örebro

Hej och hå! :)
Sov dåligt inatt som var och nu är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter! så snart blir det verkligen att gå till sängs, kommer nog sova som en ängel inatt.. Var på dendär nya riskutbildningen imorse, var inte sååå segt som jag hade räknat med, men inte fan tror jag det är värt 800 spänn. Känndes som man redan visste det mesta, även fast det är lika jobbigt varje gång att se vissa hemska filmer och sådant. Men det var trevligt folk där och det gick fort:)

Efter skolan åkte jag in till Örebro och shoppade lite med Jessica, blev självklart en fika med som det alltid blir när vi är inne i Örebro! En baguette blev det för mig och en muffins för Jessica om någon var intresserad av det;)

Men nu för alla som vill veta så har det mesta löst sig med allt nu och jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår! Men jag måste fan sova snart.. se ya! :)

puss natha!



snygging till beundrare!

hahahaha, tro inte på det ni ser över. Men lite kul var det ju så.

Vi satt i skolan i matsalen, vi var verkligen sist kvar av alla och efter en stund ser jag hur alla kollar bakom ryggen på mig och jag vänder mig om. jag blev såklart livrädd och skrev till lite. Sen tittar han på mig och säger

Han- Hej, vad heter du?
Jag- Öhm va? (lite chokad) jag?
Han- jaa.
Jag- öhm, nathalie? vadårå?
Han- nej jag undrar om vi kan ses kvart över 2.
Jag- hahahahahah vaa neeeej! ?

Han- nej okej, då vet jag. förlåt om jag störde
(nått i den stilen)

Visste inte vart jag skulle titta, alla satt och asgarvade och jag blev lite röd i ansiktet.. hade inte direkt räknat med det;) och det var ju inte direkt någon snygging heller,. hoppas han inte kollar min blogg nu också!

Sen ialfl kom nästa rast, dröjde inte många minuter så var han tillbaka igen!

Han- Du nathalie, du får inte ta det illa med det jag sa förut..
Jag- Men neeeej!
Han- jag har hört att du är bra på att sjunga, så jag behöver en tjej som hjälper mig!

Ärligt, jag trodde killen skojja me mig! hahahah fyfan, så börjar han klaga på erica för att hon garvar åt han! vad fan tror han.. haahah aaah, va lite kul ialfl så var tvungen att berätta;b en liten händelserik dag sådär i skolan!

tagga!

Sitter här och taggar inför aiya napa! Vi sitter och kollar bilder och jag blir bar ameeer taggad för varje minut! vi kommer få en oförglömlig vecka brudar!=)


trött på skiten

Då var man tillbaka i skolan igen då.. Känns skit jobbigt! har typ gett upp skolan känns det som, har 2 omprov och det är inget jag är stolt över.. Men på fredag ska jag göra Geografi provet, så har jag bara  kvar som jag gör direkt efter påsk.. Jag klarar det här, det vet jag! :)

Nästa vecka är det ialfl lov och jag ser fram emot det mer än allt. Ska bli så skönt o slippa tänka på skolan en vecka, sen är det tillbaka och då är det slutspurten, så jäävlar ska jag ligga i och ha minst Godkänt i vartenda ämne:) Sen äre teori till körkortet med som man måste plugga. bläää vad trött jag är på allt som har med att plugga att göra nu..

Ikväll blire nog ialfl lite träning, har inte tränat på en vecka! så det behövs. Sen ska jag börja plugga på Geografin. Men nu ska jag väl gå ner och ha lite bild!

Puss natha!

man mår som man förtjänar

Kvällen igår blev lyckad!:) var kul hos Lisa, men vad Lisa tyckte själv om en hemma fest är en annan fråga?! haha.. Blev verkligen för mkt av det goda, har nästan bara druckit cider på sista tiden så igår när man gick på vodka flaskan slog det till fort igen! var kul då, men idag mår man verkligen som man förtjänar!

idag känns mkt konstigt även fast det inte har med alkoholen attgöra.. vet inte varee är riktigt, men vissa dagar känns bara tråkiga.. vi får väl hoppas det löser sig.. eller?

Bög,Hiv och pojkvän!

Har just varit iväg till DEGERFORS faktiskt och kollar på Alcazar! shit det var riktigt drag faktiskt;) vi stog nästan längst fram och jenny skämdes för att jag ville ännu längre fram, men det var bara dra med henne med!

Alcazar Anderas är ialfl riktigt snygg! synd bara.. finns 3 stora motstånd, han är BÖG han har HIV och han har POJKVÄN! hahahah, nejrå. skojjar med er.. eller inte om att han är bög osv. men om att man hade försökt annars;b



Nej nu äre fixing! ha en bra kväll!

helt rätt!

Det var heeelt rätt par som vann Lets dance! har hållt på dom från första gången jag kollade och självklart tog Magnus hem segern! trodde till mitt stilla sinne att det skulle bli Laila. Men nej! och det jublade jag för:)

Nu sitter jag hos Jenny ialfl, har just duschat och gjort mig lite fresch! Ska in till degerfors sen och kolla på Alcazar. hah så lätt roade är vi! Men sen blir ehem och tagga inför ikväll! Vi börjar hemma hos Lisa, sedan mellanlandar vi såklart på statt och kvällen slutar antaligen på MAX eller pizzerian..

Nu måste jag klä på mig lite! ha en bra kväll!:)

you spin my head right round.

Snön slår som hårda snönollar ner i backen igen! jag blir så trött.. nu trodde jag faktiskt inte skiten skulle komma tillbaka mer, men sån tur hade jag inte! Fressten så skrev jag ett inlägg igår, det syndes när jag la in det men nu verkar det vara borta?! varför då..

Igår åkte jag iväg till stan där jag mötte Emma, hon shoppade jeans och örhängen. Sen gick vi in på Jon&Jonna och där hängde dom.. dom snyygga slitna jeans shortsen. Både jag och Emma blev kära i dom så det fick helt enkelt bli ett varsit par, men vi vill slita dom lite till. Jag har blivit heeelt galen i slitna jeans! mumms.. Vi har kommit fram till att vi ska matcha i sommar;b Sen gick vi iväg till melkers, blev sittande där ända till halv 8. Det var riktigt mysigt faktiskt:) satt och pratade om allting och det älskar jag att göra. Vi har även planerat att vi ska till Stockholm på lovet, vi åker dit på onsdag till torsdag. Bara vi får bo hos hennes kusin så ska vi boka tåg idag.. Kul att göra någonting när man ändå har lov.. har inte pengar till så mkt shoppande, men en drink där på kvällen kanske skulle vara något?;)

Nu ska jag snart iväg till skolan och hålla en uppvärmining för ettorna,tvåorna och treorna. Lite nervöst eftersom det inte finns någon speciell uppvärming. Så får gå lite på känsla, får helt enkelt se vad det blir av det:)
Efter det ska jag iväg till Marieberg med Jenny och Stina:)

skit

hej och hå! :)
shit alltså.. det är redan onsdag! och eftersom min hand inte mår så bra så kunde jag såklart inte vara med och träna nu på morgonen, skit! inte kunde jag jobba ikväll heller, vill bar få soool och sommar så denhär skiten kan försvinna någongång! behövde verkligen jobba nu med, har verkligen inte jobbat nånting denhär månaden typ så tjänar väl typ 500.. wehoo!

blir ialfl iväg till skolan sen, ikväll får jag väl se. eftersom det inte blev något jobb så.. Bästa Erica kommer ialfl och hämtar mig vid halv 12 skulle jag tro, sen hämtar vi Jessica och så åker vi och käkar i skolan :)

Ha en trevlig dag ialfl, jag ska käka lite frulle nu!

hihi

god eftermiddag!:)
Solen skiner faktiskt idag, men tyvär tar snön ut det vackra vädret.. var kallt också, men det är ändå skönt med sol. Efttersom jag även lider av exem som mer än gääääärna ser ut som världens sjukdom på vintern så är jag i mycket stor behov av sommar och sol. Eftersom det blir så himla mycket bättre då.. Egentligen borde alla vi med exem få minst 2 gratis veckor utomlands?! bra ide väl;b för dethär är riktit jobbigt ska jag säga och man bli väldigt handikappad när man har sår på hela händerna och kliar som om man ska dra av hela huden.. nu tycker ni säkert dethär låter skit äkligt.. helt rätt! det är skit äkligt och jag lider faktiskt av det.. Så ge mig bara sommar nu, så jag slipper sitta här och tycka synd om mig själv;) medans det finsw stackars barn i Afrika som inte äns får någon mat.. neej! slutbabblat..

Älsklingen ringde just och sa att han ville bjuda mig på bio ikväll, det ska bli mysigt:) blir nog någon film han vill se eftersom att jag har fått valt de senaste gångerna, men det gör mig ingeting.. jag trivs så bra att bara vara med honom så det behöver inte var anågon bra film ,det är självklart ett plus i kanten, men ni förstår:)

fressten, idag bokade jag teori och uppkörning!;)



varning

Jag varnar tittare för fula fiskar!


hahaha


Hahaha! ärligt. jag bryter ihop;b vilken kille alltså!

lyckat

Kvällen igår blev mycket trevlig:) Vi började här, jag,Emma,Stina,Elin coh Petra.. Hade allsång så att hela karlskoga hörde skulle jag gissa på! haha.. Sedan fick vi skjuts till statt och där vare också bra. Men dom manliga stripporna var lite respektlösa mot de de tog upp på scenen.. bland annat Elin;b
När dom började ta under både klänningar och bh:ar tyckte jag det gick för långt! såg ut som att de flesta tyckte så.. menmen..

Eftersom man var där redan vid halv 10 så blev det jääävligt segt runt 1.. Så jag,Emma,Elin och Stina gick ner tll MAX och käkade massa pommfritt! så jäkla gött.. Sedan åkte vi väl hem runt halv 3 skulle jag tro.. Hade ni en trevlig kväll?

Idag blire ialfl filmkväll med mcdonalds! mumms vad skönt det ska bli att slappa!



kuuuul

Jag är sjukt taggad till ikväll!:) Ska snart äta lite sen måste jag hinna fixam mig, sen kommer ju alla hit vid 6! kännermig väldigt stressad så hinner tyvär inte bli något långt och roligt inlägg som alltid annars^^

Tror ialfl det kommer bli lyckat idag, är ju adies night till 23 så vad kan gå fel? ;) Kul att Stina och Elin ska med också.. Nu fick jag även besked om att Simone ska ut med, wehoo kommer bli en kuuulkväll!!

studenten, snart!

men tjaaaaaaa!

Vad gör ni va? Det är äntligen fredag igen och det känns lika gött som alltid.. Började morgonen med lite träning, sedan kom pappa och hämta mig för att jag skulle öva på fickparkering. Det gick väl sådär, tycker inte det är speciellt kul men jag klarar det ju ialfl någorlunda!

Ikväll ska jag ialfl jobba till 01, inte lika kul. Men hade ändå inte haft något speciellt för mig idag annars så då är det faktiskt lika bra att jobba och tjäna lite pengar. Vilket är mycket behövligt. Blev även påmind om att Aiya napa resan ska betalas sedanst den 9 april. Har inte en krona sparat så jag får lite panik. Men världens bästa mamma och pappa lägger väl antagligen ut åt mig så ska jag väl betala tillbaka litegrann senare.. Blir ju så mkt med allt nu när det nalkas student. Det är resa, bal och självklart STUDENTDAGEN! jag är grymt taggad för dessa roliga månader som kommer att komma inom snar framtid! :)

Nej iväg och jobba !

ladies night

Solen skiner och himlen är blå!=) nu har det hållt i sig flera dagar och jag hoppas att det fortsätter flera dagar till! Idag blire träning och de ska bli gött, ska inte plugga ett skit! har verkligen inte gjort nått annat på kvällarna nu än o plugga så idag är jag värd någonting annat..

På lördag blir det ladies night och Stina ska med=) Kanske Elin också, kommer nog bli skit kul! men först ska vi klara av ett stängningspass på jobbet imorgon först!


studentmössor!

Wehooo! fick just studenmössorna och det var liv i hela korrideren! alla sprang runt som galningar, vi öppnat kartongen och ser till allas stora förvåning att DET ÄR FEL!  För det första stog det "Walther" på mössan istället för "Walthers" Sen hade dom inte satt dit "2009" där bak och på min mössa hade de satt fel stil på mitt namn! fyfan.. nu får man vänta ännu längre! idioter!

hurtiga farmor

God förmiddag!:)
Solen skiner fotfarande och det är så hääärligt med vårkänslor! man är så himla pigg..
igår var ialfl jag,jenny och Lisa iväg på ett spinningspass, var sjukt jobbigt, jobbigare än vanligt faktiskt. Men så himla skönt det känns efter.. Sen fick jag ett samtal av min hurtiga farmor "Ja hej, nu måste du ringa och boka eysiline pass, det är så himla roligt. Dom har lagt till fler platser spå nu får man plats 36 stycken. Ring och boka!"  Ojojoj. hoppas  det går i släkten att vara sådär hurtig och pigg när man är 78 år!
men jag gjorde som hon sa, bokade direkt in ett pass när man ÄNTLIGEN hinner boka innan varenda plats är slut, tror att passet är riktit kul, så imorgon jävlar!:)

Idag ialfl började jag även cykla till skolan, så himla gött. Lite jobbigt vare bara att det inte var någon luft i däcken! Så nu sitter jag hos Richard efter att ha varit och kört ett core pass.. Ska snart cykla iväg till skolan men innan dess måste jag iväg till OK och pumpa lite;b vet därimot inte hur sånnadär funkar, så får helt enkelt gå in och fråga! hahah..

lycklig..

Jag känner mig så himla glad och lycklig!
Dethär vädret gör helt enkelt att jag inte kan göra annat än att bara gå och le hela dagen! :)
Efter skolan så gick jag och Erica världens längsta promenad och pratade om precis allt och ingeting! verkligen allt, det är så skönt! Erica är verkligen en person man vet håller hemligheter, man vet att det stannat där! Det är det som jag älskar mest med den männsikan.. Sen såklart tycker jag om henne på alla andra sätt med, men ni fattar vinken..

Var även iväg o köpte oss lite glass på donken och satt o kollade på alla människor, det känns som att alla bara skiner upp o går och ler hela dagarna när solen kommer upp! jag älskar vädret! :) låt det hålla i sig.

Har planerat lördagen med, vi ska självklart på "Ladies night" på statt.. Inanna ska vi sitta tjejer o göra olika drinkar o ladda inför kvällen:) hoppas verkligen jätte mycket att Stina ska med oxå, skulle vara så kul eftersom det var ettag sen vi träffades!


tråkigt!

ärligt talat.. Det finns faktiskt ingenting på jorden jag kan tänka mig som är tråkigare än att plugga.. Så tänker man att "Nu, nu ska jag vara duktigt och faktiskt sätta mig ner och plugga".. och jajjamen, det gör man.. Några minuter, sedan kommer man på att "just ja, jag lovade mamma att plocka bort kläderna" Vilket man aldrig skulle komm på att göra om det inte var för att man var tvungen att sitta och plugga annars..
Man kan till och med hellre städa ett helt hus för att slippa plugga, sen kommer man till skolan och det är visst dags för det där roliga provet man "inte hann med" eftersom det var så mkt annat som BEHÖVDES göras just då.. jag får alltid lika mycket ångest över att jag inte pluggade mer men ändå så orkar jag inte!

Ge mig sommar, ge mig studenten!

:)

DU SOM LITEN
1. Vad hette din första bästa vän? Alexandra
2. Vad hette din första kärlek? Tim
3. Vilken var din favorit rätt? fiskbullar (vilket jag spyr på nu)
4. Vilken var din favorit färg? hmm..
5. Vart bodde du? Karlskoga (Karlsdal)
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Typ när man fick ett nytt djur.
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När djuren dog, och när Salla och Anki flyttade till Askersund, grät floder i flera dagar.
8. Vad ville du bli när du blev stor? Gympalärare (bara för Stina ville det)
9. Vilket godis tyckte du bäst om? lakris

NU
1. Vad heter din bästa vän?
Jenny, självklart är Alexandra fortfarande bland de bästa, men Jenny vet allt:)
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Richard
3. Vilken är din favorit rätt? Kött,klyftpotatis och bearneisås.
4. Vilken är din favorit färg? Svart och vitt tillsammans.
5. Vart bor du nu? Karlskoga (Sandviken)
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Träffat Richard och alla nya vänner:)
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? ojj, svårt..
8. Vad vill du bli? Ekonomiskt oberoende.
9. Vilket godis tycker du bäst om? surt och salt blandat:D

ladda

Då var man tillbaka till skolan igen då, suck! Men det har varit en bra helg så jag är nöjd. Men imorse var väldigt segt ska jag säga och jag trodde faktiskt inte jag skulle komma iväg till skolan! men Har prov imorgon och hat inte äns öppnat boken än och vet inte äns vad det är vi har i, så jag kände att det var nog kanske på tiden att gå till skolan och ta reda på vad det är. Men jag känner att skulle jag inte klara provet så skulle jag inte bli jätte besviken, utan istället skulle jag försöka göra om det så fort som möjligt:)

jaja, idag blir det ialfl hem och plugga röven av mig efter skolan,. sen ska jag till Ricahrds mamma och käka vofflor ikväll:)

Nu är det ialfl Måndag igen och det är bara börja samla enegri för en ny vecka, nu ska jag plugga!

myyss

Hej på er..
Bion "Män hatar kvinnor" var verkligen as bra och alltså helt kalrt sevärd! den var otäck på samma gång men vädligt spännande... var trevligt att åka in med Erica och vi fick oss goda skratt ialfl! var hemma vid halv 2 inatt och då blev kvällen lite speciell;b höhö men det är inget vi tar upp här, sånt är löst nu ialfl! :)

Ikväll ialfl ska jag och älsklingen bjuda hit jenny på mat och film, myss! Vad gör alla andra ikväll?!:)

kvinnomisshandel

Nu blire det snart att åka iväg in till Örebro! Har haft världens beslutsångest här någon timma nu om vad jag ska ta på mig, var så sugen på jeans och en vår jacka. Men tror tyvärr det kommer bli för kallt med vårjacka, fast om man har halsduk då?! jag har sån beslutsångest..

Jag känner verkligen på mig att filmen kommer att vara bra, jag som har så svårt för kvinnomisshandel och sånt kommer säkert bli galen där inne i salongen. Nu tänker ni säkert "ALLA HAR VÄL SVÅRT FÖR KVINNOMISSHANDEL" Jotack, tänker jag. Det hoppas jag! men faktiskt så kan jag bli helt galen när jag hör om sånt och jag kan faktiskt må riktigt dåligt om jag får höra om någon man inte äns änner som blir misshandlad av sin pojkvän. Jag förstår inte, barför ska domdär jävlarna slå bara för att man är tjej?! intefan skulle killarna vara ett skit utan oss tjejer, precis som vi tjejer inte vore utan killar. Men ni fatta vinken. Håller på att skriva ett arbete om könsroller, det är faktiskt väldigt intressant!

Nej, nu måste jag fort ner och kolla hur kallt det är ute så ja kan bestämma mig vad jag ska ta på mig! ;b
Ha en trevlig kväll!!

upptagen

ikväll är jag bokad:) Ska in på bio med Erica, ska se "Men som hatar kvinnor" Så richard slipper offra sig för mig imorgon. Bion börjar 21.15 och håller på 2,5 timmar. Vi ska in till Örebro men så vi kommer nog inte vara hemma förens runt 2 någon gång med tanke på att vi ska ta buss. Stackars Erica har kört in med bilen 4 ggr till Örebro denhär veckan så nu tyckte jag hon skulle slippa det, så vi tar helt enkelt bussen! :)

Vad ska ni göra ikväll?


öppen för förslag

Idag var det ingen sovmorgon här inte! nej det var bara att gå upp med tuppen. Men det är ganska skönt på en fredag så man har hela dagen sen! Har träning vid halv 9 och sen 9.45 har jag körlektion. Igår kväll när jag gick och la mig kändes det hela tiden som att det var något jag hade glömt. Och visst var det ju så, hade inte en tanke på körlektionen. Var bara rena turen att jag kollade på mobilen i kalendern..

Nu är det ialfl fredag, msåte betyda att en jävligt skön helg väntar?! har inget speciellt planerat, eller blir nog bio imorgon med Richard. Jag vill se "Men som hatar kvinnor" men richard hatar svenska filmer, men det kanske ska gå o övertala?!
Ikväll har jag ingen aning, så om det är någon  som vill göra nått så är det bara att ringa! jag är öppen för förslag;)


goda gärningar gillar vi..

En skön dag idag. Imorse blev det ingen frukost som jag skrevi bloggen klockan 10.?? någonting.. Eller klart det blev frukost, men inte så tidigt.. Jag gick in på Ericas blogg en sväng och såg att hon hade länkat "The City" så skulle kolla vad det var. Som ni antagligen redan gissat ut så kunde jag helt enekelt inte slita mig, har redan kollat 7 avsnitt på en morgon.. Låg helt enkelt och tittade till klockan var nästan 2. Då kom pappa inte till slut och frågade så att jag verkligen levde, för övrigt så visste han inte att jag hade studiedag heller så jag var förvånad att han inte kom instormandes klockan 8 och fråga om jag hade försovit mig.

Sen ialfl vid 2 kände jag att jag behövde gå ut i det fina vår vädret som har varit idag, så fröst åkte jag ut me pappsen och övningskörde, övade mest på vänster svängar eftersom dessa jädra svängar gör mig vädligt osäker.. Det gick ialfl bra:)
Sen typ kvart över 3 kom Jessica hit så gick vi ut och gick en promenad på någon timma. Jessica gjorde faktiskt en riktit god gärning också, hon fick tag på en väldigt olydig hund som inte äns hundens egen ägare fick tag på, så han blev så glad så och tackade flera gånger! :)

Nu blire träning om en timma ungefär, sen blire Mcdonalds?! ;O
 bra kombination(?)

holy crap!

Fan vad jag älskar sovmorgon! :)
Har rättare sagt studiedag idag, vilket såklart innebär sovmorgon.. Var hur skönt som hälst att bara få sova tills man vaknade av sig själv och inte en klocka som bara står o gör än irreterad.
Somsagt, studiedag idag ja.. Tänkte faktiskt försöka o göra lite av det man faktiskt ska göra på en studiedag..plugga.. Men vi får väl se;b

Snart tänkte jag äta lite frukost, sen är jag sugen på o kolla någon film, sen ska jag ut och gå och ikväll blire träning! shit, plugga var det med ja?! det löser sig alltid..

Igår jobbade jag även med för första gången på ganska länge, men man kommer alltid in det väldigt fort igen! Så det var gött.. Var bara ett 3-timmars pass med så det gick undan! Märkte även att personalfesten är dan före vi åker till aiya napa, holy crap! jag älskar våra personalfester, du kan nog itne få mkt roligare på en personalfest än på donkens, mycket svårslaget ialfl!


Nej. nu blire lite frulle!

bara berätta.

Sitter i skolan, har bara en lektion kvar ! gött som fan:)

Jag vill bara ha sommar, åtminstonde vår.. Så man kan gå i tunnare jackor och snyggare kläder! ge miiig! jag vill ha:)

Ville bara berätta det;b

ohh

Vad gör ni alla glada? :)
Själv har jag just käkat lite mat efter träningen och nu ska jag snart fixa mig för skolan.. Orkar verkligen inte skolan idag! gött att man är ledig imorgon, måste iofs vara hemma och plugga ändå men skönare att vara hemma än att behöva sitta i skolan.. Efter skolan blire även jobb, bara ett tre timmars pass.. Har inte speciellt många timmar den här månaden, det är skönt på ett sätt, man kan göra mer vad man vill på helgerna och sådär, men inte än lite kul när lönen kommer..

Fressten, fan vad jag blir förbannad.. Jag fick ju min medecin för infektionen i handen.. Han sa att jag skulle äta 2 om dagen i 10 dagar. Så jag gjorde det, men sen till mitt stilla sinna så läste jag på förpackningen av ren nyfikenhet vad det stod.. "Ta 3 tabletter dagiligen i 10 dagar" wehoo! fick ringa tillbaka och visst var det fel! Nu var det  bara att börja om från början igen och ta min medecin 10 dagar till! tror inte doktorn själv erkänner att han sa 2 dagar, men jag är så säker en människa bara kan vara! sådetså..

halka!

Fyfan vad jag älskar halkkörning! vi kördei grums och med våran kör skola får man en helt egen bil att köra runt i.. På de flesta andra körskolor så får man ju sitta 2 och 2.. Empa var även med, så det var skönt att man kände någon lite sådär ialfl.. Fast man lär känna alla på än gång ändå.. Ialfl så gick det hur bra som hälst och jag hade skit kul. Satt och asgarva för mig själv i bilen hela tiden. Höll på att styra in i en snödriva ettag för jag satt o skratta så jag vek mig, undra hur det såg ut utanför när jag satt helt ensam i bilen^^

Sen var vi ialfl hemma vid 4 ungefär, jag körde halva hemvägen och det gick ju bra det med.. Då åkte jag ialfl och böt om för att sedan dra och träna en sväng, det kändes jävligt gött. Sen har Richards mamma ny bil, en såndär volvo som är stor.. Så igår kväll tog vi en ganska långtur i den för att testa, jätte bra bil:) Sen var vi väl hemma vid 9 och då vare bara att sova, var helt utsliten..

Idag ska jag in till Örebro och kolla på någon typ UF uppvisning, vilket gjorde att jag slapp skolan ännu en dag.. Blir bara skola imorgon, sen på torsdag har vi studiedag och fredag har vi ju alltid bara träning! sooft vecka? :)

Ikväll blire spinning med syrran och Lisa :)

party dödare?!

Gomorron gomorron!
Lördagen skulle även bestå av fest.. Så blev det inte! Jag var hos Emma och fixade mig, men efter en stund kände både jag och emma att viverkligen egentligen inte hade nån lust eller energi att gå ut?! vad händer.. Nej men fredagen blev riktigt hård ska jag säga, grymt kul kväll! vi var lätt värde en lugn kväll i lördags.. Så istället åkte vi runt och skjutsade folk med Alex, följde även med honom till någon fest en sväng för att dra ner stämningen även där?;b hahaah nejdå så elaka var vi faktiskt inte..

Igår åkte jag och Richard in till Eskelstuna och skulle lämna en bil till hans mamma.. Då åkte vi in till nått köpcentrum och shoppa lite, jag fick ett par träningsbyxor och en tröjja va älsklingen:) bäst är han<3 Kollade även på något uppträdande som var där inne. Var 3 killar med som var 16 och 17, en av dom var så grymt jävla bra! Så söt var han medd, log hela tiden.. Måste komma på vad låten heter så jag kan ladda hem den.. Om ni frågar richard så var den inte alls bra, men vi har faktiskt itne alls samma musik smak.. inte för 5 öre!

Nej, nu ska jag iväg på halka, önska mig lycka till! ;o

living the dream.. igen

Igår kväll blev verkligen ett bra exempel på living the dream! Hade riktigt kul hela källen.. Precis som förväntat:) Blev även en repris på partybusen.. Denna gång fick vi bara ett buss stopp med en kiss paus! men det räckte, jag hoppas inte busschaffören hatar oss nu bara, men han såg så glad ut så!
När vi kom in till Örebro kom jag och  Alex på att man kanske skulle börja prata lite engelska och visst gjorde vi det.. Vi gick runt till alla och sa "Excuse me, what´s the time of clock?" Typ alla gick på det och svarade så trevligt på engelska.. Sedan gick vi fram till en vakt och frågade.. Han tittade på mig och började asgarva och härmade mig på engelska, sen sa han att han inte var så lättlurad men att det var ett bra försök;b
Hittade även en brud som skulle visa mig vägen till klaras på engelska.. Höll på at tskratta ihjäl mig när hon stog o fråga sina kompisar på svenska hur man sa massa ord på engelska^^ men hon var så snäll så och följde mig äda till klaras för att visa vägen.. hahaha!

Nu sitter jag hos Emma, hon håller på att fixa sig för ännu en utgång! :) ikväll blire det starrebarren. Hoppas det blir lika kul..

Living the dream

Vad gör ni alla glada? Själv sitter jag hos Jessica och har precis blevi färdigsminkad.. Hon sitter och sminkar sig och funderar på hur hon ska ha håret. Själv har jag redan bestämmt mig. Frisyren för kvällen blir plattat, lite volume master och en fläta i luggen.. Blir förhoppningsvis bra det..


Om cirkus 2 timmar ska vi iväg till Emma och börja kvällen! :) Blir mina cider med tanke på medecinen, har även fått feber med. Men inte så hög tror jag inte.. Så det blir lungt ikväll men samtidigt kommer det bli galet!

Alla får ialfl ha en bra kväll! för hur som hälst så kommer jag att ha det!
Fressten Salla, ser du vilken jävla uppdaterare jag har blevi, för din skull!;b


Grattis Emma!

Äntligen.. Nu är Emma 18 :) ikväll blire iväg till klaras och skaka rumpa som aldrig för! om det går vill säga;b har till och med köp mig en ny klänning och allt så jag är taggad i bött! Ett minus är att jag äter pencelin IGEN! för mitt jävla exem, har fått en infektion i handen igen. Men det hade jag även på nyår med samma infektion och då drack jag ju, det gick ju bra.. Det ända kruxet va att jag blev väääldigt berusad fortare än vanligt, om det har med det att göra.. det vet jag inte..
Fick höra att man kan få infektionen om man är stressad eller går o längtar så mkt till något, samma som på nyår, har helt enkelt längtat så till idag så jag blir stressad och då hänger tydligen inte handen med.. sånt är livet, inget ska stoppa mig för att ha kul ikväll ialfl!

Snart ska jag iväg och köra lite spinning/core bord tror jag  att det var.. Spinning är så jävla jobbigt men det är gött efteråt. Då känner man verkligen i hela kroppen att man har jobbat hårt!

Någon mer som ska på klaras idag?:)

lite sommarkänslor väl?


en underbar tanke

Per Gessle - En underbar tanke! Sitter och lyssna på den låten. Den är så underbart bra än.. den får mig att tänka på sommar, lyssnade på denvarje dag förra sommaren nämligen!

Nu ska jag snart klä på mig lite myskläder och gå iväg till busse för att åka till skolan och ha 1 lektion, sen måste man börja knövla sig hem igen, sen har jag nästa lektion vid 2. Har jag inte skjuts så tror jag fan jag skiter i det. Orka hålla på att knövla med en jävla bussjävel fram och tillbaka hela dagen, nej då äre ättre att vara hemma och plugga lite grann... Nu är det bara 1 dag kvar till Emma blir 18, wehoo! idag ska hon solduscha med. Hoppas det bliir bra, så vi inte får med oss en Orange Emma imorgon.. Men hon skulle göra det i SPA huset i örebro, där hade ju Anki gjort sist och det vart ju skit snyggt! Så det tror jag det kommer bli på Emma med. Sen äre klaras som gäller!
Så jag hoppas vi ses? ;b

jag och erica:)


snart är det fredag igen!

guu vad jag längtar till fredag:) Emma fyller äntligen 18. Kvällen kommer börja hos Emma, eller nej.. Först ska jag och fixa mig hos jessica, sen till Emma, sen klaras.. Kanske blir mm baren mellan men det får vi se då.
Köpte en ny klänning igår med som jag ska ha på fredag! wehoo..

vad gör ni idag då? Själv var jag och tränade imorse, har just äti lunch och nu sitter jag o suger lite på en piggelin..
ida gär det även 98 dagar kvar till studenten! himmel.. det är inte länge kvar nu alltså, jag är taggad!:D

RSS 2.0