inflyttningsferre bliiiir!

Håller på att städar och donar för fullt! För ikväll blir inflyttnngsferre! Ska bli då kul, sen kommer Stina o gänget med vilket gör det ännu roligare:) hoppas på en lyckad kväll..

Älskar dig JÖRGEN BERGMAN<3 hahaha förslåt att jag Jörga dig gubbis<3 ;)


Raise your glass

Helloo!
Sitter här i nya soffan och njuter. Har varit så duktig och pluggat som aldrig förr, så nu har jag inte mkt kvar på arbetet. Har lite kvar men behöver lite hjälp så det får jag fixa imorgon! Fan vad skönt att nästan vara klart, hoppas jag har gjort rätt också:)

Längtar till helgen för på fredag ska vi iväg till Ikea och handla lite nya saker som fattas till lägenheten. Sen på lördag blire inflyttningsfest. wehoo. Hoppas verkligen att det kommer bli kul:) men det tror jag, mina bästa tjejer kommer ju bland annat så vafaan kan inte bli mkt fel:)

Snart är även praktiken slut, guuu va sorligt. Sen ska jag ju inte tillbaka till den klassen heller:( kommer ju sakna mina små barn:) hehe. Ska försöka ringa och höra lite om det kan vara möjligt att man kanske kan få nått vikarie jobb eller nått. Vore ju gött med lite extra cash! Men det får vi ju hur det går me det.


Jag och mammsen på ladies night<3


2010-11-17

Tänka sig. Lejonkungen kan man aldrig bli för gammal för att se på:) har tittat på både ettn och tvåan och jag är kär. Kan helt klart vara den bästa disney film som någonsin gjorts! im inte lööve.

Ikväll kommer Gubben hem och kryper ner hos mig i sängen, så mysigt. Tycker de tär lite extra mysigt när man redan lagt sig också och sen kommer han o kryper ner. hihi. gooooos!
Sen skicka Stina sms idag och fråga om hon och Elin fick komma imorgon kväll, klaaart de får det! Så imorgon kväll går vi o käkar lite Mr james eller nått mummsigt. Sen kommer Stina på lördag också och hjälper oss att flytta! Värst va jag fick träffa Stina nu då, gud vad roligt :)

Ah. var väl ungefär detta intressanta jag hade att berätta idag då! nu ska ja keeeka, hejheeej!:)


Bara för det bjuder jag på en fin bild på självaste Stina!:)


Älska

Grymt bra helg! Firade mamma som egetnligen fyller i december med eftersom ladies night var nu i heögen så fick det bli en för tidig present:) Var huuuur bra som hälst, fick massa god mat, fick gå runt o få massa gratisprylar och SJÄLVKLART fick vi spana in Brolle;) Riktigt bra kväll och mamma var heeeelt nöjd. Älskar dig mammsen<3

Söndags fira även fars dag, han fick nöjja sig med några trisslotter och en påse djungelvrål. Tyvärr ingen vinst på lotterna men det är tanken som räknas. PÅ kvällen jag jag, gubben, mamma och pappa ut och käka. myspys! Älskar dig gubbis:)<3 och självkalrt älksar jag dig också pappa! hihi<3 och sjä'lvklart älskar jag ju min syster med! haha värst va många jag älskar då! jajja nu blire käääk.. heeejhej:)






torsdag

Godmorgon sverige!
Torsdags morgon redan, veckorna går så sjuuukt jäkla fort. Förstår inte, hinner knappt fatta att det är måndag igen så är det nästan helg. Är väl både bra och dålig. Bra är att Gubbis kommer hem igen, dåligt är väl att tiden går så fort och livet rusar iväg;)
Sov hos Judit inatt och förutom att madrassen var lite kort sov jag riktigt skönt. Tacosen igår var riktigt god och att vi mosa i oss godis till en skit dålig film efter var inte heller helt fel:) Nu ska vi käka frulle, kanske gå ut o göra en snögubbe eller nått och sen till skolan en sväng.

Pusspå er hejheeej!

lilla lördag

Hallå på er!
Har väl egetnligen ingeting viktigt att skriva. Men måste bara få säga det: FYFAN VA JAG LÄNGTAR TILL JUUUUL! Jag älskar julen och tycker att det är den mysigaste dagen på hela året. Att bara få vara hemma med dom man gillar allra bäst:) mm inte länge kvar nu!

Men idag ska jag in till Örebro, ska till Judit och fixa lite arbete, sen ikväll blire taco, film och godis kväll! hehe lilllördag eller va äre det kallas nu igen?;)


Lägger aldrig in bilder som passar till min ainlägg har jag kommit på. Men det får duga i alla fall:)


Briller

Visste ni att jag faktiskt har glasögon? Fast behöver dom bara när jag läser, optikern sa åt mig att använda dom när jag kör bil, tittar på TV och sånt också. Men jag är en riktig slarver och använder dom nästan aldrig! Känner att det är något jag måste ändra på, idag har jag snart suttit i 3 timmar och pluggat till tentan, så nu känner jag att jag börjar komma ur fokus. Har lite andra planer på dagen sen får jag sätta mig ikväll också och plugga. Men hur som hälst, idag har jag faktiskt använt mina glasögon hela tiden jag har läst och jävlar vilken skillnad! Ser ju hur bra som hälst. Men jag tycker jag är så förskräkligt ful i glasögon så det är nog därför jag aldrig använder dem.

Klockan 2 ska jag vara hos hudfixar´n och fixa naglar. Blir väl lite förlängning och fransk manikyr:) tror det blir skit snyggt! Efter det ska jag åka iväg med farmor och Sigge för han ska klippas (det är en hund) och under tiden ska jag och farmor gå ut och käka pizza. Blir nog gött det:) men nu ska ja läsa lite till innan ja ska fixa mig!

Men först
... bjur ja på en bild på Natta i brillor, enjoy!


måndag kväll

Godkväll!
Haft en bra helg? Det har jag. Riktigt lyckad faktiskt. I fredags åkte jag och Gubben ner till Katreinedalskrogen och käka och sen gick vi på bion "Social Network". Den var väl sådär, sämre än jag trodde men ah somnade ju inte i alla fall:)
Lördagen var jag på marieberg och då hängde även syrran med, shoppade lite kläder till kvällen som blev utgång! Började med att jag och gubben festa till lite själva haha. Spelade "fia med hutt" vilket går ut på att man ska sitta och shotta hela jävla tin.. hehe gött! Sen drog vi till Elin och där hade jag riktigt kul faktiskt! Och efter det en tur på Harrys. Där hade jag fan ännu roligare! haha helt klart en riktigt bra helg. Söndagen blev bara lugn men det var vi värda:)

Idag var det dessvärre måndag och idag har jag bara vart i skolan hela dagen och skrivit klart lite arbeten och pluggat inför tentan! Får se hur de kommer gå..


RSS 2.0