Fulaste bloggen?!

Som det värkar just nu kommer min blogg aldrig att bli snygg ;)
Jag återställde just hela sidan för den ser ut som den har gjort, och faktum är att jag vart mer nöjd nu än jag var när de var fixad, hahah! då är det illa^^

Ska om en stund iväg till syrran o kolla lite film o sådär :) har verkligen softat hela dagen så varför inte fortsätta med det, börjar undra vafan inte hostan blir bättre för?!


18-års fest, kan inte bli mer lyckat!

Festen blev  nog tillomed mer bra än vad jag trodde:) komer hur mycket trevligt folk som hälst men inga bråkstakar eller några oinbjuda;D eller jo klart det kom men dom va det bar asäga till och jag drog lite osanna historier för dom så de skulle gå iväg utan konsekvenser^^ haha jag är så elak ibland...

Nu sitter jag här framför tv:N och är fortfarande sjuk.. började för cirka en vecka sen med hostan och det känns inte alls bättre.. Tur att jag klarade lördan så bra, men när jag kom till statt så  började jag må riktigt dåligt igen så kvällen slutade runt 1 fast hade somsagt riktit kul innan så=) men nu vill jag bli frisk.. orkar inte hosta upp mina lungor mer.. va iväg o köpte nån receptfri medecin nu på morgon så får hoppas den funkar någorlunda..

Men om ni vill se några bilder fr¨n lördag finns några på nattaduvet.bilddagboken.se fast inte alls många, har knappt hunnit få några än... har ju inte haft nån dator, men IDAG fick jag den äntligen och nu funkar den fin fint :)

host host!

Sitter hos syrran igen :) har somsagt nästan aldrig tillgång till dator och därför uppdaterar jag vädligt dåligt .. sorry!
Ska snart  iväg till örebro, måste köpa mig ett par svarta stövlar.. har ju mina bruna men som säkert alla icke färgblinda vet så passar ju inte brunt till precis allt.. tyvär ;)
Så tänkte jag kolla efter några billiga jeans med, men vi får se.. Sitter här och funderar över morgondagen, eftersom våran fest är imorgon och vi inte har fixat klart med musiken än och knappt vet vilka somär bjudna? känns de som det kan gå hur som hälst.. som de flesta vet så sprids det ju gärna ut ganska fort när man har fest, vi får hoppas inte alla vet var vi har tänkt o vara ;)
Men SJÄLVKLART har jag fått jordens hosta och det gör at jag får liteont i halsen ibland när jag har suttit och hostat flera timmar i sträck.. men så länge jag inte får nån jävla lunginflamation eller något liknande hemsk så är det jag som ska vara roligast imorgon kväll ;b

Nu ska jag försöka få igång en skiva som tydligen skulle vara 5 skivor i samma skiva, hur nu det går  till`?!


mys tur runt sjön;)

Nu ska jag ut o övningsköra lite.. ska åka runt nån sjö jag o jenny o ha picknick o grejjer;) riktit mysigt.. haha!
blir på så bra humör i detta väder! :)

Skolan var helt okej, gick fort idag fast jag slutade vid halv 4 så det var gött! sen tog jag mina hurtiga ben och cyklade hem till syrran och nnu sitter jag här... Erica håller på och ringer till katrinedalskrogen och hon har just bokat bord för oss 15 tjejer till på lördag! vi ska nämligen dit o käka alla för att sedan (eller vi börjar nog redan där) att dricka och ladda inför kvälln som fgörhoppningsvis kommer bli så perfekt ! jag antar att ni inte missat, våran 18-åra lokal fest på LÖRDAG! :)

piknicken väntar!

hatar 18-03.00 tider!

jag hatar verkligen att jobba hela nätterna! :(

Kung fu panda

ursäkta min dåliga uppdatering.. men har man en värdelös dator som man får lämna in varje kvart på lagning och inte har nån annan är det svårt att uppdatera.. ja så är det! :)
Idag hur som hälst har jag haft huvudvärk igen, och jag hatar det.. så efter skolan åkte jag hem o softa lite tills det började ringa från alla håll och kanter, jag var väldigt poppis idag tydligen;D då var det slut på vilandet..
sen gjorde mammsen mat och älsklingen kom, så då åt vi lite och sådär..  Så ringe Frida i samma veva och frågade om vi skulle ha lite pardejt i helgen, vi ska in på STORFORSMARKEN och sen ska vi hem till hennes gamla villa och laga lite mat o sådär :) mysigt!
Nu sitter jag ialfl hos älsk... men han är inte hemma, han är i degerfors och hjälper tatuerar killen med nånting;) haha.. men han kommer hem vid 10 igen, och jag längtar. är så mys sugen ;) aaah nu saknar jag honom mer!!

Fressten så dundrar det som fan här utanför, fatta först inte var det var men nu ser jag  att det flyger raketer hejvillt här ute? det är väl inte nyår än?! eller har jag missat nått tro... nej det tror jag inte ! =)

Nej nu blire lite kung fu panda!None

statt och höst!

Sitter och tittar på miami ink med älsklingen :).. är en tjej som gör en grymt ful tatuering, tkr jag ialfl.. men det tycker uppenbarligen inte hon:D haha ... på tal om tatueringar, jag måste komma på nån snygg nu så jag får göra den gratis! :) huhu..

Statt igår var ialfl helt lyckat, förfesten började hos frida och sedan åkte vi iväg till syrrans kompisar:) där var det tjej fest och det var mycket trevligt :) Richard fick vara våran chafför hela kvällen, för han är inte lika cooool/riiik som jag och orkar hårda fester två dagar i rad ;) nejmen helt ärligt hade inte jag heller råd att gå ut igår, men jag tog mig råd ialfl.. haha! Där inne var det hur mycket folk som hälst kändes det som, man fick knappt plats på dansgolvet, men även där tog vi oss plats ;)

Idag har jag haft mysdag med älsklingen, var iväg till donken en sväng imorse med stina oxå och tog lite frulle;D det är alltid gott såhär dagen efter.. Sen åkte hon hem och jag o älsk kollade på film och sedan gick vi ut på en långpromenad, älskar verkligen mysiga promenader såhär på höstkvisten. så mysigt:) Gick även ner till stranden och jag fick fan kramp av att bara titta på vattnet, och tro mig.. det var kramp kallt ;)

  

klaras, helt okej !



yey, nu har jag invigat klaras ;D det var helt okej, men jag hoppas kvällen här hemma i karlskoga blir roligare;D har typ 10.000 kort på kameran men den ligger hos frida, så dom får ni ta del av så fort jag fått tillbaka min kamera:)

vad gjorde ni igår?=)

klaras

Idag blir det party party ! :)
ska blir så kul... förfsten blir i örebro ... me ddom bäästa <3

Nu blire käk, tjao ! =)


shots, mardrömmar? ;)

Vilket hemsk natt, har varit vaken halva natten pågrund av att mitt huve har hållt på att spärngas till bitar, Richard låg o tjata om att jag skulle ta en iprem (ipren, jag vet!) men jag vägrade för jag ville att det skulle gå av på naturlig väg ;D jag vet, jag är lite konstig ibland.. hah!
Men hursomhälst klockan 4 imorse orkade jag inte mer så då fick älsk vakna och pyssla om mig o hämta lite piller^^ då kunde jag ialfl somna om, men jag drömde konstiga drömmar. hahah på tal om drömmer, inatt drömde jag att det stog 3 shots på caffe maskinen på jobbet, och en ramlade ner, haha och jag sprang livet för att få tag på den.. då vaknade jag av att jag slog richard i huvet. hhahha !:D
Jaja, när klockan ringde låg jag länge o fundera på om jag verkligen skulle pallra mig iväg till skolan, vilket jag gjorde efter många om och men... har inte så ont i huvet nu längre, men lite smått har jag kännt av det under hela dagen, har även ahft lite feber, men det ska fan ha gått över te imorgon, annars festar jag ändå !! =)

När ja väl kom till skolan så hade jag letkion till klockan 10, fick veta att min nästa började klockan 3?! jajjamän, du läste rätt... Men då tog jag cykeln och cykla hem till Frida och käkade lite mackor o satt o snacka lite skit :) sen drog vi ner till stan en sväng och Frida köpte en kjol till helgen, hon känner sig som en balleringa, men jag tycker den är skit söt! :)

Nu är älsk till frissan (ÄNTLIGEN) och klipper sig =) sen kmr han och hämtar mig så ska vi till syrran så tänkte vi åka o käka nånstans...
Men nu hörrni ska jag ringa Stina ! :)
HAHAHAH vad läskigt, nu ringde Stina;D

skadeglädje, den ändasanna glädjen?

dom säger ju att skadeglädje ska vara den ända sanna glädjen, men jag undrar jag.. i vissa fall tror jag det stämmer;D
Men nu, när emma har väntat sen julafton för att få åka till rhodos och samma dag får 39 graders feber, då tycker jag fan inte att dne glädjen stämmer.. stackars lilla gumman :( men vi får hoppas det är resfeber :)

Emma&jag, här hade vi ingen av oss feber ialfl ;b

Nu är det ialfl snart fredag.. o jag längtar till att få festa igen, ska bli gooit :)
Men före helgen blir nu ikväll iväg på några häärliga arbetstimmar, wehoo ! förhoppningsvis går det fort.. :)

Och håret fressten, jag blev jätte nöjd :) blev mörkare men helt ärligt så tycker jag mörkt hår är finare i sig, fast det är kul o variera lite :)

KICK - Fest Hos Mig/ jag har inga kläder

heelt sjukt.. jag har fan fasnat för denhär låten ;) synd att dom är på statt nästa helg när jag jobbar.. den är fan bra alltså =) oh jag vill verkligen ha helg, testade min nya klänning som är från gina trico förut :) den är riktit fin faktiskt.. den får det blir på fredag, på lördag har jag ingen aning,
 
JAG HAR VERKLIGEN INGA KLÄDER!

Känner ni igen er?;) ( kortet är taget för ett år sen )

Haha det är fan sjukt hur mkt kläder man har som man absolut inte anväder ! :O

sjuka människor

Det blev en fika på paris;D om man nu kan kalla det fika.. men gott vare ;)
Sitter här me syrran nu, vi var oxå ute o körde lite nyss, jag är faktiskt rätt duktig, förutom på att parkera, men genom stan vet jag ju hur man åker ialfl.. hah!
Vi sitter och glor lite på tv, och väntar på mat. LAX OCH BAKPOTATIS ! mumms...None

usch programmet på tv:n är fan hemsk, hanldar om en pojke som blev dödat av sin egen pappa, pågrund av pengar.. finns verkligen sjuka människor ! :/ blir fan deppad av sånt där..

Jaja, imorgon ska jag till frissan ialfl :) ska klippa mig och färga, men ska bara göra dom bruna slingorna lite mörkare, annars  ska det se ut som de gör :) men nu ska jag kila iväg ! hej..

Gomorron gomorron

Klockan är 11.35, vem tjötar jag med ;)ojoj jag höll på at skratta ihjäl mig, för er som förstår :)

Har faktiskt varit ute och kört bil hela morgonen nästan, har ju min lilla sovmorgon till klcokan 2 idag, så tro mig när jag säger att jag hann att sova ut. Körde till soptippen ;) hatar utfarten därifrån ! glömde skylten gjorde vi med..
När vi väl hade fått på skylten så körde vi runt lite överallt.. och precis när vi skulle träna backning så gick tydligen nån packning eller vare var sönder, så då blev de inge mer körande för min del idag ;b

Snart kommer älsklingen o myser lite me mig innan jag ska iväg till skolan, efter den jobbiga lektionen som består av företagsekonomi ska jag o träffa syrran, får se om de blir en fika eller bara mys ;D o fressten, företagsekonomi är inte så tråkigt som jag sa :)
Vill ha helg med, freda ska jag iväg till frida och fixa oss o börja festa lite, sen får vi se vart vi tar vägen på förfest, sen ska vi ialfl in till örebro på klaras :) kulkul, hopaps jag ! Lördag hoppas jag oxå på fest, har ju bara varit på statt en gång, o jag menar, starrebarren är ju karlskogar höjdpunkt ;D

lite frågor och svar

Hur var du som barn?
världens gulligaste ...
Vad tycker du om fildelning?
va ?

Varför bloggar du?
för att alla som bryr sig ska få ta lite mer del av min fritid..

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
nej, vännerna kommer alltid komms först !

Vad kan man leva utan?
Ärtor..

Vilket är viktigast hos din partner?
personligheten, att han ska vara snäll och bry sig om än..

Hur ofta lagar du mat hemma?
ärligt talat så suger jag på det. så man kan nog säga.. Aldrig ?

Vad skulle du göra med ett friår?
så mycket som möjligt .. leva livet helt enkelt !

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Sveriges.

Hur svarar du i telefonen?
Hallå..

Är du pinsam på fyllan?
det är jag säkert, det är vi alla nångång ..

Vilken var din första konsert?
jadu, det var på gyllene tider;)

Hur ser folk dig?
antar att det är olika hos alla, säkert fjortis hos visa och en riktigt cooling hos andra;) men jag är bara mig själv:)

Människa som gör dig enbart ledsen?
Faktiskt så tror jag inte det finns nån, de jag känner och umgås mig får mig bara att ara glad allihopa <3..

Människa som gör dig enbart glad?
Richard:)

Värsta känslan?
Nu börjar det regna..

Favorit tv-program?
Gossip girl

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Mysa med richard halva dan, umgås med mina kompisar halva och festa gärnet på kvällen ! gärna nån ny tröja  under dagen med..

När grät du senast?

Jag kommer faktiskt inte ihåg..

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
det vet jag faktiskt inte ..

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
nej, haha jag vet ju inte äns hur prinsen ser ut?!

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Oj svår fråga.. kanske verkligen berätta för någon vad jag verkligen tycker !

Vart går din drömresa?
Calefornien ;) dit ska jag !

Vem är ditt drömragg?
jag har redan mitt drömmragg=)

När blir man vuxen?
när man mognar ! som vissa inte värkar göra ^^

Vill du säga förlåt till någon?
Nej, faktiskt inte ..

Vem är din hjälte?
min mamma.

Vad tror du på?
Ödet..

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Gossip girl :D

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig...

Vad är lycka?
När man umgås med de bästa :)

Vilka personer beundrar du?
farmor, mamma och pappa<3

Vem var din första kärlek?
första riktiga var Tobbe.. annars minns jag inte :P

Vem har makten i ditt liv?
Jag själv såklart:D

Har du någon dold talang?
mhm faktiskt. ja kan böja jätte mkt på mitt ena finger ! ;)

Har du mobbat någon?
Noj aldrig !

Vilket djur skulle du vilja vara?
En liten katt. :)

Har du någon fobi?
hiss fobi och golvet på badhuset fobi...

Vad är det pinsammaste du gjort ?
kanske pratat me nån man trodde var nån annan? vet inte..

Har du snattat någon gång?
Nojdu ! not my stile...

gästklagomål

Jahaja:) Har fått gästklagomål om att jag uppdaterar dåligt, men det vet jag ju reda ;) jag vet aldrig vad ja ska skriva, men när det går så långt att folk tillome saknar mig .. då känner jag ju ett tvång till lite uppdatering.. så här kommer det:D


Sitter i Stinas nya mysiga lägenhet här i örebro, hon duschar nu sen äre men tur.. lite senare ska vi fixa oss för att åka in till stan o fika med elin, salla och anki... "Hela gänget är ännu en gång samlat" :) och jag älskar det ! finns nog inget mysigare än o sitta på ett litet cafe och bara umgås med dom bästa vännerna i världen.. tänk, nu har vi känns varandra i cirka 18 år ;b det är coolt hörrni <3
Ikväll ska ja o jobba :( börjar klockan 20.00 - 03.00 och jag är inte laddad! men nästa helg blir o röjja lite på klaras;D har aldrig varit där så det ska bli spännande... så på fredag hörrni, då ses vi där hoppas jag?!

Vi hörs senare eller imorgon :) Puss & kram på alla underbara !


geografi

Sitter på världens tråkigaste lektion som heter Geografi... Christoffer står och babblar och jag är trött !
Stör mig även på att det inte går ladda hem msn på min dator?! och har teori efter skolan, vilken TRÅKIG dag..

haha, tänk er.. tiden när man använde webcameran jäämt ! ;) den döljde ju dålig hy för dom som har de ialfl ;D

Pusshej!

RSS 2.0