julmusik

Ja tänka sig, jag är lika tidig varje år att börja lyssna på julmusik.. Men jag längtar alltid lika mycket till jul, kanske för att jag fortfarande har lite barn i mig? hahah det där lät bra, nemen nu förstår..

Helgen har i alla fall varit ganska lugn och skön, men måste säga att det börjar rycka ordentligt i sprit nerverna. Har inte varit ute eller druckit alkohol på hur länge som hälst.. Men igår blev det i alla fall New Moon. Skit bra verkligen och herregud vart kommer allt folk ifrån? Var så mycket folk att de gick itne röra sig där inne. Sen hörde jag några brevid mig säga till varandra att de skulle skrika rakt ut att de hade en bomb.. det hade säkert inte skapat panik! men dom skrek inget i alla fall ;b tur var nog det!

Nästa helg är det ullared, liiving the dream, eller;)?

Studenten, ta mig tillbaka!

we are the world

Godmorgon bloggen!
Kan ni tänkta er att faktiskt jag sitter här och skriver igen.. Även fast jag inte har bloggat på typ 100 år så är det lika tomt i huvet just nu. Men får väl passa på att skriva att jobet går bra, hoppas jag? ;b Synd bara att man inte får någon fritid. Känns som jag jobbar,sover, skiter och äter.. hehehe. Det är jävligt tur att man aldrigj obbar helger i alla fall, det hade jag aldrig pallat verkligen! Måste börja göra mig iordning snart, sen ska jag iväg till bussen som går iväg mot jobbet. Men det är ju onsdag så det börjar sakta men säkert närma sig helg! fan vad skönt, på lördag blir det bio på twilight-new moon. Helgen efter det blir det ullared. Har aldrig varit där så de ska bli väldigt spännande faktiskt! :) Men får inte handla ihjäl mig nu, måste sätta en gräns budget ^^

Fast nu måste jag faktiskt kila iväg så jag hinner fixa mig. Men ska verkligen försöka bättra mig på denhär bloggen nu! Hejhej pusss

Nathalie

Kvinnonamnet Natalie eller Nathalie är, liksom Natalia bildat av det latinska uttrycket dies natalis som betyder födelsedag och syftar på jesus födelsedag, dvs juldagen.

Natalie är ett av 80- och 90-talens största modenamn. I den vuxna befolkningen är Natalie mycket ovanligt, det finns bara drygt 300 kvinnor över 30 som heter Natalie. Men bland de yngsta är namnet desto vanligare. 31 december 2005 fanns det totalt 15 915 personer i Sverige som hette Natalie eller Nathalie, varav 10 131 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 473 flickor namnet, varav 331 fick det som tilltalsnamn.


RSS 2.0