Den kaxiga myran

Oops! 1 vecka och 2 dagar sedan jag bloggade sist. Men jag har inte varit motiverad överhuvudtaget att skriva något inlägg. Men nu fickjag helt plötsligt lust igen så då tänker jag skriva lite..

Har haft jordens mysigaste helg. Med jordens mysigaste person. Har gjort lite allt och ingeting, men igår var vi även hemma hos mig och firade min gammle far som fyllde år. Han fick ett rätt stort påskägg med massa godis i och även ett presentkort på Clas ohlsson. Så nu blev jag helt plötsligt uppbokad av min far redan på onsdag då han vill direkt in till Örebro och få shoppa upp sitt presentkort:) hehe. Finns ju såååååååååååå mkt intressant på Clas Ohlsson ;) eller? inte...

Nu är det söndag och det har varit riktigt härligt väder ute, var ute i skogen och kasta vattenballonger och körde "inte stöta mark" på dagen med Anton och Gubben^^ tänk att man roade sig åt såna småsaker när man var liten. Men ska jag vara ärlig så var jag nog preciiiiis lika road som Anton var där ute i skogen. heheh


jag klagar inte

God eftermiddag. Solen skiner och det spöregnar? Skummt väder måste jag påstå. Låter som alla hade en sjuuukt kul kväll på statt igår i alla fall. Klart man blir lite avensjuk att man inte var där, men ja kan säga att jag klagar verkligen inte på min kväll heller, även om den inte innehöll alkohol och en jävla massa fylla:)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, jag och Emma pratade om att hitta på något lite senare. Hoppas hon ringer upp efter jobbet. Sen ännu senare blir det iväg och kolla på film igen. Yuummiiie..
Sen kommer såklart lördagen och självaste PÅSKAFTONm tro mig när jag säger drag. Är dyng taggad så känner på mig att det kommer bli riktigt lyckat.

Men nu måste jag hoppa in i duschen en sväng. Pussspusss alla godingar!

RSS 2.0