julklappar

hoho!
Snart är det julafton och jag är INTE klar med julklappar och jag har inga pengar? Var helt säker på att jag skulle få dom idag men icke. Får dom visst imorgon men känner att jag måste handla idag så jag inte står där på fredag och inte har hittat alla julklappar. Tur man har en farmor som är räddare i nöden  och lånar ut en slant till mig så länge.
Skulle egetlige nhar åkt till karlstad me gubben men han kmr hem i eftermiddag och då vill jag ställe upp julgranen så åker till marieberg med Ellen iställlet:) men först.. stan med farmoor!


miiiiin snygging!!! :)


snaart äre jul

Gomooorrrn Gomorroon!
Äntligen är måndagen slut igen, men blev en rätt trevlig måndag. var iväg och tog bort mina låånga naglar, fixade till mina egna och så istället. Sen åkte jag hem till mammsen och åt och efter det åkte jag och Ellen till Ica och handla en jävla massa frukt och glass, gjorde världens godaste fruksallad och kollade Top model, Morden i Sandhamn och Pesionärsjävlar! vilken tv kväll:)

Nu ska jag i alla fall ta bussen in till skolan för sista gången på nästan 3 veckor. fan vad jag ska njuta! :) hare bra sålänge. hejhej!


Good weekend

Hallelåja!
Har haft en mycket bra helg! Åkte till Göteborg på lördagen med Gubben, Carina, Ost, mamma och pappa! Vi gick på lisebergsmarken och det var huuur fint som helst. hade det inte varit för att mina fötter var så kalla så de nästan ramla av hade det vart det bästa på länge. Åkte en karusell faktiskt "Sagoslottet" hahah hade hoppats på lite värme där inne så man kunde få lite varmare fötter, men nejfan där vare minst lika kallt :)

Jaja, om en stund tänkte jag käka lite frulle och sen ska jag iväg och ta bort mine gilé naglar. Ska bli riktigt skönt att få mina egna korta naglar ettag igen faktiskt. Annars har jag inga planer idag, längtar bara till julen nu faktiskt.


Jag och Erica  i New York! Ta mig dit igen:)


utomlands

Äntligen är den tråkigaste dagen på veckan över. Idag är det tisdag och jag är redan på mycket bättre humör. Dock jäkligt synd att man måste plugga bara. Men är ledig från skolan så slipper åka in till Örebro och det jublar jag över! Ska sitta här hemma i min sköna soffa istället, käka lite godis som jag inte äns är sugen på och ja, plugga helt enkelt.
När jag har pluggat klart täntke jag träffa Ellen, vi ska nog åka pulka. Det är sååå kul:) Ikväll ska jag hem till mammsen och käka mat. yummie.

Vill ha heelg och nästa vecka nu. Lördag Götborg, sen näsdta vecka handla sista julklapparna och sen äre jul! men det bästa utav allt: JAG ÄR LEDIG! kan inte fatta det.

ajja nu ska ja plugga så det är över snart. Sen ska jag ha lite ångest för om några timmar åker Jenny, Anders och Jossan till Gran canaria! fyfaaan va fuskit!!


En full Gubben utomlands! :D


trååkiga måndag

Hej måndag!
Tråkiga måndag igen, varför är dessa dagar så jävla tråkiga? Har varit i skolan hela dagen men där är ett stort plus att vi är klara med arbetet:) Kom hem nu och gubben har ju åkt till Göteborg och jobba så jag är så ensam man bara kan bli. Men istället för att deppa ihop i mn ensamhet åker jag och hälsar på kära syster yster som åker utomlands imorgon den jäveln! tanken var att vi skulle åkt med egetnligen men eftersom jag inte har slutat skolan än så gick ju inte det:(
Så ja, istället för att åka till sol och värme så sitter jag hemma och pluggar och åker till skolan och njuter av det kalla vädret. yehoo!

Men på lördag åker vi i alla fall till liseberg och går på julmarknaden och så, så det bli kul i alla fall:)


Ja, eftersom anders inte blev någe brun av denhär tekniken så passar de väl att de åker utomlans o blir bruna istället:D Där får de ju värme på köpet också..


heelg

Hoho nu är det fredag:) Sitter och skriver på vårat paper men om en stund tar jag helg! Ska bli grymt skönt att få vila upp sig så man kanske känner sig pigg och frisk på måndag igen :) Antar att ja inte kommer blogga så mkt i helgen eftersom jag har annat att göra på helgerna. Haha men kanske, vi får se:)

Annars, trevlig helg på er:) pusss


sjuka natta

hejhej!
Torsdag morgon och jag är sjuk. Tycker väldigt synd om mig själv, men det får man göra ibland. Passade verkligen inte att bli sjuk nu när vi har ett ganska stort paper som ska in nästa vecka, men som tur var va Hanna snäll och kommer in till Karlskoga istället. Kände inte för att sitta occh köra bil med ett snurrande huvud, ryggont och feber. nääe tack.

Annars har jag inget speciellt plaanerat, Gubben kmr hem ikväll och vi har bestämt oss för en heeelmys helg och bara ta det lungt och egetnligen inte göra nånting. Får väl se hur det går med det, för på nått vänster så lyckas vi alltid flumma runt överallt så fort vi har en ledig tid:)


uppdatering

Godmorgon!
Ser bra kallt ute idag hörrni. Men det är bara ge sig ut och åka iväg till skolan för lite handledning eller vare nu var. Sen jobba lite på arbetet sen hem och tvätta, en mkt händelserik dag måste jag säga:)

Eh, kände bara för lite uppdatering! Ha en bra dag.. hejhej:)


julkalas

Har just vart iväg på julfest eller vad man ska kalla det! Dom små barnen var så duktiga så:)
Men det jag kom och tänka på är att jag vill styla om min blogg, tkr den ser så fruktansvärt tråkig ut! Om någon känner sig manad att fixa den lite så hör av dig:) hehe annars får jag försöka ge mig på dethär själv nåndag.

Nu blire i alla fall ett Grey´s avsnitt och möjj i soffan. Dessvärre utan min älskling som fick ka iväg och jobba i Göteborg i veckan. blä tråkigt att vara ensam.


En gammal bild på mig själv får bli dagens bjudning:)


Ozzy?

Idag är det såhär sjuukt kallt ute igen, jag är verkligen ingen utemänniska när det är vinter och mer än -5 grader ute. Kan inte stå still utan hoppar runt som en yr höna för att inte förfrysa eller nått sånt. Måste se rätt rolig ut! Men nu har jag fått mig en riktigt varm dusch i alla fall så nu är jag uppvärm för en stund.

Fresssteeeenn! Dethär är helt sjukt, jag och gubben har ringt på en hund! Känns helt sjukt, vill vi ha den får vi hämta den i Februari. Shit ska jaaaag bli hundägare?! ojojoj. Skulle vara sjukt kul i alla fall:) ween Bolognesehund som är huuur jävla söt som hälst. Namn har vi inte bestämt än men jag gillaar Ozzy:) Så vi får se vare blir.

Nu måste jag försöka plugga lite innan jag ska på julfest ikväll. hejhheejj=)


torsdags helg

Godmorgon!
Tog faktiskt helg redan igår och gissa om det kändes skönt att vakna en fredag morogn och veta att man är ledig! och det bästa av allt. Jag behöver inte plugga överhuvudtaget på heeeela helgen:) Det tar jag tag i på måndag.
Så idag är det somsagt fredag och blir nog en trevlig dag. Ellen ville ha med mig ut och åka pulka sen, kanske vore nått hehe. Får se hur vädret ser ut. Sen Vid 5 kommer stina hit också, då är vi bjuda till syrran. Gubben och Anders får väl sitta och dricka öl eller nått medan vi andraq julpysslar. HAHA! Sen blire pizza och idol. Bra fredag:)

Imorgon tänkt vi även åka iväg till Ullared, får vi se om det finns nått kul att köpa där då. Men det beror lite på vädret också, vem vill sitta och åka bil i flera timmar i snöstorm? Inte jag i alla fall:)

Fressten har vi fått erbjudande om ett nytt boende igen som vi har velat haft skit länge men som vi aldrig fick. OCH NU såklart... Ringer de och säger att det finns ett ställe ledig! Hur ska vi göra? Orkar man börja flytta direkt nu igen när vi äntligen är klara här? Fasiken vad svårt..


RSS 2.0