bye sweden!

Im so happy, im so glaad! Inatt klockan 01.00 går bussen till arlanda från Karlskoga:) Innan det ska vi sitta på "Jack" hela klassen och några fler och förfesta lite. Men kommer nog inte dricka speciellt mkt. Då känner jag att min buss och flygresa inte kommer sluta så bra. Menmen, ni får ha det så kul här hemma ni med. Kommer sakna min Richard så jag dör. Men det är bara 1 vecka.. Älskar dig !:)

Men innan vi åker har jag en heldel att hinna me idag. Ska till skolan en sväng vid 1. Våran teckenspråkslärare vilel träffa oss en sista gång. hon skulle köpa fika och grejjer. Så söt! :) Sen ville Jessica ses en sväng innan jag åker, sen har jag inte packat klart. Sedan måste jag såklart pussas och kramas hejdå med Richard. Måste hinna med en lång dusch i det svenska vattnet med. Även äta tacos med massa gooodagrönsaker, vilket jag känner att man antagligen inte kommet bli så bortskämd med där borta!

Menmen, blir mitt sista inlägg innan jag åker. Ska förövrigt lämna tillbaka min dator idag med, så blir dator lös ett litet tag nu. Men det passa ju bra eftersom jag åker nu... Ha det bäst alla, speciellt Richard! :)


helgen

tjaaaaaaaaaaaaa!
Idag är det lördag och det är bara 6 dagar kvar till Aiya napa! Så självklart kör vi lite förfest på starrebarren ikväll.. eller vad säger ni ?! ;)  Var inte alls taggar igår men imorse när jag vaknade kände jag att det drog i mina spritgener så varför inte?

Igår kväll så tillbringade jag hela kvällen/natten i Örebro/Kumla. Åkte in på morgonen till frisörsalongen Diem i Kumla. Där jobbade Anki så hon fixade mitt hår, blev jätte nöjd! :) tack så mkt. Hon satt även i löshår på Alexandra som även blev skit snyggt det med. Sen efter ungefär en 7-timmar dag där så åkte vi först hem till Anki här i örebro och käkade Pizza och sedan fortsatt vi med tjejsnack ungefär till halv 1 inatt. det var myspys! Sedan skulle vi ta bussen hem till Stina men när vi kom ut så kände vi hur skönt vädret var så vi bestämmde oss för att gå hem istället. Det tog väl ungefär 30-40 minuter. Men det var riktigt härligt faktiskt! :) Natten slutade alltså hos Stina.

Idag har vi även varit ute på en 45 minuter promenad här i Örebro med Stina,Elin och Sara. det var så skönt så... Men nu ska vi snart hem till mig och fixa oss inför kvällen. ses i dimman!!


Anna! hahah


hahah Anna taggar till napa, rätt musik?;)

godmorgon

Skönt det kändes att skriva godmorgon så sent en tisdag:) Jag är faktiskt ledig idag. Försa lektionen har vi inte för att Christoffer är på hajk och andra behöver man inte gå på om man är klar med arbetet. Fast enligt Christoffer ska man säkert sitta där i klassrummet bara för närvarons skulle, men det skiter vi i. Det är väl bättre att sitta hemma och få något gjort än o sitta där bara för o få närvaro. ?

Idag bli det ialfl plugg-dag. Ska snart ner o käka någon god frukost, sen plugga! Ska göra klart sista arbetet nu. Sen ikväll blire träning. gött!=)
På Fredag ska vi till Anki och ätnligen träffas alla barndomsvänner igen! ska bli så himla kul, ska göra tacos, kolla film o äta godis. Kommer bli mysigt. Sen övernattar jag antagligen hos Stina. på lördag ska det bara vara Richard myss! eftersom jag åker på torsdagen sen såvill jag såklart spendera sista helgen med älsklingen, kmr saknar ihjäl mig efter honom där nere, men en vecka går så fort. Sen ses vi ju igen! :)




känner mig glad idag!

löööördag vare idag ja;b Sitter hos Richard och han käkarar 4 hamburgare utan bröd me 4 olika såser. hahah han kan fanimej blanda ihop vilket skit som hälst och äta.. Jag själv tänkte dra i mig lite donken idag. Börjar jobba vid 6, är inte speciellt sugen men är faktiskt inte såhär "idag oooooooorkar jag verkligen inte" som det brukar låta. Wicki håller på o tjatar att jag ska med ut idag, hade jag gjort hörru om jag inte hade jobbat!
Men jag sparar mig till aiya napa! Då får ni andra sitta här hemma och ha tråkigt medan vi är där nere o röjjer! hehe ska allt skratta lite åt er, nejdå. ska allt sörja för er=) Jag menar, jag har ju fått suttit hemma alla andra 18 år och tänkt på hur kul alla andra har det, så nu äre allt min tur o röjja!



vad ska alla andra göra en kväll som denna ?:)


vilken härlig dag

Godmorgon!
Imorse var en morgon när man bara kände att man ville ligga kvar i sängen och aldrig gå upp. Så trött var jag! Kände verkligen för att sjukanmäla sig men eftersom det var konditionstest så fick jag med tunga steg gå ner till cykeln och cykla iväg. Kom dit och ingen var där.. men efter en stund börja det komma några, men ingen tränare?! nehe.. Satt där en stund till men inte fan kom det någon. alla vart något irreterade men efter en stund gav vi upp och det var bara ta cykeln och vykla hem igen.. skit kul!

Men kände att jag ville röra på mig så har precia varit ute oh gått en45 minuters promenad med mig själv och min mp3. var riktigt skönt faktiskt! Ibland är det sköänt att gå helt själv och bara lyssna på musik och njuta av solen:) Men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan iväg till skolan och plugga lite matte!

Sen ikväll blire o jobba, men bara 3-timmars pass! blir jobbigare imorgon. 18-01! det är lite segt faktiskt.. Men ändå, annars hade jag antalgien bara slösat ut pengar påstarrebarren.  och tro mig när jag säger att jag behöver mina pengar! =)


Fressten, igår vag jag iväg med en hel hög på bio! Änglar och demoner! :) helt okej!


ge mig ungen


nu ni grabbar!


Killar sökes!

Ensam mamma söker, Reality,

Äntligen har det blivit dags att presentera de sex mammor av vilka tre kommer att dejta loss i sommar för att hitta den stora kärleken. Lär känna tjejerna mer och skicka in din ansökan idag!



Nu ni, nu kanske helna blir lite tv kändis snart då;D


Måndag morgon

Alltid lika kuuuuuuuuuuuuul att vara tillbaka i skolan på måndag morgon.. ellerhur?! ;)
Är alltid lika trött en dag som idag men det är bara dra sig iväg till skolan med ett leende på läpparna och låssas att man gillar läget. Men nu drar vi till aiya napa om typ 2 veckor, så just nu känns det fan inte mer än bra att man går till skolan. När vi kommer tillbaka är det fan slut. Det här går så fooort!
Sen är det helt plötsligt studenten och sen ska jag alltså skaffa ett jobb? och börja jobba och tjäna egna pengar. Hur ska detta bli.. Jag tror det kommer bli bra! =)

Menmen, helgen var bara bra. Blev utgång på lördag ialfl. Jag hade faktiskt kuul! När det  började komma mer folk. Men nu blir det nog lugnt innan ayia napa. Nästa helg jobbar jag ju, helgen efter äre verklinge helg innan löning. Helgen efter det åååker vi! taggaa!


Snart draar vi!!!

bra och dåligt. mest bra:)

nu är det torsdaaaag!  gött:) imorse hade jag,stina,anna,cissi och Daniel en utedag med barnen på strå. 39 elever var med, det regnade och jag frös. Men det gick faktiskt riktigt bra. Är mycket nöjd med hur det gick,  barnen verkade ha kul och lekarna blev skit bra. Så jag ska inte klaga:)

Nu ligger jag i sängen med baby love och har på lite hockey i bakrunden. inte speciellt intressant men inte jätte tråkigt heller. Brukar till och med kunna vara lite intressant när Sverige spelar.... lite sa jag;b
Idag ialfl skulle jag och Lisa iväg och träna. Så blev inte fallet, vi bangade båda 2 och käkade godis istället. hahah! fyfan för mig ibland alltså. Men har även hunnit med att plugga och grejjer idag, så jag är ändå nöjd över mina insatser idag. Men nu ska jag vara lite social med Richard! =)

fressten, jag fick VG i teckenspråk! :) perfekt!

puss natha!

äntligen igång med träningen igen!

Då var det onsdag!
Det måste betyda... tidig träning!! Men det är skönt o träna fast såhär tidigt på morgonen är jag aldrig riktit så engagerad som jag vill vara. Men vi åker väl dit och kör på! :)

Senare blir det skolan igen och efter den så blir det bara hem och plugga röven av sig. Har två prov på fredag som jag MÅSTE klara. men det ska jag fixa, det vet jag! Sen ikväll tänkte jag höra om Lisa eller någon var intresserad av en långpromenad. vi får väl se. och imorgon blire lite eysi line igen! gött=)
Vad ska alla andra göra idag?



puss natha!

vilken mardröm

Godmorgon!
Nu är det tisdag och regnet står som spön i backen.. Nej nu överdriver jag igen, men det regnar ialfl och det gillar vi inte! Jag och Erica satt och pratade om det igår. Att tänk om det faktiskt skulle SPÖregna på studenten eller balen. Eller änu värre, båda dagarna?! Ärligt, får man inte skjuta fram det tills det blir sol då? jag menar, vilken jäääävla mardröm!



Menmen, nu håller vi varenda tumme i världen för att det ska vara stekande sol och att alkoholen ska hålla sig bra i kroppen. haha! Fast snart ska jag då iväg till skolan en sväng och ha 2 lektioner. Sen ikväll tänkte jag o Lisa dra iväg o börja röra lite på fläsket på riktigt igen. Har ju lagt ner mitt träningsliv här ettag igen, men nu är det nog bäst att komma igång igen. Så det blir lite beack 2009 på det hela! =)

Men nu ska jag fixa mig lite till skolan, ha en bra dag!

puss natha!

bra helg:)

Hej bloggen! ;) heheheh..
Nu sitter man i skolan och det är måndag ännu en gång. Men vet ni vad, det är 25 jävla dagar kvar till vi drar till ayia napa! helt sjukt. Om 25 dagar sitter vi på flyget och sjunger om att vi snart tar studenten med en drink i handen och solen steker på, förhoppningsvis!

Men än är vi inte där, så först ska jag fixa klart allt i skolan och ska faktiskt försöka kämpa för mitt betyg i Engelska B nu med, jag måste bara ha någon som hejjar på mig och säger att jag kan klara det. För får jag höra att jag knappt hinner så kommer jag garanterat att ge upp och det vill jag inte..

Menmen, nyss har det varit långhelg och det har varit så skönt. I Torsdags blev det såklart lite valborgsfest och det blev mycket mer lyckat än vad jag hade förväntat mig. Vi började hos wicki och sedan fortsatt vi från förfest till förfest. Slutade på statt och där vare faktiskt kuul! :)
Sen var det fredag och då jobbade jag bara hela natten, och lördagen var jag ute och käkade med Stina och Elin, myyss!

Men nu ska jag väl försöka göra nått lite mer bild aktit! ha en bra daag!



puss natha!

RSS 2.0