svar imööörra

Godmorgon!
Nu är det måndag igen, jag hatar egentligen måndagar för att då har baby åkt iväg till jobbet igen och jag ser honom inte förens torsdag. Men jag behöver plugga så det är det bra att han håller sig borta;b hihi..
Har haft en jätte mysig helg, hela familjen var hemma hos mammsen i lördags och åt ihop. Sånt tycket jag är såå mysigt! gubben drack öl, jag drack coola. Jag är så sjuuukt snäll som kör;) Men ärligt så gillar jag mer att dricka coola till maten. Speciellt när man bara ska hem och sova direkt efter.

Vi har faktiskt kollat lägenhet också. Blir ju egentligen hans lägenhet men jag kommer ju oxå flytta in såklart! Får veta imorgon om vi får den! hopppaass den kommer bli så sjuukt mysig. OM vi får den ska vi åka iväg till ullared på lördag och börja handla lite småsaker, kanske typ tavlor och sånt. kulkul! Men sen måste man ju till ullared innan jul också, är iofs lite långt men det är kul!:D Då hoppas jag stina ska hänga med också..

Nu ska natta käkka fruuullleee!


tid o tid

Hallelåja!
Nu ska ni få höra vad jag gör idag, joo faktiskt så håller jag på att tvätta för typ 2:a gången i mitt liv! Får se om det är några kläder kvar av allt sen. Men det tror jag, är nog bättre än vad jag tror på att tvätta;) det visar sig ju om inte annat.
Samtidigt har jag läst massa texter, var tvungen att få ta en paus nu annars kanske min hjärna blir knäpp eller nått, och det vill vi ju inte vara med om. Senare ska jag träffa syrran och sådär annars blir det nog rätt lungt idag, skönt det med! :)


Fressten börjar jag känna att jag vill komma igång med träningen, men när ska man ha tid?


mmmmm

Kan helt enekelt bara ge ett STORT PLUS till helgen! Gubben var hemma och vi hade massa mys och lördagen blev det utgång! Utgången var riktigt lyckad, får säga att nightshift gav bättre resultat än väntat:) Förfestade hos Natti och det var så trevligt där med. Ja helt enkelt en brabra helg! Är inte ute lika ofta längre, vilket jag tkr är skönt för dddet blir 10 gånger roligare när man väl går ut då!:)

Nu ska jag snart hem till mammsen och käka mat som vanligt. Får se vad som bjuds på för gott! Ska säga hejdå till pappa som åker till tyskland en vecka med, kör försiktigt älskade pappa!:)


Äntligen en Xperia

Lördag och späregn men ändå på riktigt bra humör! Härligt natta:)
Älsklingen har varit hemma sen i torsdags och ja älskar att ha honom hemma! finns inget mysigare. har inte pluggat ett skit heller och det har varit grymt skönt. Har dessvärre lite att läsa till mådnag men det tar vi imorgon! Nu är gubben nere på stan och fikar och jag ska fixa nalgarna och lite, för ikväll blir det utgång med Jessica. Får vi se om nya starren är något o ha. Känns som allt kommer bli en stor flopp men ska inte säga något före jag vart där! :)

Har fressten äntligen fått min Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro och jag verklinge älskar den! Har velat haft den så länge men inte kännt att jag haft råd. Men igår kom gubbe noch sa att han kan köpa min gamla och då hade jag råd med denhär! WEHU, tack älskling du är bäst:)


Mohjito!

Skolan gick otroligt segt idag. Världens tråkigaste föreläsningar, tur man har så sjukt bra klasskompisar som gör att man sitter o skrattar hela dagarna i alla fall:)
Är vädligt trött oxå, blir sån skillnad att behöva ta bussen på morgonen istället för bil. Blir nästan 1 hel timmes skillnad och det är sjukt mkt på morgonen. Men trots min trötthet har jag orkat med stan med syrran. Blev en fika och lite shopping. hehe lite nya höstkläder är så välkommet så till garderoben! :)

Nu ska jag skriva ut lite saker och fixa sen hem till mammasen och käka massa gooood tacos!! :) hejhääääy


Sitter på SunneSpa med äsklingen och dricker mig lullig på mohjito! ;)


bra måndag

Måndagar brukar alltid vara värst.. Men idag är jag faktiskt på riktigt bra humör och det känns inte alls jobbigt att det är måndag. Gick riktigt bra i skolan idag och vi är klara med arbetet till torsdag! bra gjort av oss. Ska snart lägga mig och kolla Grey´s Anatomy, har lånat säsong 1 av Judit så nu hoppas jag serien är bra!:)

Helgen i sig var väldigt lugn och skön. Umgicks bara med älsklingen hela helgen, myspys! Men i helgen som kommer blir det nog fest. I sånna fall med jessica! kuuul.. :)


levande elefant

Godkväll bloggen!
Vad har alla för sig en fredag kväll som idag? Själv sitter jag och hungrar ihjäl mig. Så vad är inte mer passande än att gå ut och äta då? Vid 7 ska jag ut och käka med mamma, syrran, berit och anton. Vet inte vart det blir men just nu skulle jag fan kunna äta en levande elefant så det kvittar känns det som..

Imorgon är det lördag, har inte planerat något speciellt då heller. Måste läsa lite för har några böcker till på måndag att läsa. mm natta, inte fuska! :)


tosdag

Idag är det min favoritdag i veckan, torsdag! Då kommer min gubbis hem och är hemma ända till måndagarna. Det gillar jag:) Men innan det så ska jag in till universitetet och ha seminarium. Inte speciellt kul men det går fort när jag vet vem som väntar på mig när jag kommer hem..

Helgen har jag inget speciellt planerat annars. Får se om det händer något speciellt eller om det bara blir lungt. Nu måste jag i alla fall fixa mig, tänkte föröska hinna iväg och köpa batterier till mp3:n också. hatar att åka buss utan musik!! :)


Sex and the city onsdag

Onsdag morgon och jag känner mig faktiskt väldigt pigg idag! Var uppe halv 9 imorse igen och läste ännu 1 text som ska vara lästa till imorgon.  Har 2 texter kvar men en tar jag ikväll och en imorgon innan skolan.

Idag blir det en lite mer händelserik dag än att bara plugga, ska ner på stan med syrran och Elin på en sex and the city fika som alla andra onsdagar. I like it! Sen blir det säkert en sväng på stan och vid halv 3 blir det frissan. Ska bara färga utväxten, kasnke några bruna slingor i och toppa mina minst sagt sliiiitna toppar! Blir nog bra detdär.
Annars har jag väl inget speciellt planerat för dagen. Får se vad som dyker upp! Hoppar nollningen i alla fall. Men hoppas alla andra nollor får en mkt trevlig pubbrunda!! :)








Mot universitetet

Godmorgon!
Om man nu kan säga godmorgon när man har varit uppe sen halv 9. Ställde klockan på 8 och skulle vara duktig och plugga. Självklart snooza man lite, men det hade jag räknat med. Även fast man är en fattig student nu måste man väl ha rätt till lite sovmorgon? :) Halv 9 kom jag upp i alla fall. Fixade mig och käkade lite frulle. Sedan har jag läst en till bok så nu är det nite jätte mkt kvar att läsa i alla fall, me nska vara klar på torsdag så klar är jag inte. Ska snart gå iväg till bussen för att åka in till universitetet på en föreläsning. Slutar inte förren klockan 5 så då blire bara att ta sig hem med buss. Det är faktiskt jäkligt gött att sätta sig på bussen o ta det lungt. Men det jobbiga är att man måste byta buss för o komma till universitetet. Men ja, så äre! :)

Nollningen känns som jag får skippa imorgon med, ärligt. är fan sjukt mkt att plugga. skulle man gå på alla nollnigar skulle man aldrig hinna med skolan oxå?! fattar inte...


Imorgon ska håret fixas till igen! skönt:)


puuh

Alltså när jag sitter och klickar runt på massa bloggar blir jag så jukt inspirerad att börja blogga själv.

Just nu är jag sjukt seg! har varit i skolan från 08.15-12.00 åkte direkt hem och från 14.30-18.00 har jag suttit och läst precis hela tiden. Min hjärna orkar knappt vara vaken mer. känner mig helt utsliten! men när man gått i 1 år och inte gjort ett jäkla skit blir man nog rätt seg. Idag tänker jag i alla fall inte läsa en rad till. Det är en sak som är säkert. Och fressten sknar jag min gubbis sjukt mkt just nu! Känner mig lite ensam här i garderoben och min tomma hjärna.

Helgen var i alla fall sjukt kul! Min 20-års fest med mina närmaste vänner blev helt jäkla perfekt! Var hemma hos mig och käka massa god mat, öppnade presenter, spela lite fyllespel och taggade inför Björn Rosenström såklart! Han är nog min största idol:D nej nu tar jag i.. men fan vad jag älskar honom! sjukt bra.. tack mina fina och bästa vänner och pojkvän för en mycket bra 20-års kväll!

Nu ska jag hem till bästa mamma och pappa och käka mat. Sen blir det sova! för imorgon är det plugg igen! puh!






RSS 2.0