wiktoria

GRATTIS PÅ ! 18-ÅRS dagen!  fyfan, tänk att vi små 90:er börjar bli stora nu, känns helt sjukt faktikst.. men vääldigt kul ! :) nu blire festa förfullt och wiki ska inte ha en lugn stund ikväl ;)

nu ska jag kila iväg, ha en bääst valborg älsklingar :)
Puss&kram
nathalie

G !

Sitter här och käkar lite twix och dricker cola;) mycket nyttigt kan jag tänka mig. men vadfan lite godis har väl inte dödat någon... eller?
Skolan har ialfl gått fort. kom dit halv 10 men som vanligt, vet inte hur det alltid är jag och erica som lyckas missa allt så var första lektionen inställd. Så då fick Richard komma tillbaka och hämta oss så åkte vi till mcdonalds och käka frukost och en glass där :) mumms.. Sedan tillbaka till skolan där hade vi matte, sen efter maten gjorde jag ett omprov i samhällskunskap. som jag såklart klarade nu då ! :) sköönt ! vet inget värre än att ha prov efter sig..
Mässan i skolan gick lite sådär, körde anden i glaset men detdär jävla glaset rörde sig fan inte ;b haha !

Nu är jag ialfl tillbaka hemma (hos syrran) bor här denhär veckan. Vill att hon ska komma hem så vi kan hitta på något kul .. men vi hörs senare snyggingar !

Puss&kram
nathalie

fest helg

Jajjamän ! helgen blev lyckad :)  Festen hos jessica vart mkt trevlig och lördagen i sthlm vart oxå mkt trevlig ;b orkar inte berätta riktit,men kan säga att jag drog mig rejält i en trappa och fick sedan slänga jennys fina favorit strumpbyxor ;b inte nu för att jag var för full utan för att det var ett trappsteg mer än vad jag hade beräknat ;D
Lägger in lite bilder från helgen oxå, från båda dagarna ! :)
NEHE, bilder gick såklart inte ladda upp, cp dator ! du får gå in på NattaDuVet.bilddagboken.se

Fressten Richard har ny telefon och han tkr att han ät mkt coolare än mig, men det är han inte !:D

puss&kram
nathalie

fest&stockholm

Godmorgon alla kära läsare :)  Festen igår blev lyckad, hade jätte trevligt. tack alla bästa tjejer som var där och förgyllade min kväll <3  Kom hem ganska tidigt, tror jag var hemma redan halv 1 eftersom jag ska till stockholm idag så ville jag hem lite i tid. Fick även med mig Richard;b myyss! Ikväll blir det fest igen, just nu känner jag bara för o spy om jag känner lukten av sprit men det får det bli ändring på ikväll... för då blir fiesta igen.. :)

Har just packat klart och Jenny stressar som aldrig förr här för o bli klar nångång, hoppas vi kmr iväg till runt 1 ialfl :) blir nog en snabb tupplur på vårat fina vandrarhem som vihyrt oss in på en natt innan vi drar igång.
Men ha en jätte bra kväll nu sötnosar !:)

Puss&kram
nathalie

rodd båt över atlanten

Hahah! var och lyssnade på föreläsningen, den var helt klart värd 3 timmar av äns liv ;b jag höll på att skratta ihjäl mig. vilken klockren kille alltså, han vet hur man lever !  har rott i månader blandannat julafton och nyår över atlanten i en rodd båt med en kille han aldrig sätt förut, sprungit sjukligt långa sträckor, där han även träffa kvinnan i hans liv som var lika äventyrlig som honom, för han mena på att vilken tjej hittar man som har sprungit flera dygn men ändå klockan 4 på morgonen är lika pigg, glad och trevlig för det ;) hahaha! ojojoj vilka saker han berätta!

väntar på att richard ska sluta nu,  vill shoppa med! men om 12 dagar drar jag ;b omg ! har ju hittat sjukt snygga skor på forever21 med. ska lägga in en bild här om det går. datorn är lite knäpp....  Och se så bra det gick !  VILL HAA!

nu ska jag kila ner på stan..
Puss&kram
nathalie

underbara stad.

"resan" till göteborg igår gick bara fin fint !:) mamma och pappa sitter nu på flyget, stackars pappsen som är så flyg rädd :) hihi..  men dt kmr gå bra, hoppas dom får en underbar vecka !!!
Alltså göteborg, vilken underbar dialekt. blir bara mer och mer kär i staden varje gång jag kmr dit. det är verkligen ett ställe jag kan tänka mig att flytta till senare i livet. så skönt att gå ut på kvällen och faktiskt se folk ;b haha! o ett mvg till maten igår, mumms vad gott det var!
Var nog hemma runt 2 snåret inatt, då åkte jag och rcihard och sov hos jenny, och jenny vettfan vart hon sov ^^ för hemma är hon inte ialfl! haha..

Men nu ska ja dra på mig lite softar kläder och dra ner på nån föreläsning i 3 timmar, sen ska richard skjutsa hem  mig så ja kan hämta grejjer. sen äre bara börja ladda för en hel helg med fest ! ;P

Ha en underbar helg alla !
Puss&kram
nathalie

Göteborg

Imorgon bär det av till göteborg och gå ut och äta;)  haha inte bara därför, mamma och pappa ska till kreta :| utan mig. så jag richrd och jenny ska åka o skjutsa dit dom och så bjuder dom på mat =) så blir nog en sen kväll imorgon, tur att jag bara har träning på fredag ialfl.. Seen blire feeest både fredag lördag, gu så kuligt ! :)

men nu ska ja gå och sova med..... richard :) hihi ! ;)

Gonatt ! <3
Puss&kram
nathalie

skolan

Förlåt alla att jag inte har bloggat något ;) har varit för fint väder för att orka sätta sig vid datorn . men nu har jag lektion och orkar inte gå ut så jag passar på ^^ Med mig är ialfl  allt bra och jag hoppas det är bra med er oxåå !
På torsdag ska jag och richard skjutsa mamma och pappa till göteborg för dom ska till kreta, så ska vi ut o äta lite  där på kvällen och sådär :) På fredag blir det fest  men kan inte dricka för mkt för på lördag ska vi åka till sthlm och festa , Richards bror har spelning :) tror att jenny ska med oxå, så hon och jag måste sova i bilen eller tält ;) hahah ! för det fick inte plats en till i hans hus tydligen och jag vill ju inte lämna jenny ute helt ensam! Sen blir det väl stan en sväng i sthlm på söndag oxå, tänkte inhandla nån ny tröjja eller något till valborg :)

Ni är kanske nyfikna på mig och richard ;) och vi har det bara bra ! är väl halft tillsammans igen men vi ska vara kompisar ettag först ändå och verkligen vara säkra, men känns bättre nu än nånsin måste jag säga ! =)
Nej nu måste jag hjälpa till med anden i glaset här ;b

Puss&kram
nathalie


singel ;)

Hejhej.. har precis varit och jobbat, hade faktiskt riktit trevligt på jobbet idag även fast jag va så sjukt trött efter natten.. nu undrar ni säkert vad jag menar med överskriften..

Jag och Richard har insett båda två att vi båda gick in i ett förhållande för fort efter det förra, så vi har nu bestämmt att bara vara vänner inom oberäknad tid :) inte bara vänner.. utan bästa vänner. och det känns så himla bra! vi ska iväg tillstockholm han och jag i helgen och kolla på när hans bror har spelning, det ser jag fram mkt emot :) Känns skönt att få avra själv ettag nu och bara ägna mig åt mina kompisar ! och samtidigt alltid veta att Richard finns vid min sida :) sen i framtiden får vi väl se vad vi känner :)

Så i nån depression behöver ni inte oroa er för att jag är i ;D men klart man har en lite konstig känsla i magen.
Ikväll ialfl får vi massa gäster för att pappa har fyllt år ! :) grattis jordens bästa pappa, efter det tänkte jag först åka iväg till emma och grilla med emma, erica, jessica o några fler. men kom på att ja adlrig kmr kunna ta mig hem till henne när de är så långt :/ så tror jag ska träffa wicky och anna istället, kanske lir fest ikväll alltså ;b

Fressten har även börjat diskutera lite festande med kristine och simone ;) fyfan , dt vet man verkligen inte hur det ska sluta ;b

städ..

hej o Hå ! :) vaknade kvart i 8 fast jag har sovmorgon, men det sken ju in sol överallt så då kan man ju inte ligga och sova. Har faktiskt städat hela richards lägenhet nyss, så bäst för han att han blir glad när han kmr hem ;D har ialfl damsugat överallt, dammat och diskat. oh va duktigt jag är =) Ska snart iväg till skolan för o ha matte och sen slutar jag . Fast måste förstår äta lite pannkakor innan jag åker tillbaka hem till richard :D hihi..
Kanske ska in till örebro sen, vill kolla om dt finns nått o köpa när ja får lön .. sen blire säkert en fika ;) men vi får se.

oh vad ja älskar detta väder, balokongen står uppe helt och det är så soligt, jag blir så glad ! :) ne om man ska sätta sig lite därute?

Puss&kram
nathalie

värme..

Jag och Richard cyklade just från mig till hans mamma och sedan hem till han :) tur att jag bara drog på mig skinnjackan, för det var riktit varmt ute måste jag säga ! gu va glad man blir =) o så mysigt när det är liite trafik, gatulampor o lagomt varmt :)<3 nu vill ja bara gå o lägga mig och mysa med älsklingen, men först måste han duscha klart:)



Nej nu ska jag borsta tänderna och kolla lite tv. fressten har en väldans sovmorgon imorgon till halv 11 och sen slutar jag halv 12.. skööönt !=) men vi på walthers har ju SÅÅÅÅ SOFT! inte... är så trött på alla som tror dt, dom skulle fan inte klara en vecka !

nej godnatt alla sötnosar ;b
Puss&kram
nathalie

caracola

haha sitter här och diggar caracola;) man blir faktiskt glad av den , känns lite sommrig på nått sätt ! var med påimage19 1:ernas träning imorse och det var mkt trevligt :) nästan trevligare än vanligt måste jag säga;b men när vi skulle köra andra träningen fanns det inte maskiner så det räkte så då gick jag och annika (lärare) ner och körde lite spinning istället !:)
Ska snart iväg till skolan och det gör mig deppad. men seare måste jag försöka komma iväg till stan och lämna in mitt guldarmband IGEN! för det har gått sönder. egetnligen undrar jag hur ja kan använda det längre med tanke på vem som köpte det, men det är för fint för att bara ligga.. :/

jaja, hörs senare :)
Puss&kram
nathalie

:S

okej, nu är jag inge orolig för det ? :S

dollar

Faktiskt ovanligt pigg idag :) skönt att inte känna sig sjukligt trött för än gångs skull =) inte för jag ser fram emot skolan precis men, ännu tråkigare när inte erica ska dit. jaja vi får väl hoppas jag klarar dagen ! Funderar på om jag ska åka förbi Richard en sväng efter skolan, såg han ju ingeting igår .. vi får se, beror på hur mkt ork jag har i benen när jag ska cykla ;Dimage17
Vet inte vad jag ska ha på mig idag heller, har verkligen inga kläder. vill bara till new york och shoppa sönder mig nuuu! :) shit alla affärer, vill faktiskt köpa en klocka där nere oxåå. där lär dt ska finnas endel :) wehoo! Har fått lite av mina shopping pengar här med;D shit ännu ett steg närmare resan ! men detdär är såklart inte allt :)

nej nu msåte jag försöka rota fram nått gammalt slitet plagg i garderoben ! vi hörs senare :)  ha en bra dag ! :) dollarn låg på 5:an häromdagen, shit..
Puss&kram
nathalie


bra och dåligt

Mamma och jag tände just ett ljus för Engla ! jag hoppas verligen fler gjorde det, ialfl ni som fick smsen. tycker det är så hemskt ! :(

Idag har ialfl varit en så soft dag för mig så ojj vad skönt. inte äns öppnat en skol bok, känns sjukt bra ! =) även hjälp mamma me lite saker här hemma och sådär. Väntar nu på att prison break ska börja så man får sova sen ;b hoppas vädret är någorlunda så man kan cykla imorgon.

Kollade just på nytt läge ! haha så sjuukt jävla klockren är ju gubben !;D

"-Jag är ju inte bara med i ett Tv program, jag kommer även bli med i top model snart
- Jasså?
- Jag skickade in lite kort på mig häromdan och de sa att de skulle höra av sig när det blev inne med och hängkagge hårit arsle "

jag förstår inte

jag måste säga att det är så hima sorligt, att det finns så sjuka människor ? jag förstår inte :/ stackars familj. och stackars Engla :(

SJUKA MÄNNISKA!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

usch verkligen

Är så trött så jag vet knappt själv var jag heter!  är inte miiinska sugen på skolan, och speciellt inte det här vädret. vaknade som vanligt när älsklingen skulle iväg till jobbet och då hörde jag allt fåglarna kvittra och det såg ut som vädret skulle bli fin fint. men icke! sån tur ska vi ju inte få ha ...

Har precis ätit frukost och det var ju gott ialfl ! men nu måste ja klä mig för jumpan, skit fränt o börjamåndag morgon med jumpa. kmr bli en seg dag idag. plus att det är samhällskunskapsprov !wehoo god luck natta :)

se ya later.
Puss&kram
nathalie

golf natta

Har just varit iväg och golfat lite :) Jag tror jag har hittat sporten jag ska bli rik på ;) haha! slog ialfl några bra slag. så jag är nöjd med min insats ;D var där me Richard, hans mor och nån kompis till henne.

usch, har sån ångest. har världens prov imorgon och kan typ INGETING! måste verkligen försöka plugga sen.
jaja, vet inte va sja ska skriva mer idag. hade iofs pokertunering igår, jag tar nog karriär där med (A)

Puss&kram
nathalie

örebro

imorse ringde pappa och fråga om ja hade lust o hänga med till örebro, för han behövde en ny jacka . Så snäll som jag är följde jag med. tog hur länge som hälst o åka dit. men efter ettag kom vi fram, och dendär  jävla affären låg ju mitt ute i ingenstans.. Men jälvar, idag va han på shopping humör. en minst sagt DYR jacka, två skjortot och en piké tröja. är riktit chokad, han som brukar gå till prix o köpa byxor ;b haha men mamma blev ju glad.

nu sitter jag ialf hos erica och vi ska snart iväg till diane och ha poker kväll ;) har aldrig i hela mitt liv kört poker men nångång måste väl bli den första antar jag, och vem vet...  ja kanske slå igenom min kariär i poker ;P haha ! vegas nääästa ... eller ?! ;D

blir nog inte mer uppdatering idag mina kära vänner, men vi hörs imorgon istället :)
Puss&kram
nathalie


natta, emma & ellen

haha, med mig emma och ellen på jobbet samtidigt ;P det kan sluta hur som hälst, tro mig ;) men kul dag faktiskt på jobbet! häärligt. men gick segt, knappt än kund idag..
nu ska jag mysa med älsklingen :) <3

gondatt !

Puss&kram
nathalie

power walk

det blev inte bara träning på colluseum idag inte :) direkt när ja kom hem gick ja ut på power walk me erica oxå, vi gick även in på österledsskolan. haha vilka minnen :) när man går in där känns det ialfl som man kmr in på en skola tillskillnad mot va det gör när man kmr in på våran skola, vårat lilla hus :D

image14   image15

Nu ska jag snart iväg på tecknspråk oxå, AS KUL!  sen efter det ska jag ta cykeln hem till Richard och sen id 5 äre jobb igen. men ha n trevlig kväll alla :)

Puss&kram
nathalie

träna

Godmorgon mina kära vänner:) fick just en jävla sticka i armen och inte fan får jag ut den heller, så den får väl sitta där då. men det svider ju, nån som har ett tips hur man får ut en sticka när man måste trycka ut stickan med ena handen och den andra handen är uppe i luften ? skulle behöva 3 händer just nu. :)

Ska ialfl snart ivägoch träna! ska bli gött faktiskt. eftersom de va ettag sen jag tränade, men var faktiskt ute på powerwalk me jenny igår kväll. men vi ahde så mkt o prata om nu så vi gick lite för sakta kom vi på när vi gått vårat varv, men då orkade vi inte gå ett till ^^ latmaksar. haha.
Ikväll ska ja jobba oxå, i 4 timmar. hoppas verkligen att Emma orkar jobba, min stackars lille gumma är ju sjuk, det får du inte vara <3 jaja annars jobbar ellen ialfl, och vi brukar ju stå i kassan båda 2 så de är bra :)
men nu måste jag kila iväg och göra byta om inför träningen, vi hörs senare! :)

hoppas att alla mår bra fressten! :) för det gör jag.
Puss&kram
nathalie

ingen matte

SKÖÖÖÖNT ! =) kom till skolan, fick veta att matten var inställd, så hade bara en lekton och nu är man hemma igen. Jobbig dag ;) somsagt, ÄLSKA TORSDAGAR! Nu ska jag försöka att plugga lite om ja får ork. sen ska ja iväg till stan med erica en sväng, måste köpa ett nytt puder ochs en lämna in böckerna på biblioteket om anorexi som skulle varit inlämnat för ettag sen. så nu msåte vi betala 10 kronor var ;) illa ! hahah..,

Hörs senare :)
Puss&kram
nathalie

hej o hå..

jädrar vad tidigt jag är uppe nu för tiden ;)  men har nog aldrig varit så trött som jag var imorse. usch det va hemsk, men nu är jag pigg o vaken ;b
blev ju en sväng till åtorp igår, där jag märkte att jag aldrig har varit, som ja samtidigt kände att jag inte missat något. men de va ju mysigt och dom vi va hos hade sjukt fina hus ! :) Var nog hemma (hos richard) vid 10 igen, då var det bara gå och sova..
Nu ska jag ialfl iväg till bussen snart, och har bara 2 lektioner idag. älska torsdagar! det jobbiga är bara att man har hål i 1,5 timme .. istället för o ha båda på än gång, men man kan ju inte få allt ;b

men nu ska jag kila iväg till bussen.. men vi hörs senare älsklingar :)
Puss&kram
nathalie

plugg

äntligen hemma från skolan, igen ! :) Har iofs varit hemma ettag nu men ändå. sitter och knaprar lite på goa vindruvor, det är nog det godaste jag vet !=) mumms..
Jäävla skit väder idag alltså, sånthär gör mig deprimerad, SNÖ !? seriöst . det är april.. Plus att jag ska sätta mig och plugga nu oxå och idag ska jag verkligen göra det! kul dag.. men ska aksnke med richard till åtorp,(vart nu de ligger) och fixa nått kvitto till hans bil lr vare var...

jaja, imorse va vi på nån föreläsning med skolan, det hände ju ett och annat kul där kan jag säga, fick mig några goda skratt ;b hahaha! fyfan, ni som såg vet va jag menar..

ne hörrni, nu måste jag sätta mig och plugga lite! men jag skriver nån intressant uppdatering senare ! :)

Puss&kram
nathalie
"Hur kan ett gott skratt förlänga livet, när tiden går fortare om man har roligt"

godnatt

Jobbet gick ju faktiskt ganska fort :) Jobbade ju bara 3 timmar plus att emma jobba samtidigt som mig i 2 , så då gåre mkt fortare :)
Ligger i sängen nu och ska snart kolla lite film med älsklingen, men risken är stor att jag somnar ;o Måste ladda inför imorgon, imorgon är det plugga dag som ett jäävla as. fyfan vad tråkigt !

nej godnatt sötnosar =)

Puss&kram
nathalie

biio

Då var det morgon igen! uppe med tuppen och laddad för skola, wehuu! ;D så ringer erica o säger att vi ska cykla, ännu värre när det är minus grader;o  men lite bra för att ja kan cykla till jobbet direkt efter skolan då.

Igår kväll kom Stina hit , vid halv 8 kom vi på att vi skulle in till örebro och gå på bio, så vi fick ta mammas och pappas bil :) Richard vart oxå sugen på bio så vi fick me oss en till på köpet ;b haha .. Vi kollade på Superheroe movie och den var helt klart sevärd. inte den bästa men somsagt.. sevärd :) Så skulle richard köpa en liiiten popcorn, men komm tillbaka med 2 av dom STÖRSTA colorna och den SÖTRSTA popcorn lådan. usch åt inte äns upp hälften fast vi var 3 ;D Men gulligt tänk ändå bubben ;) <3

Nej nu msåte jag fixa håret, såg jsut att de inte var fräscht så fick hoppa in iduschen fort som fan ^^ Men vi hörs efter jobbet ikväll godingar ! :) ha en jätte trevlig dag alla!
Puss&kram
nathalie

lite nytt

Nu känns bloggen lite uppdaterad igen !:) har även en klocka som går rätt! känns ju kul.
Nu sitter Stina här, vi var preis uppe på coop ch skulle köpa lövbiff, vi hade 50,50 med oss men den kostade 51, så de blev inget me det;) hahah 50 öre..

Nej, nu ska jag vara social och ska snart käka lite med :)
Puss&hej

back in school

Sitter i skolan och har rolig engelska;D segt som fan har det gått oxå. men har bara en lektion kvar nu efter denhär ialfl. gött de ! ikväll ska jag försöka plugga men det kmr nog inte gå som jag tänkt, för jessica kmr nämligen och ska hjälpa mig med att göra bloggen lite snyggare! får se vare blir. Vill hem nu, är hungrig och saknar mitt sköna duntäcke.

Nu tänkte jag göra nått annat, hörs senare godingar ! ciao,

back to school

Usch vad jag inte är sugen på det här ! är trött och vill bara ligga kvar i sängen och sova, men icke istället får manb röja tidig måndag mogon med lite gympa ! fan så roligt.. ne usch nu är ja inte på bra humör ! ge mig lov, eller ge mig New york ! fyfan vad gött d ska bli, komma ifrån skiten en vecka ;D

haha nu har ja fan klagat tillräkligt. kan ju hoppas på att d blir en rlig dag ändå. händer ju faktiskt ibland att de kan va kul i skolan med;b  men nu måste jag kila iväg till bussen!

ha en kul dag alla ialfl :)
Puss&kram
nathalie

E.M.D

Gokväll på er godingar :)

Jobbet gick heelt bra idag med ... kommer in ett gäng som jag började skratta åt för ajg tyckte dom såg ut som fab 5 ;) men det var det ickee.. när jag precis skulle ta deras beställningar säer ellen " ser du inte vem det är" jag såg såklart inte... hon bara " Det är ju dom i E.M.D" hahah och jag märker inget såklart.... Men ärligt så vart man ju lite till sig när man fick veta vilka det var ;b Folk vart ju galna där inne och började ta kort så kommer en gubbe fram. :
"jag måste få fråga, är det någon kändis här inne, alla är ju galna"
jag " njae, lite halft faktiskt"
han " haha ja jag tänkte nästan ddet, du vet att jag är gammal och hänger ju inte med vad som är inne nu för tiden"
HAHA så klockren !;)
hursom hälst så satt dom där och käka med alla sina beundrare runt omkring sig ialfl ;D
Tur för mig att det inte var Ola som kom in, för då vet jag nån som hade svimmat ialfl ;D

Jaja, efter jobbet åkte jag upp till Stina och umgicks ettag, pratade och jöng singstar. vääldigt trevligt :)

Nu kommer snart richard och jenny så blire film och pizza. usch tjok ja känner mig :/

Puss&kram godingar
nathalie

Godmorgon folket!

Har precis varit och köpt lite frukost med älsklingen :)
Kvällen igår blev mkt trevlig måste jag säga faktiskt. var inne i örebro ;D Där träffa jag även lisa och Lisen så åkte runt lite me dom där, sjukt mkt folk igår. men fick mig riktit goda skratt vill jag lova ;b ;) haha så åkte vi på nån väg så bara tvärbromsar alla bilar, då står det 3 ankor i väägen, hahah så söta, dom flytta fan inte på sig heller så de vart lite bilkö;)

idag blire jobb igen, börjar om 1 timme , så pappa kmr o hämtar mig här innan 12 så ja slipper gå i regnet. ikväll vet ja inte om d blir lite käk me syrran och en film. vi får väl se :)
Juste förövrigt fick jag en beundrare igår, en vädligt gammal än;P

Nu måste jag "fixa" mig lite till jobbet. hörs senare gullisar ! :)
Puss&kram
nathalie

lördag eftermiddag

hur sköna är inte lördag eftermiddagar då ! :) har jobbat klart och det gick ju alldeles utmärkt idag. vääädligt mkt folk men de gick fin fint ändå. skönt !blir värre imorgon när vi är jätte lite folk som ska jobba :/ kmr bli stressigt känner jag på mig. speciellt om de är rätt bra väder , brukar komma mer folk då.
har precis duschat ialfl så nu är jag ren och fräsch igen;b ska fixa mig lite nu sen ska jag in till örebro en sväng med Richard och Alex.

NEW YORK! :) vill nuuuu.

Puss&kram
nathalie


 fressten, till alla er som stör sig på att min klocka går fel så ska jag ändra det, när jag får ork. ska försöka fixa till hela bloggen lite snyggare !

jobbjobb

nu blire iväg o jobba 4 timmar !
skriver senare !:) <3

husmusen

hejjhallo :)
Blev en lunch på stan idag med syrran och Richard, älsklingen bjöd mig, tack så jätte mkt :) <3
har precis varit på husmusen, och det blev lite shopping även där ;b nu blire mooviee !

Puss&kram

godmorgan

klockan är bara 8, känns som man är uppe med tuppen ^^ Trodde såklart att träningen började halv 9 så ja var uppe i tid, hade tänkt o cykla oxå för den delen, men de blire inget med, såg kallt ut idag så fick väcka min stackars far o fråga om skjuts och det får jag ju :)
Dan idag är ialfl kort, har bara träningen, men så är det ju teckenspråk vid 12 men då ker jag hem o fixar mig emellen så ska ja åka iväg o fika lite med syrran ! myyss. Ikväll vet jag inte va det blir utom at vara med Richard, hoppas ialfl vi hittar på nått kul. Men imorgon är det jobb igen, oh söndag. så måste VERKLIGEN hålla mig lugn denhär helgen. 

ne nu måste jag byta om lite o LADDA inför den tråkigaste träningen jag vet (body challange) 

Puss&kram
nathalie 

wannabe/dubbelgångare

Hej&hå kära bloggare ! :)
Sitter här med spännande längtan efter efterlyst. tkr det är kul o se men ändå läskigt. finns sjuka människor alltså !
Nu har jag "du blir vad du äter" på i bakrunden av min diggande musik. nått gubb gäng som levde på donken ;b men nu ser dom ju riktit stiliga ut .
Nu äre bokat och klart för Richard och hans mamma, dom ska oxå till New york, dom åker 11:e maj och kommer på samma hotell som oss i några dagar, sen åker dom  vidare till florida :) blir kul så ja kan pussa lite på honom, men kmr bli en lång vecka när man kmr hem och inte har lille älsk här hemma :(

Juste ! idag såg min syster en tjej, som var "jag" hon hade tydligen EXAKT samma jacka som jag, samma hårfärg och samma håruppsättning som ajg, ena en wannabe eller en dubbelgångare, det viste hon inte ;b men vore ju coolt med en dubbelgångare ju! hahah .

nej efterlyst nu! tjaaao.
nattnatti sötnosar !
nathalie

kära läsare

Nu var jag här igen, så lätt blir ni inte av med mig ;) det får ni nog ta och tacka moa för som påminnde mig om att det var länge sen jag blogga nu :) men det beror mest på att denhär dumma bloggen inte har funkat på evigheter.  men nu var det på g igen så får vi se om dt håller nu ! :)

nu sitter jag här hos älsklingen och käkar massa godis, var just iväg och handlade, vi tog en kvällspromenad:) det  är ju jätte skönt väder ute nu! Så blev bara skinnjackan på, perfekt väder för den idag !
Min dag annars har väll lite kortfattat bestått av en springrunda, en gå runda, en sväng på stan, taco kväll och nu sitter jag här ! mycket trevlig dag faktiskt måste jag säga :)
Shit nu är det typ bara 1 månad kvar till jag åker till New york oxå ! jag längtar så sjukt mkt nu alltså.. ska bli sååå kul! Men ojj älskling vad ja kommer sakna dig ! :(<3 speciellt om han ska åka en vecka innan mig , då kommer vi inte ses på evigheter..

ne nu saknar jag honom, nu går jag in o myser lite, men nu ska ja bli bättre på uppdatering här igen ;)

puss&kram
nathalie

RSS 2.0