fiiin fint väder ! =)

Kul att man har jobbat 3 timmar när det var som varmast ute .. nej ?! inte precis, man blir heltsvimfärdigt där inne plus att det va så himla mkt folk idag..

Nu vill jag ialfl iväg o köpa glass.. det skajag nog göra :) ska se om nån kan hänga på annars går jag själv .. vill verkligen hitta på nått ikväll med, men vad? något tips...

godmorgon

hejhej, den kända uppdateraren är tillbaka ;)  Ska snart iväg till skolan för EN lektion, så skönt.. är klart med allt iimage25 skolan och nu äre bara att börja softa =) fan vad skönt.. vet inte vad som händer mer idag men ska ialfl umgås med min under underbara älskling, atangligen nått ute eftersom vädret ser ut att bli finneman idag igen, älskart ! :)


är fanimej för trött för o veta överhuvetaget va ja ska skrivan nu ! så tjingeling på er..

XOXO! nathalie

dåligt uppdaterat

hejhejhejhej! Vet att jag har uppdaterat bloggen dåligt nu på sista tiden. Men min dator är trasig och är inlämnad så har nästan aldrig tillgång till datorn, inte hemma ialfl.. surt!
Sitter här i skolan, har visst hål till halv 2. skit kul ! men har redovisning sen så kan inte dra hem heller för vill inte missa slutspurten här nu.. :) Efter skolan blir det ivä och käka med jessica, vet inte om erica ska med, hoppas!
Har inte hunnit bestämma mig om man ska lyxa till det med en clab toast än eller om man ska vara nyttig och ta en kycklingsallad, vad säger du ?

Efter det ska jag iväg med mamma och handla mat, ska köpa tacos så ja o richard kan lyxa oss imorgon när han kmr hem :) hii myys ... Hoppas att pappa hinner sätta ihop min säng idag med, har ju fått åka in och hämta en som var hel nu med. haha grattis lixom..

Men nu måste jag söka viadre lite på nån tråkig idrottsgrejj, oxå redovsisning man ska ha imorgon. men ha en underbar dag sötnosar ! :)

Puss&kram
nathalie

Askersund

Igårmorse när jag vaknade var det så himla fin fint väder ! :) Så hade jag inget speciellt planerat så jag ringde salla och vi bestämmde att jag skulle åka dit. Så ja åkte dit och träffade henne, Anki och Stina ! hur mysigt som helst.. Vi var och fikade, sjöng kareoke och på kvällen gick vi och köpte med oss pizza hem och fortsatt ha en mys och prat kväll. helt underbart, barndomsvänner är det bästa man kan ha :) <3

Idag när jag kom hem åkte jag och lämnade in min klänning som ska sys upp. hoppas dt blir bra.  Sen skulle jag och pappa fixa min säng, men jävla skit ikea har glömt två stora hål i ena sängkanten så den rasar ihop om man försöker sätta ihop den, så stackars pappa får åka in imorgonförmiddag IGEN och få en ny antagligen. skit oxå, Så ikväll sover jag hos syrran, vi har varit och köpt godis och hyrt film :) Morsdag ska vi fira nästa helg istället med käk ute och lite presenter till mamma. för idag jobbade hon hela kvällen så det gick inte...

image24

Nu blire film ! :) fressten, richard kommer yhem på onsdaag, guu va ja längtar !!!!!!!! :)

Puss&kram
nathalie


centrel pak

Vet inte vad man skall hitta på ? Sitter här hos min kära syster, men hon är i skolan och jag har inget att göra :) haha . men vi ska ialfl iväg och sola sen när hon har slutat vid 4 tiden .. måste sola några ggr nu innan skolavslutningen. så man blir lite brun och fin i sin nya klänning .. :) hihi ..

Hade matte nationellt idag. gick åt helvete, matte är verkligen inte min starka sida. Blir att försöka läsa om matte B nästa år. då ska det gå ! helt klart.. går inte ur gymnasiet utan matte B inte, nejnej...
Nej nu ska jag nog baka lite tror jag ;b

image23

puss&kram
nathalie

glass och lite regn

Hej alla glada :) försökte blogga igårkväll men tror du datorn banga igen ? ... jajjamän du gissade rätt. fyfan jag formatera ju om den i förrgår ? ajja det är väl bara att lämna in den..igen ! ;)

Jaja igår va ja iväg till örebro med pappa, har hittat en ny sängsom jag ska iväg o köpa nu så fort jag får lönen :) Sen hitta jag en as snygg rosa kamera som ja önskat mig till jag fyller.. mycket mycket fin!:)
Efter svängen på ikea åkte vi iväg till marieber med.. sen åkte vi runt överallt, vi letar överallt efter en såndär lyxduch mend ångbastu o grejjer. Så hitta vi den alldeles perfekta, men nej nej då var den för hög :( vårat tak är så lågt så det är jätte svårt att hitta någon som passar. men får hålla tummarna :)
image22
Idag blev det en sväng på stan med jessica, köpte två vanliga linnen, ett vitt och ett rött.. lite sommrigt .. Sen blev det iväg o köpa en god mjukglass med strössel.. Sitter  hos Jessica nu :) men ska snart iväg till örebro med syrran, tänkte kolla skor och dra en fika :) huhu !
Ha en bäst dag alla...
Puss&kram
nathalie

sjuk

god eftermiddag kära läsare :) fick åka hem tidigt från skolan idag eftersom jag inte mår så bra. är väl alla tidomställningar och sånt som har varit nu.. Har ialfl just gjort klart svenska arbetet som skulle vara inne ifredags, det känns fan bra :)
idag ska jag iväg och hälsa på morfar en sväng. mycket trevligt, är nästan aldrig där. usch måste bättre mig verkligen! :) Har inte hänt nått spciellt mycket idag. men vi hörs väl senare !

puss&kram
nathalie

plugg?

Att jag är en sån dålig människa på att plugga ?  Jag vet knappt hur man gör, att just sätta sig ner och verkligen "plugga" det är nått jag aldrig riktigt har förstått mig på. tycker det är sjukt tråkigt och så himla onödigt att behöva plugga både hemma och i skolan. Sitter här och försöker göra ett svenska arbete om språk. Det finns absolut inget bra på internett så är skit svårt att komma på vad man ska skriva.. Det ska vara 3-5 sidor och jag är inne på den 3:dje så ska försöka klämma in lite mer småsaker så det blir 3 sidor. mer kommer jag ju inte på? känns som arbetet blir sämst men det hoppas jag inte :)

Jag saknar verkligen Richard så jag vet snart inte vart ja ska ta vägen :( vill bara ha hem honom. Sitter i hans lägenhet nu och har precis dammat lite och vädrar här nu, ska göra de nån mer dag precis innan han kmr hem, så ska jag köpa nått fint till han tills han är hemma :)

Kvällen igår blev förövrigt rolig, var hos eda hela  kvällen och där var det bara trevliga människor ^^ men vid 1, halv 2 ringde jenny o fråga om ja kunde komma till henne så ja gick runt den tiden nångång, men tack ialfl för en trevlig kväll alla snyggingar <3

Nu ska jag försöka skriva lite mer på  arbete men gör nog klart resten imorgon, för klockan 7 kmr jenny o hämtar mig så ska vi iväg o kääka ...

Puss&kram
nathalie

back from new york

OjOjOj kära bloggare :)  Det här har varit en riktig upplevelse måste jag säga. En mycket trevlig stad med hur mkt trevlig folk som hälst. Komplimanger har man fått hela dagarna ;b riktit mys faktiskt.
Men att bo där exsisterar nog inte för min del faktiskt måste jag säga. Helt sjukt, helt vanliga svensson familjer har inte längre råd att bo kvar i sina lägenheter och fler och fler åker ut på gatan. helt sjukt. Folk sov lixom ute i kundvagnar på gatan. tycker så synd om dom. Skulle skänka mina sista pengar till de hemlösa, men då blev det för brottom till taxin till flygplatsen så ja hann inte :/ tappa nog bort pengarna på vägen med så det var ju synd.

Hur som hälst har det varit en helt sjukt roligt oförglömlig vecka. Åt även på en så himla lyxig resturang 48 våningar upp och resturangen snurrade runt :) o hur god mat som hälst ! helt klart en 10 poängare dit !
Shoppat är väl bara förnamnet på vad man har gjort denhär veckan. ojoj nu känns det som man har kläder ettag ialfl :) Köpte en jätte fin present till mamma på morsdag oxå en glas prynad med två små vita fåglar som sitter på en rosa vatten fontän :). hoppas hon blir glad, även min kära syster kmr få en riktit fin present imorgon, men de kan jag inte skriva här vad det är för hon är nämligen en av mina stammis läsare ^^
Vet inte hur jag ska få ihop allt kortfattat för det går inte, har verkligen hunnit med sjukt mycket den här veckan och det är det sista jag vill ha ogjort ialfl ! :)

Ska snart iväg och käka lite pizza med syrran och erica med. :) mumms. Är så sjukt trött men måste försöka ställa in mig på Sveriges tid igen. Men det är kämpigt nu, har fan varit vaken i ett och ett halvt dygn nu. jobbigt..

Älskligen ligger förövrigt och softar i florida i 30 graders värme vid poolen nu ! usch vill bara till honom, vet inte hur jag ska klara mig till den 28:e men ja har väl nga andra val ! ska hitta på saker så går det fort :)
Men nu ska jag kila iväg och få liv i syrran så blire lite käk!
Hoppas alla har haft en lika underbar vecka som jag, vilket jag inte tror men ! =)

Puss&kram
nathalie

new york

Okej, alla snyggingar :) Nu drar jag till new york om några timmar ! så jag hoppas alla får en trevlig vecka här hemma, för jag ska nog ha en av de trvligaste veckorna i mitt liv <3
Kommer nog fälla en tår innan jag åker och säger hejdå till Richard, mamma och pappa ! men richard kmr ialfl ner till NY. på söndag . men sen blir jag utan han här hemma en hel vecka...

Nu ska jag packa klart allt och försöka sova lite om det går.. men ha det bäst alla ! jag är så flygnervös :O

Puss&kram på er världens bästa männsikor !:D vi hörs snart igen !
Puss&kram
nathalie

dethär och dethär

Jaha...  Sitter man här vid den kära, troga datorn igen. Igår jobbade jag hela kvällen med dubbel lön. Känns bra ;) Emma den svikaren gick hem mkt tidigare och där bev jag alldeles ensam och ledsam i kassan ^^ men jag klarade mig ! haha . Vid halv 11 när jag slutade kom Richard och hämta mig så köpte vi mat och hyrde film. Så åkte vi till syrran och hade  myys .. :)
Nu ska jag snart iväg med syrran och handla lite mat.. Sen ikväll ska jag och Richard iväg till Göteborg igen och hämta mamma och pappa, oh så ja har saknat dom faktiskt :) det är ofta man är trött på dom, men när de väl inte är hemma så saknar jag dom.. konstigt =) haha ...
har typ 170000 arbeten som måste in innan torsdag för då om ni har lyckats missa det så åker jag till NEW YORK!! shiiiit im so nervous. shoppa shoppa shoppa ! Skulle plugga nu men som vanligt så kmr nått annat och distraherar mig. "oh ja måste läsa deras bloggar, jag måste kolla det, och det och det"  

ne nu måste jag fan försöka plugga lite här !;o
Puss&kram
nathalie

kuuul valborg

Tack alla för en mycket trevlig kväll :)  vart helt klart lyckat, och såg ut som dom flästa hade kul ! kom tydligen runt 70 pers.. men vid 12 gick alla ut och satt runt brasan och sjöng. så mysigt !:) men runt 2  åkte jag och Richard hem och då började dom flästa försvinna bortot ! tack wiki för igåår !

Nu ska jag iväg och sola med syrran :) sen ikväll blire jobb. men idag klagar jag inte, dubbel lön ju ;)

Puss&kram
nathalie

RSS 2.0