bra måndag

God eftermiddag bloggen!
Hittils har min dag varit mer än god. Vaknade imorse vid 8 och fixade mig lite för att gå iväg till willys och höra om praktik. Det gick ju hur bra som hälst. Börjar redan på fredag klockan 9. Ska bli riktigt skönt att komma in i vardagen igen, att få vakna på morgonen och göra nått bra med dagen. :)

Nu sitter jag och väntar på jenny, ska åka med henne till tandläkaren i Örebro. Hon kom nämligen hem från London klockan 4 imorse och började sedan jobba halv 7. Så efter 1 timmas sömn är hon bra trött och ville ha sällskap till Örebro så hon inte somnar när hon kör. Vilket jag absolut sätller upp med. Vill ju inte att världens bästa syster ska köra ihjäl sig ;)

Sen har jag även bokat frisör tid idag! Så på onsdag blir man fresch i håret igen! SKÖNT! fan vilken bra dag!!! :)


Mongo natta :)


rätt!

Måste bara säga att helt rätt låt vann! Riktigt bra tycker jag:) men nu blire Marieberg, hejhej!!




Prince

Igår var jag inne i Örebro med Alexandra och Ingalill. Kollade på Prince of Persia och mina förväntingar var väl ungefär att det skulle vara den sämsta film jag någonsin sätt. Men här och häpna! Den var riktigt jdära bra faktiskt. Trodde jag verkligen inte eftersom det inte är min typ av film, men ja. Man ska aldrig sluta förvånas:)

Nu sitter jag hemma hos Pullan och vi ska snart iväg för att kolla när hennes kära mor sjunger i en kör, lovade ju faktiskt Ingalill en gång i tiden att ja skulle följa med och titta någon gång. Så vilken dag passar inte bättre än just idag!?


Som hemma

Blir ner på en fika med syrran, ska nog unna mig en bakad potatis idag :) mumms. har egentligen absolut INTE råd men ibland måste man unna sig något gott. Så enkelt är det.
Sen ska jag tillbaka hit och fortsätta måla lite tror jag, om jag törs. Är rädd att göra fel när jag är själv, haha fast tror inte så mkt kan gå fel förutom att jag skulle börja måla på fel ställe eller något då. Men så smart är jag nog att jag ska klara av att måla på rätt plats;)


Pepp var det rätta ordet!

åååååååååååh tänk om det kan vara såhär fint på midsommar! Det skulle verkligen vara pricken över i: et! Är så sjuuukt taggad redan, men det beror nog mest på vädret och att d var ettag sen jag hade alkohol i mig. HAHA.
Men om vi kollar verkligheten nu då så ska jag snart iväg till nått typ möte genom arbetsförmedlingen. Är någon slags coach igen. Wehe, jätte kul?? naaaaaaaat..

Efter det ska jag gå iväg och få en underskrift om bidraget sen tar det 14 dagar sen får jag ÄNTLIGEN pengar igen. Var ungefär 4 månader sen jag fick pengar sist. Så det känns i plånboken kan jag säga er. Efter det åker jag till syrran så blir det en promenad i det fiiiina sol vädret. så inga moln nu tack:)


En jääävla go sommar bild! fan va jag är pepp!!!! :)


rastlös

Idag är vädret tyvärr inte lika fint. Men tror det är rätt varmt ändå? Jag vet inte.. sitter och väntar på att få skjuts hem. Var ett bra tag sen man var hemma nu, ska bli skönt o komma till mitt lilla hus igen:)
Är så grymt sugen att hitta på något så det kliar i hela kroppen på mig! Är det någon som har några roliga planer eller idéer för helgen så säg till.. Jag är öppen för förslag!


älskar svensk sommar

Orkar inte skriva nått längre inlägg när det känns som en riktig svensk sommar kväll!:) ut på balkongen igen o bara njuuuuuuuuuuuut! vi hörs...


håll tummarna

Vart tog solen vägen? den skiner alltid för fullt på morgonen men sen bara försvinner den.. synd, jag som tänkte gå ut på balkongen och sola.. Men det blev d inge med, istället satt jag mig här och blogga lite.. Men det var ju tur för eran skull, eller hur?! ;)

När gubben slutar jobbet ska vi iväg till barkbanan och vandra lite! Så jävla gött, och den där indoor vi var på igår var fan så jäävla gött! Det var perfekt längd på passet och sådär jätte jobbigt så man bara njuter efter att man har varit duktig. Det blir helt klart fler gånger, tror vi kör nästa pass på onsdag:)
Men vet ni vad? Jag blir så sjukt rastlös om dagarna när alla jobbar utom jag. Vill bara ha riktig sommar nu så att folk är lediga och man kan ligga o glassa på stranden på dagarna. Sen vill jag in på universitetet så jag kommer någonstans med mitt liv och arbete! Skulle kännas så sjukt bra:) så håll tummarna gott folk!


Min stekiga gubbe;b


Mysig dag i stockholm

Blev inte mycket till bloggande igår inte, men hade faktiskt inte tid! :) Klockan 8 åkte vi iväg mot Stockholm Jag, Gubben, Carina och Anton. Hälsade på hos Gubbens syster och det var huur trevligt som hälst. Vi började med att gå ut på stan och käka allihop på ett ställe som hette "Fridays" och maten var riktigt god! tack så mkt Linda.. Sedan knallade vi bara runt lite på stan i Stockholm och kollade lite, köpte ingenting men det var kul att bara titta runt. Efter det blev vädret helt toppen så då fortsatt vi hem till Linda och hämtade fika för att sedan gå ut i parken och sitta på filtar och fika! Oooh sommar känsla upp i dagen! :) Gubben hann även med att bli klippt, blev jätte bra det med! jätte mysig dag i alla fall.

Idag tänkte jag snart käka lite frulle sen måste jag hem med massa tvätt och hämta nya frecha kläder, sen tänkte jag nog ta mig en lång promenad. Sen klockan 5 (om det finns platser) så blir det träning på träningslagret. Indoor Walking. Får vi se hur det slutar;b


Nora glass

Nora glass är bra gott!:) imorse spöregnade det så vi struntade i Liseberg, sen helt plötsligt blev det strålande sol och då bestämde vi oss för att åka till nora glass istället. Fattar inte vad det är som gör glassen så jääävla god! Var riktig sommarvärme så vi satt oss och käka UTE på en pizzeria och satt även ute och stekte i solen när vi käka våran nora glass:)

Nu är jag i alla fall ny duschad och fresh för ikväll ska vi in till Karlstad och gå på bio. "The Bounty hunter" ska vi se. Den verkade kul på teklamen i alla fall så det återstår att se! :)


Måste be ikväll

Fredag morgon och regnet bara öööööööser ner rent ut sagt! Det är ju jävla kul. Men man får göra dagen till det bästa i alla fall. Har iofs inga större planer under dagen, men vid 5 tiden kommer Emma hit så ska vi baka massa marknadsgodis! Jag menar, vad passar inte bättre än o baka som en riktig hemmafru en dag som idag? :)

Imorgon ska ju jag och Gubben till Göteborg och om vädret tillåter någorlunda i alla fall så tänkte vi även hinna med Liseberg som sagt. Så jag måste nog be lite innan jag ska sova för när jag ser liseberg blir jag preciiis som ett litet barn och vill bara åka alla karuseller igen igen och igen! Hur kul som hälst. Finns nog ingen härligare känsla än när man sitter i en karusell som bara gör att det drar ordentligt i hela magen! :)


En liten bild på mig och Emma innan utgång i Stockholm:)


grattis till er alla

Godkväll alla glada!! :) Här sitter jag på golvet för att sladden ska nå till datorn så det blir braa ljud. tänk att musiken blir så mkt bättre ju högre ljud man kan ha. Så ja, det jag ville säga är att det faktiskt kan vara värt att sitta på ett hårt golv och blogga för att få musiken bättre:)

Brölloppet var hur fint som hälst och kommer även lägga in några fina bilder som jag blev grymt nöjd med! Vädret var dessvärre inte så jätte bra och de gifte sig ju trots allt ute. Men gud var helt enkelt på våran sida igår. Precis när det skulle gifta sig var det som om något mirakel skedde för stunden och det bara tvärslutade regna under hela cermomin! Perfekt! När det var klart och vi hade fotat cirkus 200 bilder så börjar det ösa ner igen! men det gjorde ju ingeting då vi hann in i perfekt timing! Ibland måste man helt enkelt ha turen på sin sida också.







ja, det var någa av mina favorit bilder i alla fall. Jag hoppas dom kommer gilla många kort! Jätte bra bröllop i alla fall och när alla hade börjat få i sig endel alkohol tror jag de flesta glömde hur kallt det faktiskt var med! Så helt klart 5 toast av 5 för igår. och ett stort grattis till min bror och Annika! Nu är ni ett riktigt par:)

Får inte glömma bort att min syster fyller år idag med! Ett stooort grattis till dig:)


Bröllop

Hinner inte skriva mkt idag för om en liiten stund ska jag hem och fixa mig det sista inför bröllopet! Ska bli så himla kul. Grattis till Fredrik och Annika som gifter sig idag:) Ska försöka få många fina kort på dem också. Har fått låna Stinas systemkamera så någon fin bild ska jag allt kunna fixa..


Ja, dethär var väl ungefär 10 år sen skulle jag tro. tänk att idag gifter dom sig! inte dåligt:)


vi hörs imorgon

Ja då ska vi se om man kan komma in i en liten blogg period igen då. hur låter det?:)

Sitter hemma hos Gubben nu och väntar på att han ska komma hem från danmark, dessvärre är han inte hemma före 1 inatt så får vänta ettag till.. Men det är det värt:) Har hunnit med Marieberg idag där jag hittade en sjal att ha till Freddes och Annikas bröllop som är IMORGON! sjukt vad tiden går fort, dom berättade det på julafton och då kändes det som det var ååår kvar. Men ja, nu är det imorgon och jag ser verkligen fram emot det. Har bara varit på bröllop 1 gång tror jag och då var jag inte stor. det ända jag minns från det var att jag fick en stooor fet jävla lång sticka i röven så jag skrek som en stucken gris till min käre far hade fått bort den! HAHA.

På lördag ska jag även iväg till Göteborg, hoppas såklart på bra väder så vi kan gå på Liseberg med!



Nu ska jag se om ja hittar något gott i kylen eller frysen! Men nu ska jag försöka bli bättre på bloggandet med:) så ja, vi hörs imorgon!!


RSS 2.0