säffsen

hallåhallå bloggen!
Måndag och nattas favoritdag (noot) har varit i skolan hela förmiddagen sen åkte jag och Elin hem o plugga och käka lite donken. Väldigt dumt me tanke på att jag skulle börja min nyttiga vecka nu, men det hade ja iofs inte räknat med:)

I helgen var vi i alla fall i Säffsen och det var huuuur underbart som hälst! Solen sken och var riktigt varmt faktiskt. Kan bara njuta av att åka i backen o glida ner, man lixom bara njuter av livet helt enkelt:) mm jaa, var väl bara de ja ville säga! hejhej


sova på bussen

godmorgon! nu är det toooorsdag:) att man kan vakna på sånt strålande humör som jag. älskar torsdagar och jag älskar gubben.. hihi

Ska snart åka in till skolan, mer exakt går bussen om en kvart och jag har inte äns klätt på mig än, men jag brukar hinna i alla fall. hehe. Synd att Elin var sjuk, så jag får inget bussällskap till skolan idag, men är skönt att sova på bussen in så det går nog bra ändå:) Efter skolan blir det hem o plugga lite inför tentan, sen krama ihjäl älskpälsk och ikväll blir zumbaa. kul somfan!

nej nu måste jag fixa klart mig heeeejheeejjj!!


snart torsdag

Idag är ja såå ledig så ledig, ligger fortfarande kvar i sängen:) Blir snart lite frulla sen måste jag dessvärre plugga idag. Tänkte plugga några timmar sen skulle jag och ellen ut o gå en sväng, efter det blir det hem till syrran o leka me sötaste Molly:)
Annars har jag inget speciellt planerat idag, vill helt bara att dagen ska gå så det blir tosdag. För somsagt så har ju helt klart torsdag blivit den bästa dagen på veckan:)


säffsen

Godkväll mina damer och herrar! Antar att det endast är damer som läser min blogg men ändå;)
Nu sitter jag på mitt såklallade "flickrum" som gubben brukar kalla det. hehe har bott här på veckorna nu eftersom vi håller på och renoverar vårt nya place och har pakat ner ganska mkt i gamla lägenheten. Är ganska bekvämt att sova hos mammsen och pappsen också eftersom man får allt serverat när man är hemma, hehe man blir lixom lite bortskämd när man kommer hem:) Men faktiskt så lägntar jag till lägenheten är klar så vi kan flytta in och jag kan skriva mig där och flytta hemifrån på riktigt, ska bli myss:) bara Gubben börjar jobba hemma också vore det pricken över i et.

Idag har jag inga planer men är bra sugen på att hitta på något, men vet inte vad. Till helgen är det i alla fall säffsen som gäller ska bli kuuul att åka lite skidor igen:)


Zumbaa

Godmorgon!
Tosdag morgon och ska snart till universitetet, pappa skulle in till Örebro så idag får vi skjuts in. Så jäkla skönt o slippa bussen! Efter skolan kommer gubben hem så då blir till lägenheten igen och renovera, men klockan 8 ska jag och syrran på zumbaa. hoppas verkligen det är kul så ja kan fortsätta träna, har gjort ett mål att gå ner 2 kilo på 4 veckor nu. Men känner jag mig själv så är min bantningsmetod en jääävla massa godis;b

Längtar fressten till lördag:) Då får ja träffa Stina och Elin igen, kulkul!!


Mee right now


Nathalie

Natalie eller Nathalie är, liksom Natalia bildat av det latinska uttrycket dies natalis som betyder födelsedag, det syftar på Jesus födelse. Namnet Nathalie kom från Frankrike på 1700-talet. Betyder kort och gott födas eller födelse. Kan även betyda pånyttfödelse och syftar då ibland på att man är nyskapande.
Kan också översättas till "gåva från gud".
Namnsdag: 29 dec



UNDERBARA dag

Ah idag känns det faktistk som en riktigt jäkla bra dag! Har suttit hos Carro hela dagen och hemtentan är näst intill klar nu och det känns sjukt bra! gick alldeles just in på studentforum och upptäcker att jag även klarat första tentan nu och det känns ändå mer sjukt bra! och om en stund kommer gubben hem och det känns också sjuuukt bra, har inte sätt han sen  i söndags när han åkte och jobba i Göteborg igen, så nu känns det brabrabra:)

Imorgon ska jag lämna in hemtentan sen är kursen slut, så heela helgen blir bara LEDIGT utan att äns tänka på plugg för det finns inget att göra i pluggväg även om jag jätte gärna skulle vilja vilket är SÅ JÄKLA UNDERBART. Jepp så idag är humöret på topp! ha en bra dag ni me! hejhej:)


hemtenta

Hallå..
Idag är det onsdag och dags för hemtenta, har kollat igenom den jätte fort och kände i alla fall igen det mesta så vi får hålla tummarna att det går bra. Men när jag har pluggat hela dagen blir det ut och käka ikväll. Jag och mammsen tänkte lyxa till det lite, det är ju trots allt lill-lördag;) Carina kanske ska med om hon har tid och lust, hoppas det.

Har fressten massa bilder på vårt nya place men är roligare att lägga ut dom när vi har fixatklart så ni ser före och efter bilder. Längtar till vi får flytta in, kommer bli så braaaaa!


Natta renoverar!


fredag är gött

Nu är det fredag!
Ja, ingen klagar väl när det är fredag i alla fall. Har suttit och pluggat hela morgonen nu som jag har gjort 3 dagar i rad nu. Känns som det börjar bli klart, har gjort min power point och ett papper med allt jag ska säga. Vet inte om jag har gjort rätt men det vet man aldrig eftersom alla uppgifter vi får är så luggiga så det är väl egetnligen ingen som är helt 100 på vad man ska göra. Men nu kör jag på det jag gjort och hoppas det går bra!
Tyvär är jag inget stort fán av att stå längst fram och prata men det är bara 5 minuter så jag hoppas det går bra. Får träna på gubben hela helgen så jagk änner mig säker:)

Nu kommer snart pappa förbi med färgpatroner så jag kan skriva ut allt och sen tar jag nog helg! förutom och träna lite på pluggandet då:) ha en bra helg alla ialla fall! pussssheeej


Mot Örebro

Hoho! Har just framkallat lite bilder. Längtar till dom kommer, även fast det bara är att kolla på dom på datorn ä det roligare när de kommer på riktiga kort.

Nu ska jag in till Örebro och luncha en sväng på stan innan skolan och fixa till det sista på vårt paper. Sen är det överstökat, gött! Sen är det dessvärre en uppgift som ska göras till på måndag och det är nog dax jag börjar med den nu, men jag har ingeeen lust! suck..


slut på jul

Godmorgon!
Nu är julen och allt över, känns både bra och dåligt. Lite tråkigt att det går så fort med allting. Hadei alla fall en jäätte bra jul och jätte bra nyår :)

Julen började hos syrran och Anders med julfrukost, Anton fick mandeln. Sedan hem till Gubbens mor och far för att fira jul där. Hans syster var även hemma på besök, trevligt:) Sen hem till mig för att fortsätta fira jul där. Är vädligt nöjd medalla julklappar. Här kommer några intressanta saker:

-Pengar
-Sängkläder
-Presentkort
-Smink
-mm.
 
Men den bästa julklappen var heelt klart min systemkamera jag fick av älsklingen! :) taack så jätte mkt, du är bäst. Jag älskar dig så oerhört mkt babe! :)



RSS 2.0