090831

Har varit nere på stan idag och det var ett riktigt kallt och mysigt höstväder faktiskt. Fick ta och lyxa till det med en gooood clubtoast. Och att vi hade NUMMER 3 var nog ingen som missade ialfl;b haha!
Nu sitter jag hemma hos Frida en sväng, hon ska iväg och jobba vid 4. Tänkte ta en buss hem men jag fattar ju inte ett jävla skit av dom här nya bussarn 1 2 3 4 och 5. men vi får väl se, tror jag vänta till Richard slutar och snor bilen.. Min bil dessutom som jag är så snäll och lånar ut :)

Helgen vart vääldigt lyckad, frimis i fredags var jätte kul och vi dansade hela natten lång. Sedan skulle vi hem och våran skjuts ville tydligen inte svara i telefonen. Vi började klura ut vart vi skulle få sova och när vi äntligen hade löst det å ringer han! Men hem åkte vi ialfl och det var tur det. För så som jag mådde dagen efter hade jag nog inte orkat börja tagit mig hem med buss så speciellt tidigt! Men nu ska ja käka lite godiiis :)

hare braaa pusss

Keps lös

Då var det torsdag och snart helg igen då:) antar att de flesta uppskattar helger. Jobbar inte speciellt mycket så för mig är det mycket ledigt tyvär, men helger är ändå något speciellt. Fredag imorgon och då ska vi somsagt ut i Örebro, ska bli riktigt kul! Lördag ska jag bli firad här hemma av släkten, sen blir det säkert utgång igen. lönehelg lixom, klart man ska passa på! Men helgen efter är det ju då BJÖRN ROSENSTRÖM och då kan ni liite på att ni kommer se mig i vimmlet!

Men nu ska vi inte drömma om helgen, för än är det bara torsdag. Vid 4 ska jag iväg och jobba några timmar. Hörde även att vi inte ska behöva använda keps mer när vi jobbar i  Service området, guuuud så skönt! Keps är verkligen inte min starka sida, känner mig mest bara obekväm. Visst var det bra när man har dåliga hårdagar och skitigt hår. Men då ser jag hellre till att ha rent hår till jobbet och slippa kepsen! Så det var et stooort plus i kanten :)

Ikväll kommer Stina och Elin hem! wehoooo!! Fick ett kort av dom idag med, haha man får sig alltid ett gott skratt av hur Stina skriver, så sött så ;b


igen

Då var man brunett igen! haha, jag kommer nog aldrig bestämma mig vilken hårfärg jag ska ha. jämt så säger jag "men som jag har nu gillar jag, såhär ska jag ha nu" sen tar det några veckor så vill jag nått nytt igen. men nu är jag ialfl brunett igen och jag trivs som fan i det. Men somsagt, snart vill jag nog nått nytt. haha. Tänkte klippa kortare med men så modig blev jag inte, gillar inte föör mycket förändringar för då gillar jag det oftast inte.

sitter hos Richard och JAG har just städat hela lägenheten jätte fint! lukat jätte gott här inne nu med. I brist på annat at göra. Vid halv 5 ska vi in till Örebro och jag ska köpa en skinnjacka, eftersom min tydligen är borta? Har ingen aning om när den försvann. Men borta är den ialfl.

Haha salla, förlåt om jag väckte dig imorse. Men jag behövde råd :)

3 timmars cykeltur

Det var min dag det. Började cykla möckeln runt halv 10. Vi var tillbakaungefär halv 2. Men då hade vi såklart fikarast med. Cyklade sakta så det var faktiskt inte alls jobbigt som jag hade förväntat mig, det var bara skönt o få vääldigt mycket av den friska luften.. Haha men det roliga var att allt gick as bra och när vi äntligen var hemma igen och skulle precis cykla in på gården så har Frida misstolkat det där med bromsar litegrann. Hon bromsar alltså för lite och kör då rakt in i busken! hahaja herregud. Men självklart måste ju något med outr hända efter en så lyckad cykeltur. haha..




Ikväll blir det även bio"Linje 1 2 3 kapad" vet inte varför men har velat se den sen jag såg den på reklamen första gången. Så ikvällblir det upp till bevis om den är värld 100 spänn eller om det är en hyr film. Eller kanske inte värt att se äns?! somsagt ,det återstår att se.

Snart fredag hööreni!


19 år igår

Halåå halåå.
Igår var det då min 19-års dag! Mycket trevligt. Fick mest pengar till en dator som jag vill ha, så nu är det bara spara lite till så har jag den snart. Men idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ikväll blir det ialfl träning och det ska bli jääädrans gött faktiskt.
Men orkar inte gå hela dagen och inte göra någonting, får väl bli en morgonpromenad till och börja med ialfl. Vad gör alla andra en dag som denna som inte går i skolan eller jobbar? 

Jag läängtar så till helgen, nu är det inte länge kvar till Stina och Elin kommer hem, ska bli så kul! :)

Örebro, en speciell tur!

Hallå!
Kom just hem från Örebro, ska iväg och jobba vid 6. Inte speciellt taggad men det är man aldrig, alltid jobbigt att åka dit, men när man väl är där går det oftast mycket lättare än vad man tänkt sig.
Åkte in till Örebro med Lisa för hon skulle hyra maskerad kläder. Hon kommer lätt vara snyggast där ialfl! haha mer än så säger jag inte. Själv kan jag inte följa med för att min bror fyller och måste dit och fira honom:( lite synd faktiskt. Men så är det ibland.. När vi var klara där så hände både det ena och det andra. hahah! ah jag vet inte om det bli så populärt att ta upp här i bloggen men. Fick mig några springturer in och ut på coop i Örebro. Lisa hade annat för sig och hela resan slutade lite knäppt och roligt ändå. hahah! ah herregud. Bilkö hade jag efter mig på vägen hem med vill jag lova. Men jag blir så trött, är det 90 så är det 90 som gäller och inte 110! Tänk vad alla bakom skulla tacka mig om faktiskt polisen stog där efter vägen med sin laser! mm just det..
Får alltid lagomt härliga blickar när det äntligen blir 2 filigt och det kommer och kör om en och tittar på en som om man vore värsta idioten! hehe, sitter alltid och ler och sjunger lite för mig själv och ser sådär laaagomt nöjd ut! :)


snabb promenad

Idag står Örebro på min lista, fast inte förens senare i eftermiddag.Så nu på förmiddagen tänkte jag pallra mig ut och ta en promenad. En snabb sådan! Är så skönt o bara gå med mp3:n på högsta volym och komma bort helt i sin egna lilla värld. Då går man så fort med :) Sen har jag hört att det är bättre att gå ut innan man äter frukost , så tänkte nog prova på det med. Så att gå ut nu en sväng vore ju något.

Blir alltså Örebro med älsklingen när han slutar sen, måste ju in och peka ut vad jag önskar mig  i present, hehe! Ni har väl inte glömt bort min födelsedag på söndag?.... ne jag tänkte väl det. Blir säkert lite festande till helgen eftersom den här helgen bestod av heeelt nyktert! och tro mig när jag säger hur mycket det rycker i party tarmen. Men jag längtar sååå till 28:e.. vill träffa Stina och Elin, och jag är taggad för utgång i Örebro! Ska bli så kul:)



Inga fel

Ibland undrar jag vart vissa människor kommer ifrån, dom kan bara inte vara från den här planeten. Människor är inte gjorda för att vara så jääävla otrevliga som endel är. Men så är det, de får väl leva i sin egna lilla snurriga värld:)

Jobbet gick bara bra, men segt. Brukar bli så när man jobbar korta pass, då kollar man bara på klockan hela tiden och det känns som man har jobbat hela dagen men ändå har det bara gått 10 minuter? skummt. Sen när man jobbar kanske 9 timmar så har det helt plötsligt gått 8,5 timmar och dagen är typ slut. PLUS att pengarna ökar mer på kontot. Alltså föreslår jag nog längre pass..
Slut pratat om jobbet, ikväll blir film och godis kväll med tjejerna.Var så längesen och det ska bli riktigt mysigt. Lite skvaller dyker alltid upp sånahär kvällar, INGA FEL!


Förövrigt börjar alla prata om att skolan snart är igång. Men icke! Ingen mer skola för mig inte. Inte änpå ettag ialfl! och det känns så jääädrans skönt :)

icke telefonsvarare

Tågluffarna Stina och Elin med gäng har äntligen hört av sig. Dom har det bara bra och är nu påväg till något som heter Pula. Börjar sakna dom väldigt mycket och längtar till dom kommer hem. De kommer den 27:e och den 28:e väntas det fest och bravader i Örebro. Ska bli trevligt o träffa dom och höra om deras lilla resa :)

Idag blir det ialfl jobb för min del. men bara ett 3 timmar pass, känns lite halvt onödigt sådär. Men sånt är livet ibland;b Efter det har jg ingen aning om vad som händer, men något vill man ju göra i det fina vädret, vi måste ta vara på vad vi har :)

Men nu blir jag galen för att pappa skulle skjutsa mig till jobbet om en halvtimma, jag skulle ringa och påminna imorse men har fortfarande inte fått tag på honom?! blir galen när folk inte kan svara i telefonen, kanske får blir o cykla. Men det gör faktiskt inget i detta vackra väder! :)


nu så! :D


chaarter oh charter!

Charterpartyt igår blev heelt klart lyckat! hade riktigt trevligt måste jag säga. Sen att statt inte var så mycket att hurra över gjorde mig inte så mkt. Kvällen slutade inte allt för sent men det var skönt, ändå känns det idag som jag har druckit varje dag i flera veckor. Jäädrar va sleten jag är. Men det är bara bita ihop. Idag vet jag inte vad som händer men har ingen ork att göra något heller så blir nog bara lungt, kanske träffar syrran en sväng senare förhoppningsvis :)

tyvär går inte våran snygga charter bild att ladda upp på bloggen av någon anledning? men jag är helt säker på att vi var och är det coolaste chartergänget i kalrskoga ialfl;b höhöhö..

charterparty

Gomorron gomorron.
Nu är man vaken och pigg som en nötkärna, faktiskt!  Snart blir det lite frukost och sen ladda inför några timmars jobb, har inte jobbat på ettag nu så det ska nog gå bra det här. Såg att Ellen jobbade med, då har man någon att roa sig med oxå, ta det inte på fel sätt;b

Men ikväll är det sharterparty som gäller, Karins lilla avskedningsfest. Ska bli kul faktiskt, inte att hon flyttar då men o festa lite. Sedan blir det årets sista onsdagsklubb. Känns som det kommer vara rätt dött med tanke på hur det hade varit förra onsdagen, men så får väl vi liva upp stämningen då! :)
Annars tror jag inte det händer så mycket annat just nu såå.. pussshej!


en mycket gammal bild..

vad händer då

Hallå hallå.
Vad händer idag då tro?... jag vet faktiskt inte, kanske följer med Erica in till Örebro en sväng, inte så kul när man inte har några pengar bara. Men ändå, orkar inte sitta inne i en lägenhet och ruttna bort när man samtidigt ser regnet slå er i backen. så kanske följer med.
Filmen igår var så jävla bra! Sommaren med Göra nfick helt klart 5 getingar av 5. Man skratta oavbrutet hela filmen. Var även kul att det var Erica som hängde med. Märks när det var längesen man träffades, då slutar man aldrig babbla. :)

Men nu får det bli lite frulle så jag står mig inför dagen. pussshej!

Sommaren med Göran

Hallåå! :)
Nu är jag hemma från Stockholm igen, var väääldigt trevligt att träffa alla goa kusiner igen. Det var ju inte igår precis. Vi har kommit fram till att dom träffar sina kusiner i Colombia oftare än mig som bor här i lilla Karlskoga. sjukt! Det måste vi få ändringar på.






Idag blir det  även bio med bästa Erica, vi ska kolla "Sommaren med Göran" har hört att den ska vara riktigt bra. Så det får vi verkligen hoppas på. Var så länge sen jag träffade henne med så det är riktigt trevligt faktiskt, så kul att jag sätter mig vid datorn.. haha nejdå! men man måste ju hinna med bloggen också. eller?!



Nu blir det kycklingsallad och sedan biio! pussheej

det blev en dag på stranden

Även denna dag bestog av soool och värme :) så jag och jenny har lega nere på stranden hela dagen och fått lite ny och fresch färg på kroppen. underbart! Ikväll vet jag inte vad som händer men det märks. Imorgon där i mot ska jag upp redan vid halv 7 för att åka till Jenny och ta en morgon promenad, sedan hjälpa till att måla klart hennes trappa och sedan hem och fixa till sig lite inför stockholm. Kommer bli trevligt o träffa alla kusiner igen :)


lille putte tåget

Det är mycket Putte här i dagarna nu, så idag ska Salla och jag ut och försöka ragga os in i lille putte tåget:D haha, wehuu. Sen kanske det blir en Askersunds glass på det hela, det vet man aldrig. Annars vet jag inget speciellt som händer idag, så vi får se vad dagen har att ge oss.

På fredag ska jag fressten iväg till Stockholm och träffa mina kusiner, mycket trevligt!:)

fina bloggen

Då sitter man i Askersund då :) Är hemma hos pullipullan och myser, har varit nere på den lilla pubben som finns här och tagit oss en cider. Så mysigt så, sedan gick vi iväg och hyrde film,köpte godis och chips. Så snart ska vi bli tjocka o feta för en kväll! underbart :)
Ser ni fressten min  ny designade blogg, snygg va?! Pullipullan har fixat den åt mig, och jag blir lika nöjd som alltid. tack gumman! :)

Men nu blir det lite film här, vi hörs imorgon.. pussheej



klockren!


sumo natta

Hallå!
Blev en riktigt lyckad kväll igår, körde även sumo brottning, men dom bilderna kommer senare :) Men idag hörreni skiner solen och idag kännerjag att det kommer bli RIKTIGT KUL OCH LYCKAT! Alla blir ju så mkt mer taggade och glada av solen.. Har just tagit mig en dusch, ska snart börja fixa sig lite. Idag kan man ju faktiskt göra sig iordning eftersom det inte regnar så kanske allt håller sig som det ska! =)

Men idag är jag lite stressad så vi hörs imorgon.. pusssheej

RSS 2.0