade vi äppelpaj och kollade på film. Så våran nyttiga dag förvandlades till en riktig soft dag! Men jag klagar inte...


En riktigt glad Nathalie som har vunnit Daim på Liseberg.


Soliga söndag

Soliga söndag! Härligt med lite sol igen.. Blir ju deprimerad i snö stormarna och det allmänt hemska vädret som har varit ettag nu. Men idag är det en ny dag, solen skiner och jag känner mig riktigt på topp igen:)
Helgen har varit riktigt bra, mins inte när jag hade en sådan lugn helg sist. I fredags blev det bara TV och tacomys, somnade även tidigt denna kväll, vilket var mycket skönt. Sen igår var jag bara hemma hos min syster och umgicks lite och fick mig en vädligt god paj bit med. hehe sen på kvällen var jag iväg med Wicki,Gibbs och Daniel på bio:) Vi kollade på "Farsan" men om det var så mycket att hurra över vet jag inte. Till en början var den skit rolig men sen tyckte jag det spåra ur lite och blev mest bara sorliga stunder. Trodde ju det var en komedi.

Idag blir det i alla fall iväg till Marieberg med wicki. Ska inte shoppa något eftersom dom pengar jag har ska jag spara till på tisdag när jag ska iväg till Stockholm och shoppa! yuummmiiee..


Riktigt bra bild på mig och wicki;) Juldagen...


Nu är jag sjukt trött på vintern

Godmorgon lördags bloggen.. skönt att det är lördag, mindre skönt därimot att vädret rent ut sagt SUGER! Har ingen lust alls att gå ut men har ändå sån sjuk lust att hitta på nått. men frågan är vad? man kommer ju ingenstans med bilen heller, eller kommer nånstans gör jag nog, men lite jobbigt om jag fastnar.. Vi får se vad som händer under dagens gång helt enkelt. Ikväll blir det i alla fall bio. "Farsan" Har iofs hört av de flesta som sätt den att det inte var någon direkt höjdar film. Men är väl lika bra att se själv så man får avgöra det med egna ögon:)

Nu ska jag måla mina naglar och fixa håret i alla fall. vi hörs säkert sen! pusss


Midsommar 2009!


tänk om alla vore så snälla som jag

Äntligen är det helg! Tråkiga vardagar är inte riktigt min grejj. Om en stund tänkte jag åka iväg och luncha lite på stan med Jenny och Anders, får väl bli våran nya fredags grejj.. eller nått? Onsdags fika och fredags lunch, låter ju hur bra som hälst :)

Idag skippade vi även våran morgon promenad, vi kom fram till att det snöade och blåste lite för mycket för en härlig morgon promenad. Eller det var faktiskt jenny som kom fram till det idag. Men ikväll blir det luuungt, blir väl förhoppningsvis lite käk, let´s dance och sen den oootroligt viktigta OS matchen man bara inte fick missa. så jag får väl ställa upp att titta på den jag med då ;) jag är ju så snäll...


Tack bästa Salla för att du snyggade till min blogg! :)


bra, eller inte?

Örebro turen gick ju hur bra som hälst. Vi hittade dit vi skulle så nu får vi hålla tummarna för Jennys skull:) Fick även med mig en liten Stina hem från Örebro, hon skulle nämligen till sin kära mor och far. När vi kom hem från Örebro åkte jag direkt till doktorn för fläckarna då. Vi kom fram till att medlet jag fick sist inte hjälpte, problemet var bara att hon hade glömt berätta en "liten detalj" om hur man skulle använda den. SMART kallar jag det (inte). Så nu är det bara börja om behandligen igen, får se hur det går nu!

Hur som hälst så kom jag nyss hem från en kvällsglass på Mcdonalds med Jessica, suttit och pratat om allt från himmel till jord. Mysigt! :) Nu väntar jag på mammas hemgjorda pizza, visst låter jag nyttig?


En troende isabella och en pyramid nathalie... eller nått?


Örebro

Ska snart in till Örebro en sväng fram och tillbaka. jenny ska kolla nått jobb eller hur det var, men jag gillar att åka bil så det är ju bra. Jag är en bil människa, eller ingen sånhär bil tjej som gillar att åka volvo genom stan på kvällarna. Fast när jag säger det så ljuger jag lite kanske, jag har ju för tusan själv en volvo som jag kör? Men jag hoppas ni förstår min tanke;b

Ska fixa mig litegrann innan vi åker iväg, sen vid 3 ska jag vara tillbaka i karlskoga för då ska jag vara hos fru doktorn eftersom det inte blev så i tisdags när det var planerat. Hoppas vi kommer fram till nått vettigt den här gången!



meet me at the hotel

Har fått sträänga regeler om en uppdatering här av en "troooooogen läsare" om vad jag ska hitta på för kul ikväll.. så här kommer den:
Jag ska inte titta på TV vad jag har planerat, om jag inte gör det när jag ska gå och sova vill säga.. innan det ska jag bara sitta här och nörda! HAHAHAAH så nu vet du ;)



(Ja, jag har tråkigt)


gammla bilder är kul

Snart är det heelg igen, har ju faktiskt helg måndag-söndag kan man säga. Men jag har sagt det förut och det kan inte nämnas för många gånger.. det är något speciellt ändå med helgerna:)

Men idag har jag som vanligt varit på morgon promenaden, blev en lunch på stan som varje onsdag och sedan ett varv runt sjön.. Nu sitter jag här och har kollat egenom massa gamla bilder, älskar gamla bilder. Känner mig även på sjukt bra humör just nu och har faktiskt gjort det några dagar nu. så skönt!
Menmen, vad händer till helgen då? Fredag blir det kanske bio och blir det bio så blir det med myycket trevligt sällskap igen. Jag gillar helt enkelt trevligt sällskap ;b På lördag har jag no planes som man brukar säga. Får se vad som bjuds på. Hoppas verkligen inte på utgång! Skulle vara så sjukt jädra skönt att ha en vit helg nu. Så kommer förhoppningsvis att bli så med.


Jag älskar att upprepa saker, så återIGEN.. ge mig sommar!


1 km

Tisdag morgon och jag är som alltid uppe med tuppen känns det som.. Även fast jag tror att tuppen är uppe innan halv 10. Hur som hälst, ska snart iväg till badhuset och simma, vi brukar simma 1 km. Vilket jag tycker känns jävligt bra! Sen om det är de har jag ingen aning om? Eller klart jag förstår att det är bra att simma, men hur långt man ska simma är ett svårare kapitel.

Hade även återbesök hos läkaren idag av mina fläckar, men hon var tydligen sjuk. Så det var ju inte så himla bra för min del! Men istället för det åker vi iväg och köper oss en semla (men vanilj kräm istället) hatar den där äkliga mandelmassan.

För överigt är jag jävligt taggad på utomlans resa här nu i sommar. Kommer garanterat blir av frågan är bara vart. det är därimot inte planerat än så länge :)



Fick en riktigt snygg bild av Mikaela. Skolavslutningen i 6:an.. herregud mamma, hur tillät du mig se ut som ett monster?


mycket bra helg

Ja, nu vet jag att min blogg inom snar framtid kommer bli fixad igen! Så då kan man ju ligga i och uppdatera lite så man är på G när bloggen blir ny och fräsch!

Helgen har i vilket fall som helst varit hel bra! I fredags åkte jag in till Stina, vi planerade att bara ta det lungt och ja. inte göra nått speciellt. Vi käkade donken, pratade och sedan hamnade vi på en förfest hos Anki. Massa trevliga folk där, men eftersom jag hade både bil och ingen lust för alkohol så blev det ändå en tidig kväll..
Sen blev det lördag och jag hade fullt upp hela dagen faktiskt med både det ena och de andra. Sen blev det kväll och jag åkte iväg till födelsedags Frida och det blev fest för heeela slanten. Riktigt jädra bra kväll måste jag säga, hade sjukt kul och anledningen till det vet jag inte. Men kul var det.. Fan nu hörde ja glassbilen, glass sugen man blir! nej fokus...

Kvällen på statt slutade med vad jag trodde ett borttappat kort till garderoben, snälla vakten skulle betala åt mig så ja fick mina saker och allt vad det nu var. Men efter många samtal och letanden efter kära Sara kom äntligen mitt garderobskort fram!

Sen kom alla hjärtans dag, blev sovmorgon med trevligt sällskap och sedan iväg på hockey med wicki. Kvällen avslutades med mat, framför en film :) och återigen trevligt sällskap..
bra helg helt enkelt!

Ge mig sommar, sol och kort tight kjol ;)




RSS 2.0