Håller hon på att förvandlas?

Här sitter jag och kollar på min hemmafru till syster, hon sitter och syr gardiner så om någon behöver hjälp att sy gardiner så kan ni ju kontaka på henne. Hon är en jävel på dethär måste jag säga, faktiskt så man skulle kunna tro att hon på allvar håller på att bli en hemmafru..?

Imorse var vi iväg och simmade igen som alla andra tisdagar. Sedan blev det hem och trycka i sig våfflor tills jag nästan spydde, så man skulle väl kunna säga att simningen jämnade ut sig med alla våfflor sen? Inte bra Nathalie, inte bra!


En gammal bild på mig och hemmafrun


what´s up

Hallå bloggläsare!
What´s up?
haha tkr det låter så töntigt så jag blev bara tvungen. Nu har jag i alla fall precis kommit hem efter ha varit iväg och fixat så jag äntligen kan skicka och ta imot MMS på mobilfan. Inte lätt när man måste skicka så mkt bilder hit och dit hela tiden;b hahaha ni vet hur de är.. Men ja, nu är det fixat ett år senare, pjuh!

Annars har min dag varit lugn och det ska den fortsätta vara, är fan sleten sen helgen än. Börjar fundera på om man börjar bli gammal? Men det tycker jag inte, 19 år är väl då man ska vara som piggast.. eller? Men det blir väl så efter hårda helger i karlskoga! hehe.


Le bara.. leeee

Just tryckt i mig världens godaste fyllekäk Mcdonald´s och det blev i vanlig ordning en lilla menyn med cheesburgare och en cheddar dipp! Så jävla gott :)
Har även hunnit med Boda borg idag, det blev 6 stämplar till oss och jag är helt klart nöjd med dagens järningar. Ikväll blir det bara lungt framför en film eller något, är sjukt trött. Somnade väl runt 4 snåret och skulle upp vid halv 10 plus att man skulle ställa fram klockan 1 timma. Vilket jag heeelt hade glömt bort så det var nära att jag försov mig där, men som tur var så misstänkte pappa att jag skulle göra det så han ringde och väckte mig TACK PAPPA! :)

 
Kan inte sluta le :)


hör och häpna

Trött som bara satan är vad jag är idag. Har softat hela dagen med Salla. Vi kollade just på The Ugly Truth, vi har kollat på kärleksfilm 2 dagar i rad nu. Man blir ju så romanstisk så ojoj. Men Remember Me som vi såg på bion igår slog ändå alla rekord, kan nog faktiskt vara en av de bästa filmerna någonsin!

Nu ska ja käka lite korv i alla fall så man får energi för kvällen, för ikväll blir det att slå klackarna i taket. Hör och häpna... Det blir på STATT! hehe:) tror på en bra kväll...




the sky is fallin down

Sitter hos pullan i lilla Askersund och myser. Väntar på att duschen ska bli ledig så man kan gå ic och frescha till sig lite efter en häääärlig långpromenad. Kändes som en riktig sommar dag. Gick bara i tröjja och svettades rent ut sagt! Hur Awesome är inte det? Ikväll ska vi åka in till Örebro och käka donken och sen blir det bio. Vi ska se "Remember me" en riktig kärleksfull. Men man kan ju inte bli så mycket annat än kärleksfull när pullan är med.

Vill även tillägga att "Shania Twain-Man! i feel like a woman" dunkar för fullt i högtalarna. Blir på sjukt bra humör av den! :)


Så är det bara

Hejsan..
Blev visst inget inlägg överhuvudtaget igår. Fy på mig!

Men Nu kom jag i alla fall precis hem från en fika på stan med Lisa, träffar inte henne allt för ofta nu för tiden om man säger så. Det är synd tkr jag. Men vi pratade lite om lördag i alla fall, kanske blir utgång då? Vem vet? Det återstår att se till helgen.
Men nu är jag så grymt sugen på en utomlandsresa så det är helt sjukt! Skulle vilja boka nu, men samtidigt vill man ju inte bara åka iväg och sen komma hem och vara helt pank. Det är inte ritkigt värt det. Får helt enkelt vänta till ekonomin blir bättre så ska jag allt pallra mig iväg! I sommar ska det bli en resa, det kan jag lova:)

Vill ha maaj nu med, händer en heldel då. Åker till Stockholm och lever loppan, min bror ska gifta sig och min syster fyller år. Blir nog en bra måndad i guess! :)

Folk glömmer och går vidare, så är det bara:)


In my head

Godkväll bloggen!

Haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Blev som vanligt en morgon promenad sedan har jag och jenny vart runt i  hela karlskoga och letat gardiner. Efter många om och men fick hon sig sina gardiner i alla fall! :)

Filmen igår (Valentines day) var riktigt bra. Var väl en tjej film upp i dagen men ja, för alla tjejer skulle jag lätt rekomendera den! Skit bra! Sen att mina sötnosar Emma, Tina och Nathalie var med gjorde ju inte saken sämre precis. Även att lite popcorn och dricka hängde med in i biosalongen kan man ju inte heller klaga på. hehe.
Vet inte riktigt vad jag ska uppdaetra mer idag. Så får bli ett kort och ganska tråkigt inlägg.
Får hoppas mitt huvve är mer påhittigt imorgon! ha det bra så länge:) hejhej!


jag och mina vänner

Kvällen igår kunde inte ha blivit bättre överhuvudtaget! Hade sjukt kul på både förfesten och på statt. Var mycket mer folk ute än vad man hade väntat sig med. Det var ju tur det så man slapp stå där alldeles ensam och skaka rumpa.. Alltså jag kan inte riktigt beskriva hur bra allt känns just nu, helt ärligt så tror jag inte det är någonting jag kan komma på som får mig att må dåligt alls (om man bortser från bakfyllan) såhär bra skulle man må jämt!:)

Kvällen avslutades med en promenad hem till Daniel och det var huuur skönt som hälst ute, och med så bra sällskap blir det ju extra mysigt med en promenad;b Sedan somande vi som stockar och kan lova att imorse inte var någon höjdar morgon, jag och min jäävla bakfylla alltså. Helt otroligt. Mår ju inte dåligt förutom att man ska ligga och spy som en jävla gris halva dagen. Men en dusch och en lååång tandborstning senare känner jag mig pigg och fresch igen! Så om en stund ska jag iväg på Bio med mina gooa vänner Emma, Tina och Nathalie men tyvär kunde inte Sara följa med eftersom hon jobbade. fasiken va ja är på bra humör! =) Nu ska ja fixa till mig lite till bion och dansa runt i rummet till hööööööööööög musik!
Puss på er!


starrebarren

Hallåå!
Lördag förmiddag och solen lyser. Tyvär blåser det ganska mycket så känns väl inte riktigt som en vårdag, men något riktigt possitivt är att väldigt mycket snö har försvunit nu. Så snart ska jag och Jessica ta oss en promenad till stan, tänkte även se om jag hitta något snyggt till ikväll men eftersom ekonomin inte är speciellt bra nu heller så får det bara bli något om jag hittar till bra pris. Men det kan man ju med göra ibland.

Ikväll blir det även utgång med Sara, Nathalie och Tina. Kommer nog bli kanoners kanoner dethär! Men nu måste vi gå iväg så vi hinner innan stora stan stänger;b


Jag i världens skönaste pyjamas! (eller hur fna stavas pyjamas?)


<3

Godmorgon bloggen!
Fredag igen och jag känner på mig att den här helgen kommer bli bra faktiskt. Inge speciell men bra duger för mig! Lite senare ska jag in till Karlstad en sväng med Jenny och Anders, de ska kolla runt lite på allt vad det nu var. Lilla jag följer bara med som trevlig sällskap, det klagar man väl inte på?;b
Sen ikväll ska jag träffa Daniel, vad vi hittar på för skojj vet jag inte. Är ju inte direkt kul väder för att hitta på något. Så blir väl let´s dance och lite godis eller nått annat gott kanske? Det återstår att se:)

Imorgon blir det i alla fall utgång. I karlskoga dessutom. Går inte ut så ofta här längre, det är grymt skönt. Träffa massa nya människor och sådär istället. Blir mer Örebro nu för tiden, vilket jag trivs som fisken i vattnet med! Då blir det mer kul när man väl går ut här hemma med. Vilket jag då ska göra imorgon. Får hoppas det blir nått bra utav det! Men de tror jag..


Jag och världens bästa syster! <3


Universitetet

Nu har jag äntligen sökt in till Universitetet. Såhär blev ordningen:
1, Lärare-Öppen ingång i Örebro
2, Lärare- Svenska i Örebro
3, Lärare-Svenska i Göteborg
4, Lärare-Svenska i Linköping
5, Lärare-Svenska i Stockholm

Nu håller jag verkligen tummarna! Vill såklart helst in i Örebro, inte så långt att flytta och nära hem när maten tar slut. hehe ;b
Efter vi hade fixat och donat med allt det där igår åkte vi in till stan i Örebro då hela barndomsgänget och käka massa god mat, i vanlig ordning tog jag Klyftpotatis, fläskfilé och bearniesås. Finns nog inget godare i hela världen än just det! Eller, det skulle i sånna fall vara köttbullar och makaroner.

Ikväll blir det i alla fall att åka in till Örebro med pappa och kolla på bio. Vi ska se Green Zone (Ja, det var han som valde film) Men det blir trevligt med en far&dotter kväll. Men nu ska jag iväg till Kr-hamn och handla mat. Man måste ju variera sig ;b

:)

Marieberg vart en trevlig tripp. Åkte väl in runt 4 och började såklart med att kolla i massa affärer, jag menar. Kolla måste man ju göra även om man inte direkt kan shoppa? ;b man kan ju kolla vad man kan shoppa när väl pengarna rullar in på kontot, när nu det ska hända? Men därimot shoppa Daniel en heldel. Bland annat en riktigt jävla snygg jacka! Nästan så jag blev lite avensjuk för den var så snygg! hahah nu vill jag med ha en ny.. Sen gick vi och käka lite tacobuffé och det satt inte helt fel det heller vill jag lova. Sen blev det hem och sova och somna som en gris gjorde jag med.

Idag har jag i alla fall gått en låång morgonpromenad på ungefär 1 timma. Gick med mp3:n i öronen och högsta volym och bara njöt av livet och vädret. Nu har jag just duschat och ska fixa mig lite, sedan blir det in till Örebro och söka till univerisitetet, sen är det bara hålla tummarna! Och ikväll blir det ut och käka med mina uunderbara vänner! Älskar er :)


soliga dag

Trevlig dag.. Har varit och simmat på morgonen med Jenny, alltid lika skönt. Lite irreterande bara att biljäveln inte starta sen. Men vad kan man räkna med me gamla bilar, nu fungerar den ju igen helt plötsligt så? Om en stund ska jag ialfl iväg en sväng till Mariberg med Daniel. Blir inte något shoppat för min del ialfl, har inte direkt ekonomi för det just nu. Men vi får väl se vad han hittar för kul!

Hinner tyvärr inte skriva så mkt mer nu! skriver något mer ikväll eller imorgon! hade bra så länge :)


Solen skiner, himlen är blå.

Mamma står nere i hallen och skriker att ikväll är det "hollywood fruarna" igen. Förlåt mamma, men jag har inga planer att titta på dom där damerna. Haha blir ju irreterad bara jag tänker på dom. Så nej, jag ska titta på bröllopsfotografen istället. Hoppas den är så bra som man har hört.

Men under dagen blir det att åka upp till mina gamla hemtrakter och kolla lite, njuta av solen och så blir det såkalrt en fika vid mörtsjän. eller hur det nu stavas? Blir mysigt:D Speciellt i dethär vädret. Tänk, man blir verkligen som en helt ny människa i detta väder. Man blir pigg och på sjukt bra humör. Men ja, det är väl ungefär vad som händer idag, inte speciellt händelserikt kanske men det är mysigt ibland.


Grym kväll!

Gårdagen blev toppen! Som jag sa, vi kör då alltid på som om dagen vore våran sista! Det är det jag älskar med mina vänner. Jag har världens roligaste, bästa och coolaste vänner i hela världen! Vi älskar helt enkelt att köra på ordentligt ;b
Började dricka lite hos Elin innan vi fortsatte iväg till Jesper. Riktigt bra folk där och vi peppade på som aldrig förr. Sedan blev den en lång jävla promenad med lille Einar för han han glömt lägget. Jag menar, jag kan ju inte låta pojk stackarn gå helt själv i stora örebro sådär på natten. Kan ju komma fram någon bög och hoppa på honom? HAHA det har ju hänt förut ;) Sedan drog även vi vidare till strömpis och mötte upp alla andra. Vi dansade som galningar, svettades som grisar och helt enkelt bara njöt av livet. Måste verkligen säga att livet känns så himla enkelt just nu:) underbart!

Idag har jag som de flästa söndagar vaknat upp med sällskap. (Samma sällskap som alla andra gånger jag nämt det) Sedan har jag vart ute på en 1,5 timmars promenad med min underbara mamma och pappa. Sedan åkt en bil tur med pappsen och nu blire tacomys! :) men jag säger det igen. UNDERBARA KVÄLL!


Jag och sedan har vi jesper som stod för förkalaset igår.. tack så mkt!


forget about yours girlfriend and meet me at the dancefloor

Peppandet börjar komma så sakta men säkert. Har vilat en stund nu och det var skönt det, känner mig mycket piggare. Men min kompisar Alexandra påstår att jag går upp med pansionärerna och då måste man väl även ta en tupp lur som pansionärerna ;)

Men nu gör vi det vi helt klart är bäst på.. Slår klackarna i taket och lever natten som om det vore den sista!


helt eneklt inte våran dag

Nej gårdagen stod då inte på min sida. Dagen i helhet var bra men kvällen blev som en riktigt jävla fjortis kväll. Ni kommer väl ihåg när man kunde åka runt iprincip hela jorden för att hitta en fest? och oftast slutade det med att man satt på bussen hem ändå. Eller kanske bara var jag och mina vänner som höll på så? Jag vet inte.
Hos Emma var det i alla fall huuur trevligt som helst. Bestämde lite spontant att vi skulle dra iväg till karlstad, vilket vi skulle ha struntat i. Orkar inte äns skriva hur sjukt allt bara blev. Slutade med att jag och Emma satt och på bussen och åkte hem.. trodde vi.. NEEEEEEEEEJ då går buss fan bara till kr-hamn. Men som tur var så ställde Alex upp och hämtade oss där! Åkte hem och sov, vaknade med lördagsångest men nu börjar allt kännas i sin ordning igen! :) Väntar på att få alla bilder från Emma som vi tog under dom roooliga stunder ialfl.



"Bakelse......syrap, allt jag önskar ska jag få.." FAN jagk ommer inte ihåg hur den gick!


If we ever meet again

Hallå!
Fredag är det idag och solen skiner så mycket som den bara klarar av. Varit iväg på stan en sväng och blev såklart vårjackan på och frös inte ett dugg. Vår tecken så det bara skriker om det. Nu sitter jag och väntar på att Sara ska komma så vi ska fixa klart oss för kvällen. För klockan 5 ska vi vara hos Emma och det är väl lika bra att gå på alkoholen på än gång? jag menar.. varför vänta när den ändå ska ner? :)
Ska fira Emma och sedan åker vi in till Örebro där kvällen/natten kommer att styras.

Måste även tillägga att jag hade en otroligt mysig kväll/natt igår med. Att vakna tillsammans med någon, har jag  sagt förut att jag älskar. Iofsvaknade jag själv, men blev först väkt av en hejdå puss på kinden. Awesome :) Och den här gången var det faktiskt inte min flodhäst jag har i sängen som fick pussa mig. heheh




bara ben.. ja förhoppningsvis

Torsdag förmiddag och det innebär att det snart är helg.. Igen:) hur skönt som hälst. Idag har jag inte så värst mycket planerat, men det återstår att se vad som händer. Imorgon blir det i alla fall att fira lilla Emma som fyllt 19 år! Vet inte om det blir utgång i karlstad eller Örebro än, beror lite på hur det är med bussar och skjuts och hela köret. På lördag ska jag nämligen vara i Örebro klockan 10. Så måste verkligen hem imorgon natt.
Men på lördag blir det ialfl något hårmodell grejj för frisyrer osv. Sedan blir det utgång även denna kväll. Kör helt enkelt på dubbel helg. hoppas min lever kommer må bra ändå.

Biljetterna är även bokade till Stockholm nu och jag är sjukt taggad. I maj kan man förhoppningsvis även ha mer vår kläder, kanske till och med bara ben? Det återstår att se :)


Vååååååår! :)
 (Bilden är från förra året)


Det är nu.... eller aldrig.

Planerna rullar in som dom ska. det går bra nu, kompis det går bra nu. haha, ja faktiskt så rullar det in fullt med planer men tyvär inga pengar som han sjunger i låten. Men planer är också bra! Blev sittandes på melkers i runt 3 timmar igårkväll. Vi har sjukt mkt planer för sommaren och allt nu. Men vi startar med stockholm den 7-9:e Maj. Kommer bli awesome. Fest hela jävla helgen och känner bara hur jädra sjuk det kommer bli. Jag älskar sjuka grejjer. Jag menar garanterat 5 och kanske 6 singel brudar ner till stockholm på nått studentgrejjs och allt vad det nu är. Vad kan gå fel? Inte ett skit. Är så taggad så ojojoj. Tänkte boka tågbiljetterna idag så det är klappat och klart!

Sen har vi ju en heldel mer planer framåt senare på sommarn, hoppas det med går vägen, skulle vara succé. Men sånt tar jag inte upp än eftersom inget är helt bestämt än.
Men ja, idag ska jag snart ut på morgonpromenixen som alla andra dagar. Sedan blir det en onsdagsfika på Som hemma, den får man ju inte missa! :)
Och förövrigt, det lutar mot dubbel helg? Jaja, jag säger som Sara "Det är nu eller aldrig" Jag menar, vem vill leva som en 20-åring när man blir över 30? Inte många ialfl. Så nu kööör vi! :)




fisken

God förmiddag..
Nu sitter jag här och väntar på att bulldegen ska jäsa så vi kan forstsätta med våran bakning. Innan var vi iväg och simmade med, alltid lika gött. Sedan skulle vi iväg till strandkanten så jenny fick i sig en sallad. Sedan kom det som jag bara har väntat på heela långa vintern. jag FASTNADE med bilen och inte visste jag heller hur jag skulle ta mig loss. Jenny buttade som aldrig förr och jag gasade som aldrig förr. Men inte hände det speciellt mycket för det. Fast som tur var så kom det faktsikt några gentlemen förbi och erbjöd sig att hjälpa till och butta. Tur var ju det, för loss kom vi. Ibland är dom där karlarna riktigt bra och ha ;b men lägg märke till ibland.

Lite senare ska jag iväg och ta en kvällsfika med mina små flickor. Blir väl förmodligen Melkers eftersom det är öppet längst. Men nu ska jag fortsätta med bakningen här, sedan måste jag kolla på när jenny byter vatten åt deras ny husdjur fisken. Den stackars fisken är en aborre som dom har fångat i en fisk skål? Stackars fisken.


Jenny som har fiskat upp en aborre, men ni kan va lugna. Det är inte den dom fångat i en skål :)

en förmiddag framför spegeln

Godkväll mina vänner.
Haft en bra dag? Det har jag. Solen har skinit om någon missat det och detta har fått mig på mycket glatt och bra humör. Dansade runt som en riktig galning i rummet på förmiddagen med massa sommar musik i bakgrunden. T.e.x Kid Rock-All summer long. Den får mig inte att längta lite till sommaren, utan hur mycket som hälst!


Imorse utöver min galna dans framför spegeln hann jag med en morgonpromenad som alla andra mornar. Sedan iväg till frissan och toppade håret, känns sjukt kort nu och det är mindre kul. Men det är samma visa varje gång man är där tkr jag. Känns alltid lika kort. Sedan iväg till stan en sväng och kollade lite i alla typ 3 affärer som finns i karlskoga. Eller tar jag i med mängden när jag säger 3 affärer? Hann även med en fika på Som hemma.
Nu blir det i alla fall lungt resten av kvällen, blir nog snart sängen och någon bra film kanske:)

fest

Godmorgon världen!

Nu är jag hemma efter gårdagens bravader. Blev som jag trodde en hel lyckad kväll och i Örebro tror jag fanimej att jag har lika kul varenda gång. Vill in på Universitet och då äre bye bye karlskoga!
Hur som hälst.. Kvällen började hemma hos Angeclia med förfest, lyckad den med! Sedan skulle vi iväg till strömpis men kön var så lång att det knappt gick se vart den sluta, så istället gick vi till Björn stugan. Där fanns det så att säga människor till allt. Ska inte skriva för mkt dmt här i bloggen men jag tror jag garva så jag höll på att bryta ihop hela kvällen på Björnstugan! hahah ah.. Sedan tog jag bussen hem och slapp även sova själv inatt med:) Jag är verkligen en person som älskar att sova tillsammans med någon.

Här kommer en bildbomb igen från gårdagens förfest:












Nej nu ska jag iväg till donken! hejhej




vad gör det

 Host host på mig.. Morgonen är helt klart värst, men vad gör det om hundra år?

Ska snart iväg och städa lite tänkte jag, sedan blir det hem och fixa sig för fulla muggar. För ikväll bglömmer vi bort hostan och snuvan och kör all in helt enkelt.. Blir i Örebro och jag är som vaanligt taggad till 1000! Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll. Det är jag väl ändå värd efter att ha suttit hemma al by my self en fredagskväll. Minns jag inten är det hände sist? Men helt ärligt så var det ändå ganska skönt. Blev enfredags kväll med familjen och min bästa vän pizzan!


Järngänget

HallåHallå..
Jag är hemma från kryssningen och jag lever och tur är väl det! :)
Riktigt jävla lyckad kryssning är det ända ordet jag får fram. Tack alla som var med och gjorde natten riktigt rolig. trodde verkligen bara det skulle vara pansionärer med på båten. Men det var de verkligen inte, kändes som det var fler ungdomar faktiskt. Såg även Adam från Adam & Eva som man kolladepå när man var liten om ni minns. Han såg ut som vanligt men var ju lite coolt att se han med.
Vet inte riiktigt vad jag mer ska berätta om kryssningen utom att det var galet kul, här kommer några bilder på järngänget som var med i alla fall:













Ja, det vart en liten bild bomb:)

Idag ska jag snart iväg till Som Hema och ta en fika med Jessica. Sedan har jag inga planer för dagen. Får se vad som bjuds på. Imorgon blir det förmodligen utgång i Örebro!


kryssning

Hinner tyvär inte skriva så långt inlägg idag. Blir hämtad klockan 12, då åker iv iväg till busstationen och sedan mot stockholm för att gå på båten som går till Åland. Blir föhoppningsvis en bra och rolig kryssning :)
Överraskade i alla fall Erica igår när hon kom hem från Miami, lagade mat och allt åt henne och hoppade fram som galningar när hon öppnade dörren. Det roliga var bara att när vi hoppade fram och körde "supriiise" upptäckte vi att hon hade gått ut igen! hahah. Så lite smidigt skulle vi springa tillbaka in i köket och gömma oss igen, men gick helt enkelt inte att sluta garva så hon hörde oss och då var det bara hoppa fram igen och så blev det massa kramkalas!  :)
Blev kvar där till halv 1 inatt. hade kunna suttit där i flera timmar till och pratat om allt, men det hanns inte riktigt med. Men nu måste jag kolla packningen igen. Vi hörs imorgon! :)


Jag just nu...



kryssning

Hinner tyvär inte skriva så långt inlägg idag. Blir hämtad klockan 12, då åker iv iväg till busstationen och sedan mot stockholm för att gå på båten som går till Åland. Blir föhoppningsvis en bra och rolig kryssning :)
Överraskade i alla fall Erica igår när hon kom hem från Miami, lagade mat och allt åt henne och hoppade fram som galningar när hon öppnade dörren. Det roliga var bara att när vi hoppade fram och körde "supriiise" upptäckte vi att hon hade gått ut igen! hahah. Så lite smidigt skulle vi springa tillbaka in i köket och gömma oss igen, men gick helt enkelt inte att sluta garva så hon hörde oss och då var det bara hoppa fram igen och så blev det massa kramkalas!  :)
Blev kvar där till halv 1 inatt. hade kunna suttit där i flera timmar till och pratat om allt, men det hanns inte riktigt med. Men nu måste jag kolla packningen igen. Vi hörs imorgon! :)


Jag just nu...



....

En kväll i juni med värmlandspojkarna sitter jag och lyssnar på nu. Ja, tänk om det vore så kul att det var en kväll i Juni. Men nu är ju läget så att det är en morgon i Mars och snön är flera meter hög utanför huset. Fast man får tänka positivt, att vi har ju faktiskt något att se fram emot istället! :)

Ska snart iväg och simma med syrran, riktigt gött är det faktiskt. Sedan ska vi fixa lite på stan och sådär bara. Ikväll måste jag även hinna packa för kryssningen imorgon. Ska bli riktigt kul att komma bort från karlskoga 2 dagar. Men annars hag jag nog inte så mkt i hjärnan just nu. Kommer väl en uppdatering ikväll istället! ha en toppen dag! :)







Några bilder från min och Fridas lille förfest på 2 i lördags;b


helgen

Im back!
Helgen har som vanligt varit hur bra som hälst. Lördagens bravader var bland dom bästa på mycket länge. Började dagen i karlstad på brolles konsert, finns nog ingen kille i heeela världens som är så grymt jävla bra och snygg! Efter konserten åkte vi in till stan i karlstad och käka massa good mat.. Sedan åkte vi hem mot karlskoga igen, hämtade upp Frida och vi fixade oss för kvällens bravader. Började dricka och flumma som aldrig förr och sedan iväg till statt. Riktigt bra kväll på statt med och grymt mycket folk!
Sedan kom söndagen och den spenderades faktiskt hos daniel hela dagen. Godis, film, promenad och mat! myspys:)

Nu är jag hos syrran och ska hjälpa henne att färga hennes hår, skulle jag med behöva göra egentligen. Ikväll blire lite hemligheter som tyvärr inte kan skrivas med i bloggen för att vissa personer inte får något veta;b höhö nu blev ni nyfikna va?!


Gammal förfest bild på mig och Frida! :)


RSS 2.0