Gott nytt år!

Jag hinner allt slänga in ett litet inlägg ialfl:) Kom till Stina tidigare än förväntat. Mamma, pappa o farmor skulle ändå iväg till Stockholm så jag fick åka med dom hit.. Var nästan uppe med tuppen imorse kändes det som, ändå var klockan nästan 9 när jag gick upp^^

Snart ska jag och Stina släpa oss iväg till Elin med äkligt mycket packning som jag lyckats fått med mig, Har 2 täcken, kuddar, massa kläder, skor, smink, alkohol, medecin, p-piller och allt en tjej behöver helt enkelt.. Vi ska ta bussen och vi kmr nog se ganska roliga ut:) men så kan det blir när man måste göra sig iordning tillsammans ;)

Men jag önskar verkligen ALLA MIN VÄNNER och alla snälla ett riktit gott nytt åt verkligen!:) jag önskar mig även själv ett gott nytt år, men det är jag säker på att det kommer bli.. Studenten 2009!


gulashsoppa?!

inte för jag vet om det stavas sådär, men vem bryr sig =) Hur som hälst. Imorgon är det nyår och jag ser så efram emot middag hemma hos Anki. Läste just i sallas blogg att det tydligen skulle bli 22 personer? ojojoj, det var verkligen mycket.. Blir nog till o sponsra en del till den maten ^^
hahahaha hörde just på radion, en tjej som skulle ha en sååå mysig nyår med sina bästa vänner o dricka lite o äte GULASHSOPPA.. vad i helvete?! vem äter gulashsoppa på nyår? jag trodde nog jag skulle bryta ihop:Pjaja ,alla firar vi på olika sätt..



Idag gick jag upp hur tidigt som hälst för att följa med syrran in till kristinehamn o leta efter plankor som man har till plankstek, vi hittade inga.. Så det var ju en nödvändig åktur:) men det var så mysigt så. Ikväll kommer min tremänning hit till syrran, så jag tror ja ska hit en sväng ikväll med o hälsa på en stund. Kan ju bli trevligt.
Men hörrni, vi hörs! ha en riktit kul nyår ialfl! hinner nog inte med datorn imorgon!
PUSSHEJ!

Joline

Hallååå! Hur mår ni?! :)
Jag mår fin fint ialfl och det är en sån härlig känsl att faktiskt inte vara bakfull en söndag! jag njuter verkligen fullt ut. Kvällen igår blev bara lugn och mysig me mina flickor:) Vi käka donken, hyrde film o snacka om allt o ingeting.
Satt även o prata om nyår, det blir ialfl fin middag och lite alkohol. Sedan kanske det blir klaras men det vet vi inte än. Jag äter pencelin nu för jag hade fått nån infektion i handen på grund av mitt exem, men det ser redan mycket bättre ut:)  Så det blir alkohol i måttliga mängder på nyår, och jag o Stina ska dela på en alkoholfri champange för att hon också äter pencelin.. haha ^^
Men jag tror det kommer bli hur mysigt som hälst, man kan ha kul utan alkohol, o det blir ju somsagt måttliga mängder =)

Idag blire nog ganska lungt tror jag med.. Men men, vad ska alla andra göra på nyår?! :)

Aldrig vuxen!

Nej tänka sig att min syster sa det till mig " Du kommer aldrig att bli vuxen" och nu när jag tänker efter så är det nog sant..
Jag har en choklad kalender och ser varje dag lika mycket fram emot att öppna nästa lucka:) Imorgon är det julafton och det pirrar redan i magen efter att få öppna paketen! haha, men vet ni vad.. jag trivs som ett barn! :)

Hur som hälst blire den sista klappen handlad idag, sen är jag klar inför jul! För imorgon äre doppardagen^^

Helgen

Har varit en mycket bra helg måste jag säga :) I fredags så skulle jag faktiskt ha en lugn kväll tänkte jag me lite bio. men så blev inte fallet.. Jag och Frida drog ner till melkers, där vi träffade Johan,Henke o Fransson;b Satt där nån timma o drack drinkar o prata lite.. Sen fick vi för oss o dra till statt, även fast det var arvingarna.. Så länge det kostade MAX 130 kronor. Men det ksotade 140 ;D hahahah så vi skulle skita i det. Då gick vi till max o käkade lite. Sen skulle vi dra hem men då ringde Richard o övertala mig att följa med om jag blev bjuden.. Så det gjorde jag visst ändå! Hade skit ont i magen och det var inte speciellt kul. Men vi blev kvar till ungefär halv 2 o det var väl faktiskt helt okeej ändå.

Igår blev det en heldag med mamma o pappa o åkte runt överallt kändes de som o köpte klappar^^ Sen hem o baka lite. För att sedan åka iväg till Frida igen för att festa igår med. Igår blev det hur kul som hälst och jag är riktigt nöjd =)

Idag har vi sålt knäck på stan jag o Erica till vårat projektarbete o det gick ju bra:D
Nu ska jag göra annat.. hejhej!:)

va blire..

Nejmen, härr ligger jag för ungefär första gången i mitt liv EN FREDAG KVÄLL i min säng o gör ingeting:) är rätt gött en stund men i kväll händer det allt något.. vet inte vad än, kan bli bio i örebro, lika gärna som det kan bli fest i vilket jädrans land som hälst.. eller något annat? försöker vinne ett spel här mot en spel partner, men hans dator är cp störd så nu är jag rastlös! hahah fyfan jag är verkligen rastlös.. tänk om jag har en rastlös sjukdom? :O nejmen, vem har lust att ligga ensam i sin säng en fredag kväll.. det vill nog inte äns en ensamuggla väl??

Väntar på att Frida ska ringa med :) och att simone ska komma med ett positivt svart;b hahah. nej hörreni.. Nu ska jag sjunga lite mer på fest hos mig!^^
Imorgon alla fyllon ses vi i dimman!! wehooo.  S3 AAAAAAAAAAA!!!


snart äre jul..

Hej o Hej...
Kom precis ut ur duschen och det var längesen jag kände mig så ren som just idag;b haha vet inte varför, var väl för att ja gvar så smutsig innan kanske?! :) Sitter och knaprar på en polkagris också och ikväll ska vi käka pizza, en sånhär dag känner man att man lever ^^

Var julbord i skolan med, det var de miiiinsta potatisarna jag sätt i hela mitt liv tror jag.. Men gott vare:) efteretten med.. haha jag och Jessica var först in av alla att hugga in efteretten;) Jaja, i helgen blire fest med.. På lördag garanterat, fredag vet man aldrig vad som händer. Richard ska på julbord på fredag med jobbet så då får man väl passa på att ha lite kul samtidigt då:) läängtar såå mycket till julafton med, så himla mysigt. Ska börja hemma hos Richards mamma o fira och sedan på kvällen hemma hosmig, kommer bli en perfekt dag:) Juldagen likaså...

Jag fattar ingeting`?!

Sitter här med en jävla filosofi. Jag är verkligen inte filosofisk! Den knäppaste uppgist jag fått tror jag.. Inte äns min mamma förstår, men det är jag inte förvånad av;) tror det är därifrån min "talang" kommer från.. haha förlåt mamma!

Pappsen får hjälpa mig på onsdag:) han är nog snillet i familjen tror jag..

Skit samma! hittade just en oerhört smickrande bild på mig o Erica från statta i lördags, hade riktigt kul till klockan 1 när foten fick en jädrans smäll och jag inte kunde gå mer!

hihi min bejbi love:)

Sen var jag o RichardPrichard på stan idag och nu har jag hittat mobilen jag vill ha! :) skit snygg ären..

nu gäller det

ikväll tänkte jag kolla på idol:) brukar aldrig titta men vill ändå se vem som vinner.. Haar varit på ikea hela dagen idag med syrran. hon shoppade loss för några tusenlappar och jag, ja fick med mig ett skohorn för 10 kronor;) hahah!

Nu är vi hos jenny och Richard skruvar ihop lite saker åt henne. Sen ska vi iväg o handla mat o kolla film :) Vad ska ni göra?
Vi hade ju tänkt klaras eller något ikväll men min plånbok strejkar där just nu så blir inget me de.. Sen vare inget som verkade så ädrans taggad heller idag såatt. Nu har jag blivi mer förkyld med o har huveverk så det var nog bara skönt o ha en lugn hemmakväll!:)

Nej, nu ska ja hjälpa till lite.. Hörs imorgon!

sunes jul

Kom preciiiis hem från skolan, har tryckt i mig en bulle;) ska snart tillbaka till skolan o ha myskväll med 3:orna.. ska beställa in pizza, käka godis.. dricka glögg för dom som gillar, kolla sunes jul och köra twister.. Blir nog kul:)

Imorgon äre en ny dag och nya möjligheter, börjar klockan 8 med body pump. Vilket kommer att behövas efter denna kväll.. Sen ska jag in till örebro med syrran, hon ska shoppa på ikea^^ Blire kul. Sen på kvällen ska jag och älsklingen ha myskväll med mat o sånt där mysigt:) var länge sen det bara var vi en helgdag:) Älskar dig<3


:)

Slänger in ett litet inlägg fort... Har varit iväg o träna nu på morgonen:) det var ju gött de.. Nu ska jag bara fixa mig lite o käka sen ska jag iväg till skolan på 2 lektioner sen iväg till örebro då :)

Salla älsklingen har fixat våran projektarbetes blogg nu. Skit snyggt blev det såklart:) ett STORT tack, en puss och en kram till henne.. Men vad sidan heter kommer lite senare när det har hänt mer,fyfan erica, lyckas vi med det här kommer allt bli så  jääädrans bra! ojojoj finns bara att säga:)

Men vi hörs senare, för nu ska jag ladda upp för en hel kvälls sjungande;)

XOXO

Juste dance!

Här sitter jag vid vårat lilla köksbord (som mamma vill ha ett nytt) om någon ville veta:) sitter och tittar på när mamma gör kötbullar till julafton, världens godaste köttbullar dessutom:) visserligen hatade jag dom när jag var liten, men alla växer vi ju upp;)
Sitter även o diggar lite Jordin Sparks-tattoo så jääädrans bra! dricker julmust gör jag också, fan vad många saker jag kan göra samtidigt hörrni, det var då inte dåligt... Om en stund kommer Ellen oxå, då ska vi iväg o träna lite på träningslagret:) Ska bli gött, och imorgon klockan 08.30 äre spinning... jobbigt somfan men känns alltid lika bra efter :)
Sen efter skolan imorgon så ska jag in till örebro, ska till Stina:) Först ska vi vandra runt lite på stan o kika efter julklappar.. kanske blir en fika med? Efter det ska vi o sjunga singstar:)


poker face

tjolahoppsan...
Nu sitter jag här med Erica, jag är tröttare än någon annan dag. Men den vare värt efter gårdagens människor och festande:) Var då personalfest och det var lika kul som det har varit alla andra gånger:) Men med bra personal så blire såklart bra fester, det säger sig väl självt? Usch, Erica knäppskalle sitter här o har minst sagt damp så jag blir galen, jag sitter och halvsover. men det blir en bra kombination.. en tröttis och en knäppis...

Här är vi lika taggade som nästan alltid, utom idag vill säga^^

Ikväll blire lungan för min del, richard o foppa vill visst ha med mig och träna men jag är fan bakis än.. hahah så det blir inget! får bli en annan dag pojkar:)
På fredag ska vi brudar i klassen ut tror jag, kommer bli kul! :) så elin kmr ha mycket o göra i helgen lr? ;) nej, förlåt elin. du ska med, utan tvekan!

klaras.

Igår skulle somsagt jag o Stina hitta på nått.. Vi kom inte på nått annat än klaras ^^ så där hamnade vi.. Först var vi bara hemma hos mig o drack, sen åkte vi in till mm baren o satt där i nån timma o drack lite mer o käka nötter.. Sen fick några visa vägen för ja kände mig lite vilsen i stora örebro;) när vi kom dit dansade vi som aldrig förr.. ägde gjorde vi ju som alltid ;) köpte en drink med, som var så jäva vidrig! så den drack vi bara upp halva.. men ialfl, en så jääädrans lyckad kväll blev det som alltid när man är med stina :)



Torsdag, nya lill-lördan?

gomorron gomorron...
vad har ni för er?:) själv ska jag och bowla om en liten stund, precis vad man drömmer om klockan 8 på morogne,haha:) Igår kväll skulle jag o frida iväg o käka kvällsföda på melkers ;D när vi hade ätit upp så kom vi på  att " vafan,det är ju torsdag, varför inte supa till lite?" hahaha, han bakom disken skratta åt oss o sa att dom inte hade så mkt sprit hemma på torsdagar, han mena väl på att det inte var allt för många som kom o drack drinkar på torsdagar, men han fixade ihop två egna drinkar åt oss och ojj så goda de blev:)
Men blev inte mer än en drink men vi satt där ett par timmar :) mysigt.. idag ska Stina och jag göra nått hela natten lång, får se va det kan bli ;b

Björn Gustavsson

HAHAHA! jag döööör


-Vasakronan heter statligt bolag som gör dyrare reklamfilmer, vad sysslar dom med?
-1942..........
-När grundades Nordea?
-Borås.

HAHAHAHHA


750 kronor triss

Heeeej på er!
Vet ni vad? jag har gått och blevi sjuk igen.. Uschamej! men är mest förkyld, har lite ont under ögat med.. och så känner jag mig seg, men ingen feber ialfl :) SKönt det.. Är hemma från skolan ialfl och det är otroligt skönt :)

Sitter här i min säng i brist på bra låtar och sjunger lite på dom dåliga låtar som finns^^ Fressten, igår var det min och älsklingen 1-års dag.. Men samma dag fyller ju mamma.. Så Vi får fira det mer i helgen medo gå ut o äta o sådär.. Mamma fick en stor fin bukett och två  trisslotter av mig o Richard :) o tro somfan, hoon vann 750 spänn:) så hon fick ju riktigt dyra paket av oss;b men precis innan hon skrapa säger hon " vinner jag så delar vi" o det kan man ju inte bryta, så nu är jag 275 kronor rikare.. Richard fick bara en hundrig, men han va faktiskt skyldig mig ^^

På fredag ska jag träffa Stina igen :) vi funderade på o kolla till wickan, men vet inte om de är öppet på fredagar?! Fast kommer vi på nått annat roligare så skulle vi göra de.. Vi har pratat om bowling i hallsberg, där va vi jämt förr o spela o det är ju diskobowling där :) men nu äre ju så att det är en bit till hallsberg, så det får  bli när vi ska vara hemma hos Stina nåndag istället:)



Ha en bra dag!

RSS 2.0