en nästan nykter hemmafest!

Gårkvällen slutade i fest ändå. Men blev nog för första gången för mig ingen utgång, utan alla blev kvar på festen hela kvällen. Riktigt kul tyckte jag faktiskt.. :) Sen att jag var näst intill nykter och hade riktigt kul ändå käns jävligt bra idag.

Nu är jag kvar hos Stina, om en stund ska vi iväg och tjocka lite mcdonalds. Tog även bilen hit igår, så idag slipper jag krångla mig hem med buss. Skönt!! Vad som händer mer idag vet jag därimot inte, men det visar sig.

hoppas på att få se avatar på onsdag med! :)


20100130

godmorgon bloggen...
Att jag alltid ska må så himla dåligt dagen efter jag druckit. jag börjar nästan fundera på om jag är allergisk mot alkohol, man kan faktiskt vara det. för 4 cider ska man inte spy av? eller...

Idag har jag i alla fall inga planer än, skulle egentligen åkt slalom, men på grund av min då älskade bakfylla så fick det ställas in :( skit! men nu börjar jag bli människa igen ialfl så det känns bra. Ikväll hade jag planerat utgång i Örebro. Men kan verkligen inte bestämma mig om jag ska gå ut eller inte. Orkar inte må dåligt imorgon också. Men det återstår att se! :)



sista dagen

Sitter och dunkar Brolle på högsta volym just nu, fan vilken jävla kille. En sån som skulle kunna sjunga för en varje kväll innan man somnar skulle inte sitta fel :) hehe.
Men ja, om vi pratar verklighet nu då. Idag är det torsdag och min sista dag på jobbet då som sagt. Undra hur jag ska klara mig utan pengar i 2 månader sen? hoppas jag hittar nått nytt jobb snart, men som det ser ut idag kan det ju bli lite svårt. Men innan jobbet ska jag stanna till och köpa mig lite marknadsgodis, är ju nånting i Örebro nu så det finns fullt med massa marknadsgodis överallt, mumms!

Imorgon är det även fredag, vilket betyder utgång! lutar mot black jack. där kan vi ju med snacka grabbar haha;b sen på lördag blir det med utgång! helt ärligt så får jag ångest, måste sluta festa hela tiden. i alla fall dra ner till 1 gång i helgen och inte dubbel helg hela tiden.

Men jag sitter och filurar på vad jag ska börja göra om dagarna nu när jag blir utan jobb. Tisdagar ska jag och Jenny börja simma i alla fall. skit bra! måndag blir det även en promenad med Foppa! längesen man träffade honom nu :)

fast nu måste jag käka så jag pallar sista arbetdagen! ha de braa!






det går upp och det går ner

Gomorron Gomorron, vem tjöter jag med?

Tisdag morgon alltså, ännu en dag närmare helgen än vad det var igår.. På torsdag blir även min sista dag som försäljare. Sålde inte tillräckligt bra, känns jobbigt men samtidigt väldigt skönt. Eftersom jag själv vet att jag inte är gjord som telefonförsäljare :) men nu är det väl påt iden att söka lite nya jobb. Sen hoppas jag att jag kommer in på universitetet i sommar nu. Skulle bli perfekt!

Jaja, idag ska jag i alla fall snart iväg till Örebro, ska träffa Isabella. Vi ska ta oss en sväng på stan, sen även käka lite. Sen blir det jobbet då.
Fast nu vill jag ha helg, på fredag blir det utgång. Statt och Nordman. haha! är det jag och pansionärerna då eller? det återstår att se. hehe sen lördag har jag inget planerat än, får se vad som bjuds på..

nu ska jag fixa det sista innan jag beger mig iväg till bussen! pusss!


fredag

Jag säger som alla andra fredagar "ÄNLTIGEN HELG!" och om jag inte är helt ute och cyklar så är jag inte den ända som gillar att säga dom orden:) man kan lixom göra preciis vad man vill hela dagarna och man behöver inte passa några jävla tider heller om man inte vill det. Var hos doktorn imorse, har nu fått  ett medel mot mina fläckar på armarna, så nu ska dom boort! skönt. så fort dom är borta ska jag fira med att lägga mig i ett solarium och bara bättra på brännan, utan att se ut som en dalmatin bara för man får lite färg! blev så glad när jag fick höra att det faktiskt gick att få bort dem.

Just nu sitter jag i alla fall hos min syster, har färgat hennes hår så får hopppas det blir bra. Sen ska vi åka iväg och ta oss en lunch på mitt favorit ställe Mcdonalds :)  Sedan ska vi handla lite med. Sen kommer kvällen, då ska jag träffa Lisa och Jessica och vi ska på hockey. Gratis är bra. haha! ;b

Round Round

Onsdag morgon och jag är redan i Örebro faktiskt. Var ju på snabba cash igår kväll och den var riktigt jädra bra måste jag säga! Men dom ville gärna slåss i hela filmen. Men den var ändå väldigt bra. Efter det tog jag, stina och elin en promenad hem till Stina där jag sov inatt. Var faktiskt jätte skönt med en natt promenad och att vi fick oss några knäppa skratt attaker var bara kul :) hehe.

Idag blir det jobb och annars har jag inget speciellt planerat. Ska bara hjälpa stina att tvätta lite. spännande dag! Men snart är det ju heeeelg igen, jag läängtar!

Min bejb som är i miami börjar bli rejält saknad, hoppas du har det bra sötnos:)


Måndagen är över

Nu är det tisdag och jag älskar känslan av att måndagen är förbi, verkligen den värsta dagen i veckan:) Men idag blir nog en rätt bra dag. Har tagit det lungt hela förmiddagen, har haft en "ta hand om mig själv dag" gjort mig en riktigt good smoothie direkt när jag hade duschat och så. Sen blev det en ansiktsmask och nu har jag bara slappat. Men nu ska jag snart klä på mig och sen blir det iväg till jobbet. Men när jag slutar vid 9 får jag springa iväg för klockan halv 10 ska jag vara på bion. Ska se Snabba Cash med Stina och Elin! Hoppas verkligen den är bra när man har sånna förväntingar.

På lördag kommer även Isabella hit till lilla Karlskoga, så då blir det utgång! ;) haha statt helgen före löning, vilken upplevesle hon kommer få! HAHA. men nu måste jag fixa det sista.


pusspå er!

det är sant!

Då är jag tillbaka igen! tro det eller ej.. men nu ska vi se om jag kan komma in i en liten blogg period igen:)

Helgen har varit bra, fredags blev det ishockey och sen lite filmmys och igår blev det feest! Lyckad kväll och väldigt mycket folk. Blev strömpis och stllet var helt klart bättre än vad jag hade förväntat mig.. Övernattade gjorde jag hos Elin eftersom Stina skulle åka på en resa. hahah!
Nu ska jag snart iväg till bussen och åka tillbaka till lilla karlskoga igen. Orkar inte vänta på bussar och allt idag, vill bara kunna trolla mig hem, tänk om jag kunde trolla! vad skönt..

 



Här har vi en fin liten bild från nyår som var en heeeeelt lyckad kväll som gärna skulle göras om!

Men nu måste jag springa iväg till bussen, hejhej på er alla glada!


RSS 2.0