all way to loong

Hallådär!
Blev en lcykad kväll igår coh blev lite alkohol även fast det inte var tänkt så. Men blev ju kul så det var ju bra. Men ikväll ger vi oss på´t igen. Hoppasverkligen att det slutar regna. Blir itne alls lika kul om det spö regnar, igår slutade det ialfl regna och då blir alla så himla mkt mer peppade..

Stina kommer även om en stund, hon är väl med och förfestar men ska inte med på pip så för henne slutar väl kvällen tidigare. och fressten, nästa vecka ska jag in till Askersund och hälsa på Salla. Nu när man har körkort är det ju bara åka in, så nu får jag träffa lillaköna igen. Det var aaaldeles för länge sen :) menmen, nu blire duschen!
pusssheeej

Putte igen!

Hej och godmorgon!
Har blevit bjuden på frukost imorse, det var ju lite små lyxigt.. Sedan har jag även hunnit med att skjutsa iväg jenny,anders och Jossan till busstationen för att dom skulle på kryssning. Det måste ju alltså betyda att jag som är så morgon trött ändå för en gångs skull har hunnit med mycket innan halv 1. :)

ska nog ner på stan med Emma en sväng om en stund. Alltid lika kul att se allt folk, musiken dunkar för fullt fortfarande. Putte är en riktigtt hög musikare. men det gör inget, festivaler gör mig bara glad! :)


musik att sova till

Kvällspasset är avklarat. Putte spelar musik ända hit, hoppas jag kan sova. Men finns inte mycket som stör min natt sömn inte. Nu är jag ialfl ledig och blir självklart Putte även resten av dagarna :) såå..
Godnatt. ciao bella

körkortet

Har varit iväg och hämtat ut mitt riktiga körkort nu! Känns så skönt att äntligen hålla i det, det är faktiskt värt eller har ialfl varit 20 000 kronor. Sjukt vad mkt pengar egentligen. Men så går det när man får göra om sina uppkörningar och dom kommer på 1000 nya utbildningar man måste gå hela tiden. Jag tycker så syndom alla som har körkortet kvar o fixa, det var nog den värsta saken i mitt liv jag någonsin behövt ta tag i. Sen när man bara har 2 månader på sig o klara allt. sjukt säger jag bara!

Såg att vägverket hade fått fagens "tvistel" i tidningen med, rätt åt er! Jag skickar gärna in en jag med :)

Nu, iväg till jobbet! hörs imorgon.. pusssheej

PIP

Nu är äntligen Putte igång! Jobbar till 00 ikväll men hinner nog förbi en sväng o kolla läget efter det ;b
Men imorgon börjar man köra igång på riktigt! Nu jävlar är det festival.. och inte nog med det, det är i KARLSKOGA! hörde att det är cirka 12000 pers. Inga fel det inte. Är grymt taggad :)



Men först ett litet arbetspass, men tänkte nog hålla i som bäst fredag, lördag.. Men blir säkert lite på torsdag med, dit ska jag ialfl. Fast nu blire lite frulle och duschen, gud så skönt! puss ciao!

Godkväll/natt

Har precis kommit hem från jobbet, gick bra med mitt lillte pass idag :) Trevliga arbetskamrater och lungt o skönt var det med. Richard ligger i sängen o sover så ja ska väl snart lägga mig jag med, men när man har varit igång så många timmar så är det skit svårt att sova när man väl är hemma igen! Menmen, här kan man ju inte sitta hela natten. Inte speciellt mycket drag på msn heller, så ja.. dags för mig att... sova! :)


Se, en gång i sommar vart ju faktiskt även jag brun.. Blir det mer än gärna igen:) godnatt!

Hej igen!

Hej alla godingar. Nu är jag tillbaka efter min bloggpaus. Har inte haft någon motivation alls men nu känner jag mig redo igen.. hehe.
Under tiden har jag hunnit med att ta körkort oxå, känns så jävla skönt och man känner redan hur fri man faktiskt är när man bara kan sätta sig i bilen och köra iväg vart man vill utan att behöva tigga skjuts av alla.
Helgen i sig har även varit mycket trevlig. Har jobbat lååånga pass. Men även hunnit med älsklingens födelsedag. Han fyllde 22 år och det firades med fest och paket.



yesyes, det vart en mycket lyckad kväll måste jag säga. Grattis igen bejb:)
För min del består tiden 16.00-01.00 av jobb idag. Inte alls sugen men det är man inte alla gånger. Bara att bita ihop och försöka ha trevligt med alla arbetskamrater, vilket inte brukar vara några problem. Men nu blir det frukost!
pussshej

mitt livs bästa dag

Äntligen har jag klarar uppkörningen! Känns helt underbart! Jag menar, efter 2 kuggningar börjar det kännas rätt hopplöst, men det var de inte! :) Tyvär har ju då teori tiden gått ut så måste göra om den igen. Men det fixar jag! det måste jag!

Sen mina vänner kommer jag och glider jag med! :)



RSS 2.0