Helgen

Blev väärldens mysigaste helg i Göteborg:) kom väl dit runt 21 tiden på fredagen, då hann vi inte mer än iväg ooch hämta nycklarna sedan när vi kom fram så bäddade vi sängen och sedan tvärsomnade vi båda två. Nästa dag var det liseberg som var tanken. Men eftersom vädret inte var så bra så tänkte vi ta stan istället, där kan jag lova att det blev en heldag. Åkte väl iväg vid 10 och var tillbaka till lägenheten vid 5. Då somnade vi båda 2 i sängen igen i någon timma. Sedan var det bara att piffa till sig lite igen för att sen åka tillbaka in till stan, där hamnade vi på ett jätte mysigt café och jag tog någon FROZEN FRUIT MIX, visst låter det underbaaart gott?! tro mig, det var vidirgt! den var förfasen fes ljummen. Blä verkligen! Men vi satt kvar där ettag och bara kollade på folk och hade det mysigt:)
Sen hem igen och sova, och vaknade upp nästa dag, vädret var lika dåligt idag igen men det regnade i alla fall inte. Så vi åkte till Liseberg ändå och det var huuuuur kul och mysigt som hälst. var längesen jag och Richard åkte iväg någonstans bara han och jag så det här var bara massa tummar upp för helgen! Du är bäst bejb. :)Sedan bar det av hemmåt mot karlskoga runt 18- tiden igen.




Idag så ska jag faktiskt iväg till arbetsförmedlingen. har hört att d ska finnas nått speciellt för ungomdar som itne jobbar heltid, man ska tydligen få mer bidrag då. det skulle verkligen inte sitta fel! Så vi får väl se. Sen blire en promenix med Foppa och ikväll blire träniing :)

ciao bella

finally

nuduschad och fräsch men vääldigt hungrig sitter jag här:) ska snart ta och få i mig lite frulle tänkte jag. toast kanske? eller bara rostade mackor, jag vet inte.. jaja, idag bär det äntligen av till Göteborg! Som jag har längtat. Åker ner med Richard och Mattias. Mattias ska tydligen iväg till nått internett ragg, får verkligen hoppas det är nått kap om man sätter sig och åker 25 mil. höhö..
Jag och richard ska gå på liseberg om vädret tillåter. Hoppas det är jätte soligt och ändå kallt, guu vad mysigt! sen ska vi ut och käka på kvällen. Idag hinner vi nog inte det eftersom vi kommer ner ganska sent, men blir nog någon onyttig mat vi srpinger iväg och köper och sen tillbaka till lägenheten och bänkar oss framför idol!

Men innan jag åker ska jag hinbna med en del saker, hämta mina kamera hos Emma som ahr legat där i evigheter. hade till och med glömt at jag hade en! haha. Sen ska jag hinna iväg till Saxin och hämta mina studentbilder som ÄNTLIGEN är klara. sen måste jag ihnna köpa res godis, äta mat en gång till, packa och ta ut pengar till bensin. men det ska jag nog hinna med innan 5 :) Men jag är ibland ganska seg så de är väl lika bra jag börjar nu!

hejdåå hörs på söndag :)

drömmaren

Jag är faktiskt en riktigt dröm tjej ;) ta det som ni vill... nejmen ärligt så är jag en jävel på drömmar. jag drömmer nog nästan varhe natt. Oftast bra drömmar men ibland mardrömmar. när jag drömmer mardrömmar vaknar jag jämt och är så rädd så jag vet itnevart jag ska ta vägen. Vilket alltid slutar med att jag väcker richard till hans är klar vaken och hålle om mig så hårt han kan. Jag har även en tenden till att sätta mig upp och börja prata om allt från himmel till jord. Här om dagen satt ajg mig upp och berättade för richard att "Jag har bakat en tårta till oss, jag la på glasyr ockå" Oftast kommer jag alltid ihåg när jag har gjort nått sånt men inte alltid. Jag tycker i alla fall att det är sjukt kul att höra knäppa saker jag jämt gör när jag sover. Som att börja jaga röda lappar som flög ner från taket överallt? Men var tydligen bara jag som såg dem ;b

jag är en klant!

Hallå.. Jaha, idag är det en ny dag och nya tag! frågan lider väl ungefär som alla andra dagar.. Vad ska jag göra idag?Jag har faktiskt inte den blekaste, idag var en sån dag jag ville ha spöregn och blåst så man kunde ha legat inne och glott film. Men så kanske det får bli ändå. får se :) jenny skulle ringa vid 12-1 så vi hittar nog på nått en stund ialfl. Men sen vid 5 ska jag äntligen iväg och jobba några timmar. Tog även en extra tid så ja ska jobba imorgon med.. Sen är det fredag och det betyder alltså för mig GÖTEBOORG! Bara jag och Richard, gud vad mysigt det ska bli:)

Men ja, nu till arför jag är en klant. jag skulle gå in på Richard internett bank för han ivlle se om lönben hade kommit in än eftersom de brukar får den någon dag tidigare ibland. Men det tog väl undefäär kanske 15 skunder så hade jag lyckas spärra hela skiten för han! Jag är så jävla klumpig! Internet bank ska jag nog hoppa över för min smak. Förlåt baby.

friends for life

Tacokvällen blev bland dom mysigare kvällarna på länge.. Tänk, vui har verkligen hållt ihop i vårrt och torrt! Ni flyttde till Askersund redan när vi var jätte små, men det fick oss inte att tappa kontakten:) Stina,Elin,Alexandra och Angelica är vad jag kallar FRIENDS FOR LIFE!! Jag älskar er :)<3


Jag, Elin och Stina avslutade även kvällen på MAX med en milkshake/glass.. mumms!

tacomys!

Nu sitter jag hos Stina. Snart kommer Anki och Salla så ska vi iväg ochhandla allt som innehåller till taco. Sedan iväg till Elin och ha taco och mys kväll hela barndomsgänget! :) myspys kallar jag det! 


090918

Idag väntar en härligt springtur i barkbanan.. Gillar ju inte såhär as mycket att springa då som sagt men det känns så himla skönt efter! Man känner verkligen att man gjort något bra. Sen ikväll blir det lite jobb 18-01. Är inte  såhär överförtjust i stägning men det går ju de med.. Roliga arbetskamrater gör att man oftast har roligt vilken tid på dygnet som hälst. :)

Imorgon ska jag träffa Stina tänkte jag, vet inte vad vi ska hitta på än men något kul ska vi allt kunna göra. Ni kanske fressten är lite sugna på uppdatering om Göteborg! V struntade helt i hotell och lånar en lägenhet av en vi känner i Göteborg istället. Visst är hotell lite mysigt o lyxigt sådär, men känns ändå roligare att kunnde kanske shoppa för en tusenlapp istället för att lägga den på boende när man ändå har en gratis lägenhet i Göteborg. Själva dessutoom :)

Nee nu börjar klockan gå fort här känner jag, brotooom! hejjj

Så bra som det låter?

Nästa helg tänkte jag och Richard ta en tripp till Göteborg för att hitta på någonting bara. Det är babbel hit o dit om man ska ta ett dyrare hotell och lyxa där, eller ett billigare hotell och gå ut o äta fin middag osv istället? Eller helt enkelt slösa som fan och roa sig med båda delarna? Har ju faktiskt kvar alla födelsedags pengar än. Men nu hittade jag in på "Göteborgspasset" Det låter hur bra som hälst! Nästan för bra att vara sant. Enligt den när jag har lagt in hotell och allting så blir det lite över 1000 lappen var! Då ingår allting på det där göteborgpasset. Liseberg, Universum eller va de hette, bussar, spårvagnar och allt som man måste ha för o ta sig fram. Det verkar ju faktiskt sjukt bra!  För liseberg är ett starkt val när vi ändå åker dit. Det stänger inte förens November så vi kommer i slutspurten och är förhoppningsvis inte så mcyket folk. Sen var det även rabatt på massa kläd affärer i stan :) Låter inte det här för bra för att vara sant?

Patrick Sweyze

 


"Nobody puts Baby in a corner!"

Gud vad sorligt! Skjut cancern.. RIP !


rensat skogarna

Japp! så är det, skogarna är helt slut på svamp;b Jenny och jag åkte ut på svamp färd igår och kom faktiskt hem

med 4 kilo kantareller! det kallar jag då... ah, att vara duktig helt enkelt! det var väl ungefär vad min dag bestod av igår! man måste ju sysselstääa sig på dagarna..

Idag blir det i alla fall jobb till klockan 2. Sen ska jag iväg och slinga syrrans hår, får se ad det blir! höhö. Men efter det kommer nog dagen absolut jobbigast men ändå bästa sak. jag ska ut och SPRINGA! kan ni tro det. jag hatar att springa! Men jag ska försöka ändra på det, jag behöver verkligen bättre på konditionen!

helgen

Fredagen blev somsagt förfest hos Sara och sedan frimis!  Hade en riiiktigt trevlig kväll måste jag säga. Ungefär till 1 slaget. Kom nån heelgalen brudjävel och påstod att jag buttat henne och drog allt hon kunde i mitt hår och sedan ner i baken för o sparka lite i huvudet också. Kändes väl bättre så? jag vet inte?!
Men inte sluta det där, utan vakterna var väl ungefär lika korkade dom. De säger åt oss att hämta henne så vi ska anmäla brudjäveln. När Salla och de har hittat henne säger de åt dom att ta med henne ut o prata med vakterna där, bruden står och skriker på Salla att hon är en jävla hora och gud vet allt. Men ÄNDÅ så släpper vakthelvetet ut henne därifrån?! allt blev helt enkelt kaos och han ansåg helt plötsligt att det var JAG som skulle ut???? Jag som just hade blevi nertryck  på backen och sparkad i huvet.. idiot jävel säger jag bara! han börja hota att han skulle porta mig, då blev jag förbannad och sa till honom att "du har ingen anledning at göra det, för då kan ja se till att du inte kan jobba här". Visst det kanske jag inte kan, man kan man inte hantera sådana enkla situationer som denna så tycker jag nog att man borde ta ch söka upp ett jobb som städare eller något liknande ialfl!

Men lite senare så hade en av vakterna sagt till Salla att det var helt fel gjort av dem och faktiskt erkänt att det var dåligt komminucerat av dem! Tack gode gud att det finns människor på den här jorden som faktiskt våga erkänna även när de gjort fel! honom ger jag ett stoort plus i kanten.

äntligen helg!

Jag älskar helger, alla är lediga och man har nått att göra varenda dag:)
Ikväll är det fest som kallar. Först inflyttningsfest hos Sara som har flyttat ihop med sin pojkvän i Örebro. myspys! sen blir det frimis! Vet väl aldrig om de blir nått ute ställe emellan? jag är hursom hälst övertaggad som alltid!
övertalade även pullan att hänga med oxå, jag är en riktigt övertalar kung! faktiskt... Sen kanske även Anki skulle med nu, fan vad roligt.. :)

Men innan ska jag ivät och kolla katt med frida men sen hem o fixa siig! vi ses på frimis;b

heeeraa

bloggtorka

Bloggtorka är preciiis vad jag har. Händer inte så mycket just nu om dagarna förutom promenader och liknande, men antagligen inget som ni vill läsa om varje dag förstrå jag?

På fredag ska jag ialfl in till glanshammar med Frida för hon ska köpa katt :) eller kolla ialfl, hon fick ändå inte hämta den före 25:e isnfl. Vi får väl se. men den var skit söt så hoppas hon vill ha den.. :) Sen på kvällen ska jag in till Örebro igen och då blir det feest! Sara har inflyttningsfest. blir nog kul!
FAN nu har jag ju berättat hela min veckas händelser, va ska ja nu blogga om ? ;b

shopaholic

Jag har alltid funderat över en sak.. Min älskade mamma klagar alltid över att jag köper så himla mycket kläder och liknande. Tydligen så hade jag blevi kallad shoppaholic bland mammas kretsar. Men ändååå så kommer mamma varje dag "Får jag låna din jacka idag, den här tröjjan gillar jag, ska du ha den idag, ooh vilken fin jacka den kanske jag kan ha någon gång" och nu "Jo nathalie, jag tänkte.. du har ju så mycket väskor, denhär använder du ju aldrig, den kanske jag kan få låna ettag??"
Då tänker jag till mitt stilla sinna - tycker hon verklige ndet är så dåligt av mig att lägga nästan alla mina pengar på skönhet? neeej, jag tror faktiskt inte det. Hon sparar ju en hejdundrans massa pengar på att jag lägger ut mina så hon faktiskt kan låna hela tiden...

Fast jag måste ju erkänna att jag lånar hennes saker ganska ofta med.Rätt lyxigt o skönt att ha samma storlek som sin mamma faktiskt :)

nee det var väl bara de jag ville.. nu blir d promenad! hejhej=)

090906

Blev en riktig lyckad kväll igår. Började ju då hos födelsedags barnet Alex, hans as snygga slimmade dräkt han fick av oss blev vädligt populär och han behöll den ändå till vi skulle åka iväg till statt. Då fick vi faktiskt acceptera att den åkte av, annars anar jag att han hade fått stannat utanför statt;b haha.
Sedan kom ääntligen min älskade efterlängtande Bjöööörn Rosenströöm! Hade bestämmt mig att inte stå längst fram eftersom man inte vill bli mosad, så slutade det inte. Stog så låångt fram man bara kunde och ibland blev det lite jobbigt. Men hade såklart mina livvakter bakom mig, speciellt Richard då som fick stå och ta alla smällar. haha! sorry bejb. Men så är det att ha en Björn Rosenström fán till flickvän. höhöh..

Efter det fick jag så jävla ont i fötterna att jag trodde det var min sista dag som jag skulle kunna gå, men så illa blev det ju då inte. fast kvällen fick avsluta en kort stund efter atthan slutat spela! Men det gjorde inget, hela kvällen vart total lyckad! tack för igår alla..

nu blire maaaaaat! ciaaao bella

090905

Nu är det bara någon timme kvar till vi ska till Alex på hans 20-års fest! :) kommer nog bli skit kul och han present kommer vara klockren, hoppas han gilalrt;b hahah!

men nu ska jag börja sminka o testa kläder och gud vet allt vad en tjej har det besvärligt innan hon ska på fest!

sprit o drink heeej!

kolla båda:D


(Orginalet)



Kanske är jäävligt efter, me nfan va kul det är;b


glad uppdatering!

de släppte ut 100 biljetter till! Så nu fick ajg ätnligen min biljett jag med :) Lite efter ringer söta sara och har även hört samma rykte, då tänkte hon köpa med biljett till mig! Så himla go :)

BJÖÖRN ROSENSTRÖM

Fick höra imosre att alla biljetter var slutsålda till Björn rosenström. det var tyvärr helt sanna rykten! :( men det skiter vi i. Går dit klockan 10 imorgon då dom släpper ännu 400 biljetter. jag skiter i om jag blir först och ensam där! jag ska inte missa honom, så är det bara..  Sara får bli sällskap med mig eftersom hon itne heller hade hunnit köpa biljett, tur tyckte jag;b haha. inge kul o va där inne själv klockan 10.. Men jja, jag är taggad till 1000!

idag blir det hem igen och få massa goood käk ikväll, kyckling, ris och brunsås! mummss.. Men blir skönt med en lugn fredag så man kan tagga allt till imorgon. får börja dricka vädligt tidigt imorgon då eftersom man ska vara där klockan 10. Sen får man väl unna sig en drink när man kommer in så det håller i sig;b

nej nu blire dirty dancing.. heeera

090903

Mot kör mot Ikea ! :)

herraaa

090902

Onsdag morgon och jag blev väkt av en trimmare. Trodde helt ärligt jag skulle gå ut på balkongen och kasta något i huvvet på honom. Jag menar, dom väcker ju hela kvarteret med den där jävla wannabe gräsklipparen. Gick verkligen inte somna om så då var det bara att ta sina tunga fötter och klampa upp för att sitta och muttra lite över hur sur och arg man var. men det beövs det med ibland :)

Om en stund ska jag ner och tvätta för absolut första gången i mitt liv helt ensam. Garanterar inte  att det är rätt färger kvar på kläderna eller att storleken stämmer längre. Men eftersom det är richards kläder så skiter ävl jag i det. Han har fått en varning, det räcker! Nu kanske ni tänker " kan inte han tävtta sian egna jävla kläder?!" men då känner jag att eftersom att jag ästan bor i hans lägenhet och inte betalar ett skit så kan man faktiskt ställa upp och hjälpa till med tvätten när deti nte finnsn ågra andra och bra tider som funkar för honom. Så det tänker jag göra :)

Ikväll ska vi iväg och träffa Stina och Elin och jag ska hämta mina 1000 saker som jag glömde/lämnade där i fredags, sedan ska jag få se allt de köpte på deras lilla tågluff. Sedan ska jag och R iväg på Inglorias Basterds. har hört att den ska vara bra så det hoppas jag!


SNART ÄR DET LÖRDAG OCH BJÖRN ROSENSTRÖM!

090901

hallå hallå.
Nu är jag ääntligen yduschad och fräsch! Finns inget skönare än att känna sig reeen! Imorse gick jag och Frida iväg till träningslagret och skulle träna.  vi hade kollat upp allting tyckte vi och gick iväg. När vi kommer dit så skulle det självklart preciis stänga så då var det bara att vända. Men precis när vi gick kom chefen där och sa att han ändå skulle vara kvar så vi fick vara där och träna ialfl! Så det var ju tur för oss och väldigt snällt av honom :)
När vi ahde gjort vårt där gick vi en liten omväg hemmåt. Sedan blev det iväg till affären och stor shoppa till en fruktsallad! Vart nog den absolut godaste jag någonsin ätit faktiskt, heelt perfekt.

Men ja, nu blir det nog inget mer speciellt idag tror jag inte. filmkväll eller något i den stilen. Imorgon blir det även morgonpromenad och på kvällen blir det lite bio inne i Örebro. Torsdag blir det även en sväng ill Ikea, man måste ju sysselsätta sina tomma dagar när man knappt jobbar.....

Se, man kan ju faktiskt ge sig på träning fast att man är på fest! Mycket exlusivt ^^


RSS 2.0