full som en kastrull

lööööördag=full som en kastrull! yess, ikväll är det äntligen fest, känns som det var evigheter sen, jag är taggad till 100! Verkligen, faktiskt... Blir nog en heldel folk skulle jag tro när det är halloween och allt. Det kan man ju inte mer än sätta tummen upp på!
Är även sugen att åka till graven. Till mormor. Får se om det blir idag eller imorgon efter som det är en bit dit och vet inte riktigt hur tiden ser ut idag. Annars blir det imorgon, helt klart! Men imorgon vill jag även åka till stora kyrkogården på kvällen. Så himla mysigt när det är jätte mörkt och det lyser ljus överallt.

Men nu ropade min karl på mig att frukosten var klar, låter ju riktigt lyxigt!
Men vi ses väl i dimman ikväll hoppas jag? :)

puss på eer!


ingen rubrik

Tillbaka på jobbet igen, pust suck stön stonk. Men jag trivs! Det måste jag verkligen tillägga. Men klart det blir konstigt att gå från nästan arbetslös till heltidsjobb. Money money money, must be funny.

Nejmen helt ärligt ,ska jag ta och lägga ner bloggen? Vet inte hur jag ska göra, känns som folk bara stör sig när jag aldrig uppdaterar. Men får se till att bli bättre nu eller skita i det helt! DET ÅTERSTÅR ATT SE :)

Alexandra

Såg att Aelxandra hade tryckt ner lite på sina vänner om att vi uppdaterar dåligt med våra bloggar, jag tar åt mig! Men jag har verkligen haft tid. Jobbar som en värsta arbetsnarkoman nu för tiden, men nu är det snart helg och då kommer jag uppdatera!! LOVAR salla :) puss på dig


sorry

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering.. Men jag jobbar för fullt! Uppdaterar när jjag får tid:) hejhej!

Dåligt av mig!

Otroligt dålig uppdatering. Men har faktiskt inte haft tiid. Har vart arbetsintervjuer, resor in till Örebro och allt vad som nu har hänt. Blev inget jobb på transcom på grund av att de faktiskt ljög och sa att om man inte klarade ett prov som man fick så skulle man såklart få göra om det, inga problem! Men självklart så var det inte så. Utan för dem som inte klarade var det bara tack och hej! menmen, life goes on. Har fått nytt jobb nu, så det känns bra! Också ett telefonjobb men det kan ju bli spänannde det med;b Börjar på måndag. Lite jobbiga tider 12-21 måndag-tordag.. 13-19 på fredagar. Men då är man ledig helger och det är ju faktiskt väldigt skönt! Sen är det i Örebro med så kommer bli sena kvällar. men det här kommer jag allt klara galant! :)


Idag har jag förövrigt inget speciellt planerat. Blir nog bara ganska lungt och skönt, för sen ikväll blire jobb 18-01. Mitt näst sista pass på mcdonalds, skönt! :) men som sagt.. tråkigt med. Sen imorgon bär det av till örebro och fixa håret på Angelicas nya jobb! ska bli spännande. Och skönt att få lite uppfrächning i håret! Sen blir det iväg å en fika med hela gänget! Sen på kvällen blir det även lite utgång! ska bli roligt..
Men nu ska jag damsuga!

ciiaao

Lördag & bloggtorka

Lördag! jag älskar lördagar. idag vill jag hitta på nått skojj. Vet inte vad det blir på dagen, men ikväll kommer Jenny,Jossan och Aders hem till oss på middag. Sedan blire iväg till melkers på kvällsfika med Erica och emma. Sen skulle även Stina och elin komma så jag hoppas även dom vill med! :)

Nästa helg ska jag även färga håret igen ÄNTLIGEN! vill göra nått coolare med min lugg med! Men jag äringe blogg sugen! så vi hörs .. ciao


Ny dag, nya tag!

Måste fressten börja hela inlägget med att tacka alla som deltog på Ericas rockparty i lördags. Hade huuur kul som hälst måste jag säga! Men idag är Ericas riktiga fdelsedag, så får såklart säga GRATTIS TILL DIG GUMMAN! :) Även statt var riktigt lyckad. Helt enkelt en skit kul kväll!

Men idag då, börjar jag på mitt nya jobb! Känns faktiskt as bra men samtidigt läskigt. Känner inte nån nu som börjar, men såklart man lär känna. det är ju med nått som är skit kul, lära känna nytt folk. Hoppas att det kommer gå bra och att jag kommer trivas.. Det som är riktigt sorligt faktiskt är att ajg säger upp mig från Mcdonalds och slutar alltså den 18:e Oktober. Kommer säkerrt gråta en liten tår, för att åka ch veta att man inte kommer jobba mer med världens bästa och roligaste gäng på Mcdonalds kommer bli riktigt tråkigt faktiskt. får väl köpa dem en tårta till min sista dag ialfl :)

Men nu ska jag väcka min man som ska få fixa lite frukost. För tänk, nu kan vi till och med samåka till jobbet, eftersom han börjar halv 8 och jag 8 så skjutsar jag bort honom och sedan åker iväg till mitt eget nya jobb! Hur bra som hälst:) ha en toppen dag alla! det ska jag försöka ha i alla fall! :)

Fan vad pinsamt!


Opepp!

Solen skiner som aldrig förr! Gud så härligt. Sååååååååå "vad händer idag då?" hehe, kunde ni inte ävnta er att den frågan skulle dyka upp va? Jomen idag har jag faktiskt lite saker planerade. Men inget jag orkar skriva än. Fast ikväll blir det ju då som sagt jobb 18-01. Jag är såå opepp verkligen! Hoppas energin kommer innan kvällen närmar sig. Fast kommer vara ysigt när jag kommer hem hit till Richard och lägger mig och ingen är här. Men sen runt 2 så kommer ett fyllo och kryper ner med mig ;b höhö. Hoppas inte sprit lukten sprider sig vid mig, då kommer han förmodligen hamna nere på golvet. Hatar lukten av sprit som så sagta men säkert börja dra sig mot bakfylla. Usch!



Hemliga Nathalie

Vädret är då inte på topp idag kan man väl säga. Så vad hittar man på en dag som idag då? (Börjar bli en vardagblig fråga från min sida) Ska i alla fall iväg på lite hemligheter vid 1. Vad det är får ni veta en annan dag snart.. Efter det ska jag ringa Jenny och så får vi se vad vi hittar på. Vid 5 är det även träning, så dagen ska väl förhoppningsvis flyta på idag med.

Snart är det i alla fall helg och det ska bli grymt kul! Imorgon blir det iofs jobb för min del ända till klockan 01.00. Lite segt, speciellt när man vet att Richard ska ut och roa sig på krogen. Men iställer för o vara ute o slänga pengarna i sjön så jobbar jag ihop dom istället! Mycket bra av mig. men lördag är det heeelt klart fest för min del, äntligen! Har inte fått druckit alkohol på 2 veckor på grund av sparken jag fick i huvudet på frimis då. Men nu är dom veckorna förbi och nu kan jag börja vara samma gamla Nathalie igen. Erica fyller år så förfesten blir såklart där (Rocktema) skojj!

nu blire lite sminkning här! adios!

RSS 2.0