Fredag den 13:e

Hallå på er!
Imorse var jag iväg och åkte skridskor, det var riktit kul faktiskt! Finns nån bild och lite videosar på det men det får ni se en annan dag när jag har lagt in.. Om ni vågar titta vill säga! haha..

Ikväll ska jag, Erica, Anna och Elvira in till örebro och gå på bio. Vi ska se Fredag den 13:e.. Hoppas inte att jag o Anna skriker inför hela biosalongen ialfl.. Risken finns! ;)

Nu ska jag ialfl iväg en sväng till skolan för o lära mig lite mer samhällskunskap, behövligt.. Imorgon ska jag fressten in till Stockholm och köpa en klänning.. Wehoo! :)


second change

Idag är det tydligen Body tonong som gäller.. Har aldrig kört det så dfet kan ju bli en upplevelse för sig :)
Iofs är styrke träningin ingen STOOOR favorit hos mig men det är väl bara köra på och se glad ut eller?

Idag har vi fått lön med! Det var mer än behövligt vill jag säga er. Den här månaden har varit seg på slutet för såhär dåligt med pengar har nog jag inte haft sen jag började få lön. Men nu ialfl sitter det någon tusenlapp på kortet igen:) gött.  Så efter skolan tänkte jag gå ner på stan en sväng o försöka hitta några träningsbyxor och nytt puder. Men det beror på, ska ju till Stockholm på lördag och köpa en ny klänning till Emmas fest.. Men det får inte bli allt för dyrt, för jag köper nya klänningar till nästan varje utgång, sedan använder man dom en endaste gång, sen är man så jävla trött på dom att man inte vill se dom igen! sjukt egentligen..


Utamning

Utmaning

Regler.
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar på gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver? Najs
3. Flicknamn: Nina
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: Neurolog
6. Färg: (Neon?) ;)
7. Klädesplagg: Nätstrumpor
8. Mat: Nuggets
9. Sak i badrummet: Nagelsax
10. Plats/stad: Nynäshamn
11. Orsak att vara sen: Nej, idag orkar jag inte jobba!
12. Något man skriker: Nej!!
13. Film: Narnia
14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band: N´sink eller nått sånt.
16. Djur: Nyckelpiga
17. Gatunamn: Nils Edens gata
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nothing else matters
20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: ?

Jag utmanar

Jenny
Erica
Emma
Jessica
Alexandra

drömm

snart slutar jag skolan och det ska bli jädrans gött!

Inatt drömde jag en konstig dröm. Jag drömde att vi skulle ta studenten och jag hade inte fixat håret, så lilla Mikaela (min gammle vän) skulle fixa mitt hår. Hon gjorde typ 100 små flätor i hela mitt hår och det såg förjävligt ut.. Sen helt plötsligt så kom allas studenmössor, samma dag som vi tog studenten. Min var jätte ful, den var helt igentäckt av blommor och det satt löst! Sen kom Elin och visade sin, hennes var skrik grön med massa olika trädkvistar som stack rakt från på mössan! HAHAHA..

Världens knäppaste student, men ändå längtade jag bara mer när jag vaknade?;b


hej

Statt vart inte sådär as kul direkt! men det dög väll..

Igår ialfl blev det en filmdag med Richard:) Sen på kvällen så åkte vi hem till hans mamma o Roger och käkade tacos och dom berättade om deras USA resa. Jag vill tillbaka! När de sitter o berättar hur kul dom hade så kommer alla minnen tillbaka från när jag var där med Erica förra året! herregud! Någong gång ska jag tillbaka igen!

Sen fick Richard för sig att han skulle o träna! Men jag bangade det.. Det gjorde han visst också efter 40 minuter;b
Då kom han tillbaka o vi la oss o kolla på tv igen men jag somnade ganska fort!

idaag gick jag upp redan vid halv 10 och övningskörde, det gick bara bra =) Nu blire lite plugg på teorin, sen vet jag inte om jag o jenny skulle göra något och ikväll blir träning igen.. Gött!)

hon är svårflörtad!

Wehoo, har just varit ute och kört våran stooora bil nu för första gången;b först var det lite läskigt när det kändes som man tog upp hela vägen. Men man vändje sig ganska fort. körde till kristinehamn och körde runt massa där o sådär, körde även runt här i karlskoga..

Ikväll ialfl blire ialfl o shaka ass på starre barren! Frösöker få med jessica men hon är fan svår flörtad idag! men hon har lovat att hon snart ska med mig ut o shaka ass ialfl. jag längtar! wehoo! liiving the dreeeaam
!

Kvinnomisshandel!

provet kändes bättre än vad jag trodde det skulle göra, men ja ska inte vara för säker! Kan bli nån liten rest på sista delen där för där fick jag total black out. Men vi får väl se:)

Jag var ju då hos tandläkaren för ett litet tag sen! Han har tjatat på mig i flera år att börja använda eltandborste för att man kommer åt mycket bättre. Självklart har alltid varit svaret från mig. Men när jag har kommit hem så har jag helt enkelt skiti i det och typ skyllt på att jag inte orkar gå ner för trappan för o borsta tänderna med en sån tandborste eller någon annan lat förklaring. Så idag kommer mamma hem o ser så nöjd ut så! "Idag du nathalie har jag köpt dig en eltandborste, nu har du inget att skylla på längre, jag ställer den på laddning på ditt rum så kan du börja använda den imorgon" WEHOO tack mamma. Jag hatar eltandborstar! Menmen, det är ju faktiskt något behövligt, vill gärna inte få massa hål i tänderna!

Förressten så läste jag Stina-lee: s blogg! Stog att Chris Brown hade slagit Rihanna!:O kvinnomisshandel är nog det absolut värsta jag vet och jag skulle kunna skjuta folk som slår en människa som är svagare! Är det sant så hoppas jag  hon lämnar honom... Fortare än kvickt!

all summer long

Oh vad jag läängtar till sommaren! Det bara rycker i mig.. Tänk, om några månader skiner förhoppningsvis solen, jag går inte skolan längre och jag läntar som en.... ah jag vet inte vad!

Nu ska jag ialfl sluta drömma en liten stund och åka iväg till skolan, men har bara 2 lektioner så det kommer nog att gå fort. Men provet är jag nervös för, känns som att jag kan det mesta men när man får provet på bordet så får jag alltid värdlens black out och kommer inte ihåg ett skit, men det brukar komma tillbaka efter en liten stund. Jag vill så gärna klara det. Imorgon är det ju samhällskunskapsprov med,det kan jag faktiskt inte ett skit av, risken är stor att det inte går så bra så jag måste klara provet idag! Orkar inte ha 2 prov efter mig.

Efter skolan ska jag nog in till örebro med Richard en sväng tror jag. Sen måste jag försöka plugga till imorgon!


eh vafan!

Skoldagen gick ju rätt fort ändå faktiskt:) var inte så segt som jag trodde, kanske berodde på att solen sken ute och då blir humöret mycket piggare och man får mer energi. Imorgon blir nog soft med, har bara 2 lektioner varav en består av ett naturkunskapsprov. Vilket inte blir lika kul. Hoppas verkligen att det ska gå vägen!

Fick för en liten stund sen ett samtal av en orolig mamma som undrade om jag sätt hennes dotter eller visste vart hon hade tagit vägen. Men nej tänkte jag? jag vet inte.. Vi satt o pratade om vart hon kunde ha tagit vägen, då slog ett ljus upp i mitt huvud och jag kom på att hon frågade idag hur länge bilskolan var öppen. Så hennes mamma ringde dit, nu fick jag ett sms om att hon var hemma och inte förstooog att vi blev oroliga.. EMMA då! ;b klart vi blir nervösa när vi inte kommer på vart du tagit vägen! menmen, hemma är hon!

Emma då!
Nej nu blir bugg!


hatar skolan, hatar prov!

Hej och godmorgon! Jag hatar måndagar! Att känna att det är skola igen, det är kallt idag också och jag är så himla trött.. Dethär kommer att bli en mycket seg dag ich det kommer innebära mysbrallorna på och ruffs i håret. Det skiter jag i..
Efter skolan måste jag hem och plugga, har nämligen prov imorgon och på onsdag. Jag orkar inte få omprov så nu måste jag verkligen plugga på riktigt idag. Men vid 7 kommer Jenny och hämtar mig så ska vi iväg på buggen. Missade ju sist så idag kmr det bli många nya steg;b

Helgen för övrigt blev alkoholfri och det har faktsikt kännts veldigt bra måste jag säga. Fredagen hade vi tjej kväll och det kan nig aldrig gå fel. Tittade på film, käkade tacos, åt maaassa godis och så sjöng vi lite singstar, men bara jag o stina;b
Lördagen bestod bara av jobb hela dagen 12-21 och efter cirka 7 timmar kändes det som att jag hade de två segaste timmarna framför mig i mitt liv.. Men det gick, och pengar blev det ju.. Känns så jävla bra nu!

Hinner inte träna idag och inte imorgon heller! jag blir galen, jag måste och jag vill.. jag hatar skolan, jag hatar prov!



Im yours

Ska snart iväg och träna tänkte jag! Det behövs känner jag och ja är taggad! Richard kommer och hämtar mig kvart i 7 sen hämtar vi frida sen äre bara o sätta sprätt på rullbandet o tyngderna! Måste ju ligga i nu till sommaren 2009..
Åt just en matlåda också från coop, på bilden ser det jätte gott ut men luras inte av en bild. Den var inte speciellt god, ialfl inte som det såg ut på bilden!

Mitt förra inlägg har jag fått höra om, jag menade självkalrt inte att jag ska skölja munnen med klor varje dag, utan FLOUR! hahah, var nog trött när jag skrev inlägget!

Imorgon blire tjejkväll med taco,singstar o massa godis! kommer bli mysigt, de var länge sen man ahde sånt, det är ju fest varenda helg nu för tiden! på lördgad jobbar jag 12-21 efter det har jag ingen lust med utgång men om alla ska ut så kommer nog kvällen sluta på starren för min del med!

Nu måste jag byta outfit till träningen! hejhej
XOXO nathalie

säffsen!

hallådär! hur är det med alla? Här är det bara fin fint i alla fall, har just tagit mig en lååång varm dusch! det behövdes efter en  kall dag som den här. Har varit inne i örebro med Jessica, hon shoppade massa fint, men jag fick inte med mig nånting hem! inte äns en godis bit! Jag är otroligt stolr över mig själv! var hos tandläkaren imorse med, anledningen till att det inte följde med någon godis efter örebro! Har lite början till hål men idag lärde han mig hur jag ska borsta mina tänder;b och ja måste dricka klor 2 ggr om dagen och använda tandtråd, annars kommer det bli många hål att laga! Plus att det här var min sista gång jag gick gratis, nästa år fyller jag ju 20 och då blir bara till att plocka fram sparbössan! Då har jag fan inte råd att betala hål i tänderna! haha..

Imorgon blir det iväg till säffsen, kommer bli skit kul! alla walthers skolor ska dit!
Att glida nerför backen är fan underbat!


klaras!

då var det denförsta februari nu då =) gött, ännu en månad närmare sommaren.
Igår blev det att fira Anki först hemma hos henne, vart mycket trevligtsom alltid med mina bästa! Sen iväg till klaras och där vare precis lika kul. Dansade precis heela kvällen och träffa massa roliga människor. Hoppas att ni också hade en kul kväll, även om ni inte kanske hade riktigt lika kul som oss;b

Nu sitter jag hemma hos elin, vi väntar på Stina sen ska vi ta en promenad till MAX för att få i oss lite fett! gött äre..

Grattis ännu en gång Anki!

RSS 2.0