Jag har blevi sömngångare!

Blev hel lyckat igår! :) För festade hos jessica tror jag hon hette, det var trevligt. Sen drog vi iväg till wiackan och där vare fullt ös! till och med kö, inte vanligt på wickan. Jag tkr det är mycket fräschare och bättre musik där, men ändå så är det till statt man jämt går, det är ganska konstigt egetnligen.. Märkte även att jag kanske inte var ett sånt jävla fán till Black Jack när jag bara kunde en låt, men det var lika kul för det, o lite bugg blev det ju!

Inatt har jag gått i sömnen! Skit äkligt, tänk om jag blir värsta nattgångaren som börjar gå runt o döda folk när jag sover eller nått! ohnej. Hur som helst, somnade då i  Richard säng som vanligt. Sen vet jag att jag drömde skit konsigt, jag fick skjuts av någon och sen körde han in i en snödriva, jag skulle just dö för att jag blev ihjäl klämd när jag vaknade! Jag fatta inte vart jag var någonstans först, så satt jag mig upp, då hade jag gått och lagt mig i hörnet på richards soffa, jag ahde tagit med mig täcket och bäddat om kuddarna i soffan så jag låg skönt! hahah usch va läskigt. Jag satt mig och skrev " Richard hur kom jag hit" då blev han lite irreterad och trodde att jag menade hur jag hade kommit hem  till honom i natt, tills han också märkte att jag inte låg kvar i sängen! haha tänk er, jag kanske håller på att bli en sömngångare!
Vågade nästan itne somna om en, fast jag gjorde det och när jag vaknade imorse så låg jag ialfl kvar! :) tur!

Nu ska jag iväg till örebro o kanske shoppa nått med mamma o pappa! :) Sen till Stina och sedan ikväll ska vi till Anki och fira henne! Trevlig dag alla! :)

Why don´t you get a job?

Godmorgon, tror att jag har sutti och lyssnat på Offspring-Why don´t you get a job? hela morgonen:9 Den är fan skit bra;b haha.. Hur som hälst så ska jag snart iväg och träna. Lat som man är tar man snål skjuts med erica till träningen, går hem istället. Jag menar, det tar 10 minuter att gå, då är det lat het. Men det struntar jag i. Tror att det står massa gubbar här i trapp uppgången med och målar om väggarna, hatar att gå förbi sånna för man vet inte riktit om man ska hälsa. Vilka himlans problem jag har hörreni! ;)

Imorse klockan 6 får jag ett sms om att jag måste med ut på Black Jack och får man det klockan 6 på morgonen äre nog viktigt, så då vare bara att ge med sig och ställa upp, så ikväll äre black jack som gäller! FÖÖÖÖR inatt inatt äre du äre jag:)
Men innan det blire kväll ska jag då hinna med träning, hem o fixa mig, gå ner till körsolan och plugga, gå till frissan, åka hem och fixa sig dför kvällen! . men det hinner jag nog:) hoppas jag. imorgon blire fest med, Anki fyller systemet så vi ska in till örebro och fira henne, blir kul:)

Här har ni en låt till som jag bara älskar!


ögongodis

Nu sitter jag här och det kurrar i magen, väntar på att emma och jessica ska sluta lektionen så ja kan gå och äta:) det är tyvär fiskgratäng, så blir väl antagligen inte mättare efter maten heller^^ Efter är det en lektion till och sen har man hål ännu en timme, det är så jäävla tråkigt. skolan ligger ju inte direkt nära stan eller något heller!

Jag har bestämmt ett par skor från H&M, jag är så himla kär i dom och jag kan inte sluta titta. haha vet inte varför jag har fastnat så för de men så blir det bara i vissa fall:) det är 10 cm klack och det är inte höjden jag brukar ha, så nu måste jag lära mig att gå snyggt, finns fan inget värre än när det kommer nån tjej i för höga klckar och går framot lutad med knäna. Det måste jag se till att jag inte gör innan jag går ut med dom:D De kommer att vara perfekta till sommaren! Nån snygg enkel sommarklänning och så skorna till! shit=)

Går såklart inte att ladda upp bilden bara för det!  Men du hittar dom här:)

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

Olagligt

Godmorgon! Jag satt just och funderade på en sak över frukosten, borde det inte vara olagligt att behöva gå upp såhär tidigt? När klockan ringer klockan 7 tror man inte att det är sant och att då behöva pallra sig upp kan bara inte vara lagligt.. Det är gött och träna iofs, men man kanske skulle hadet lite senare eller något istället så man får sova. Skit samma^^ det är visst inte olagligt och kommer väl tyvär aldrig att bli..

Idag ska jag ialfl som sagt iväg och träna nu på morgonen, blir ett spinningspass. Efter det blire hem o göra sig iordning lite fort för att sedan åka tillbaka till skolan,det orkar jag verkligen inte idag! Sen vid 5 börjar jag jobba. Där är det väl lika stressigt som vanligt, ibland undrar man fan at man gör det frivilligt. det är väl inte meningen att man ska typ gå med ångest och stress i magen varje gång man går till jobbet för man vet att det alltid blir amma visa? det tkr inte jag ialfl.


En dag på jobbet var det ja!

back to real

då var man tillbaka i skolan igen då, har inte hunnit tröttna än men det kmr nog om några minuter! har geografi och tro mig när jag säger att det inte gör saken bättre.. Men idag har jag bara 2 lektioner, en bra start på veckan. Så slutar redan halv 2. Då ska jag hem och plugga lite sen ska jag iväg och träna.

Gårdagen bestod också av att träna och på kvällen blev det bugg! det är verkligen så kul, haha:D Längtar till man kan mer än grunder, så ska jag fan dra iväg på nån bugg festival o bugga en hel helg lr nått^^

Nej nu ska jag skriva lite om klimatet!
Xoxo



helgen

Alltså, vad har hänt med mig? jag har verkligen blevi urdålig på att skriva blogg inlägg^^ orkar aldrig, kommer aldrig på nått intressant, man skriver typ att manhar festat eller gjort det eller det.. Som ungefär alla som läser min blogg redan vet. Jag måste få lite mer fantasi om vad ja ska skriva tror jag.. Men vad har alla andra gjort i helgen då?

Jag får väl berätta om min ialfl. Någon vet väl inte, i fredags så jobbade jag bara hela kvällen. Slutade ungefär 01.15 så då vare bara att åka hem och sova eftersom man skulle upp halv 9 nästa morgon för att gå till SKOLAN! vi hade öppet hus men jag orkade verkligen inte plugga så jag bakade med lärarna istället:D mycket roligare, och väldigt gott med smeten.. haha!
Men kände mig så jääävla bakfull hela dagen bara för att jag var så himla trött. Men istället för att åka hem och sova åkte jag iväg till mariberg med Stina, Richard, Jenny och Erica. Det var jag och richard som skulle åka först, men vi fick med några till efter vägen;b men det var kul:) förutom att jag aldrig fått så dålig lön i mitt liv tidigare så jag hade inte råd att shoppa mer än ett litet linne på rea^^

Sen på kvällen åkte ja och Stina hit och gjorde oss iordning för att sedan gå över till Lisen:) Där vare fest och mycket trevligt. Men sedan blev vi tvugna att åka tillnästa fest som var hos Johan. Inte lika kul tyckte inte jag men det dög:) Jag gick ner till melkers istället och där mötte jag Henke och Fransson som jag satt och prata med ettag. Sen kom faktiskt Camilla ner dit och det var trevligt att prata med henne tyckte jag. Var länge sen och ska jag vara ärlig tycker jag inte att man måste sluta prata med varanda pågrund av ett jävla bh-bråk! hahaha tror de flesta vet :) Visst, man behöver inte vara bästa vänner men tkr faktiskt man kan prata med varande när man faktiskt en gång i tiden berättade sina största hemligheter för varandra.. Sen kom ialf Stina ner igen och då blev det bara mer trevlit:) Vi gick till statt och shaka ass till det kom AS mycket folk, då blev det tråkigt ovh trångt så då gick vi o käka:)

Jävlar vilket inlägg hörrni!^^
Xoxo


galopp

Idag är en flummig dag! Vet inte riktit vad jag pratar om, men ska jag vara ärlig så verkar inte mina 3 andra häxor heller ha en aning om det^^ men det är kul!
Vad ska alla gör idag då? Jag ska plugga lite teori och sedan träna,det blir gött! Igår var jag hos Stina och träffade henne och elin, det var allt för längesen men då blev det bara trevligare o träffa dom:)

Vi har planerat lördagen med, skulle ju till Oslo egetnligen men blev visst inte så:/ Så på lördag äre först öppet hus här i skolan, sen ska vi iväg till gustavsik och på kvällen blire utgång! ätnligen, var väääldigt många helger sen nu faktiskt!


Dahahaha

Jaha! Då var ännu en helg borta.. Bion vi var på var väldigt seg, alltså den var inte dålig egetnligen men den var lixom 2 och 45 minuter, efter ettag fick man ju fan tygsmak i arslet;b Efter filmen hade vi inget o göra så vi höll på att gå på dubbel bio, vi ville ju se wallander också. Men min plånbok strejkade.. Men vet ni vad, igår fick jag en väääldigt försenad 18-års present, så nu har jag pengar igen:) Så på tisdag ska jag in till örebro och fika med Stina, tänkte höra med salla och anki med:)

Vad ska ni göra idag då? Jag ska ialfl hem till syrran en sväng och kolla om hon har nån snygg outfit jag kan låna till helgen:) Sen kommer kanske Daniel hit och kollar min balklänning så vi matchar ihop färgerna på balen:)

glädje tårar!

Vad gör ni mina skönheter?:) Själv ska jag iväg och hälsa på min bästa morfar om en stund.. Alltid lika kul att höra när han berättar samma sak 100 gånger, men ja ska vara tyst.. Vi är ju släkt så det finns ju inget som tyder på att mitt minne kommer vara bra när jag blir gammal.

Nu kommer berättelsen om mina glädje tårar. Det var faktiskt på jobbet igår, så fick jag några kunder då som vanligt. Sen ropar wictor att jag ska komma in till köket. Jag går in till honom och han säger "Såg du vem det var?" Jag förstog ingeting men när han sedan berättade vem det var så dunka det i hela hjärtat och innei ögonen låg det ett par tårar!
DÄR STOG HAN, KILLEN SOM LÅG EN METER FRAMFÖR MINA FÖTTER OCH HÖLL PÅ ATT MISTA SITT LIV GENOM ATT HA BLEVI PÅKÖRD! han stog där, fullt levande och hur söt som hälst! jag kunde inte mer än att bara såt och le mot honom:) Hade lust att ge honom en stor kram och säga något. Men tyckte inte det var värt det, jag har hört att han knappt förstått vad som riktit hänt, vilket är mycket mycket bra! Då ska jag inte påminna:) vilken lycka!



Oslo

Wehoo! har just fixat ledighet den 25:e =) ska nämligen till Oslo den 24:e med frida o richard, Fridas syster bor där nere så vi ska festa hela natten lång. löndehelg i Oslo, kommer nog bli drag;b Tack Emelie!!!

Nu ska jag ialfl CYKLA iväg till skolan för 3 lektioner, sen iväg och jobba nästan 4 timmar. Men ha en jätte bra dag alla, det ska jag ha för idag är mitt humör på topp! =)

Bugg!

haha ja, det var riktit kul o bugga:) nu är det 4 lektioner kvar och jag kommer gå dit med ett leedne på läpparna, det var faktiskt riktigt kul:)  lite stelt i början när man fick börja dansa med nån man aldrig sätt förut, men så kände nog de flesta, man fick byta danspartner hela tiden och efter ettag så släppte nervositeten:) Vi lärde oss grunderna och jag hoppas ja kommer ihåg till nästa gång^^

Idag ialfl gick jag upp vid 8 för jag inte visste om jag hade skjuts till skolan, men det hade jag. Jag börjar halv 11 så jag la mig och tittade på the hills hela morgonen istället:) Men nu är jag klar för 2 lektioner och sen kommer älkslingen och hämtar mig, vet inte vad vi hittar på men:) Jag har fått ett årskort på träningslagret av honom, så söt är du:) Så nu ska vi två börja tröna tillsammans, kommer bli kul!


Aiya napa!

Jajjamän, idag efter skolan åkte jag och Frida ner och bokade in henne och hennes syster till aiya napa också! :) kommer bli så jääädrans kul! Samma flyg och samma hotell, kommer bli en oförglömlig vecka! :) kommer självklart sakna min älsking så himla mycket, men det är ändå bara en vecka av äns liv, sen är jag hemma hos honom igen!:)

Våran pool! :)
Ikväll ska jag lära mig att bugga! hahah jaa, du läste rätt! jag ska bugga! hahah, min syster ville ha me dmig och klart man måste ställa upp. så nu ni jävlar, kommer jag att äga dansgolvet på statt med mina bugg mooves;P kommer väl antagligen vara vi och resten 50+ men det blir väl mysigt ;)



The bunny house

Jag och älsklingen har  just kollat på the bunny house, den var riktit bra. En riktig Natta film ;b Om en stund ska vi hem till richards mamma och äta pannkakor, haha det är ju så gott :) Sen funderade vi på att åka skridskor men det ser förjävla kallt ut där ute så vi åker nog hem till syrran o glor på en film istället..

För övrigt ägde vi självklart på att åka slalom och jag ramlade inte en ända gång, jag är så duktigt:)

äntligen var slalomskidorna igen!

Yess! Om en timme kommer erica och Frida och hämtar mig sen ska vi iväg och åka slalom! :) det pirrar redan i magen och jag är alltid lika glad när jag vet att ja ska få åka igen.. Har inte åkt på så länge nu så vet inte hur det kommer att gå, men det struntar jag i ^^ men har jag inte skrivit här inom en vecka så får ni väl höra av er och se om jag har överlevt över huvud taget;) men det hoppas vi väll:)

Ikväll ska jag iväg och sola också med min älskade Frida, sen ska hon färga mitt hår HEMMA! ;O är nervös, som många vet är jag ganska rädd om mitt hår, men det är riktit dyrt att gå till frissan och nu när balen o studenten o ayia napa o allt kommer så vill jag inte tigga mer pengar av mamma o pappa. Så jag färgar hemma o hoppas på det bästa, skulle det bli kris får jag väl beställa en tid igen:)

Men jag måste fixa mig nu! hoppas vi hörs igen ;b haha nejdå.
PussPuss

alexandra pettersson

Det här har nog varit den snurrigaste tisdagen för mig på länge, om jag över huvud taget har mått såhär en tisdag? jag vet inte.. Men har tyvär bara mig själv o skylla ;b hur som hälst, gårdagen blev rolig.. Som ni säkert förstår så blev det då lite mycket av det goda! just anledning till denna snurriga tisdag! :) men kom ialfl upp ur sängen klockan 2 och fick i mig en liten mack bit.. Så nu sitter jag här och fick faktiskt precis i mig en macka till! känns jävligt bra i magen ;b
Var det många mer som var ute igår eller? Kändes inte så, tur att de kommer några roliga karlskoginar o livar upp våran lilla stad litegrann hörreni!

Fressten! ser ni vad snygg min blogg har blivit? ALEXANDRA PETTERSSON har fixat den åt mig och jag är läskigt nöjd:) älskar den verkligen nu! så nu ska ja nog kunna lägga in lite fler inlägg än jag har gjort på sista tiden.. tack igen!:)

Kommer lite bilder från igår, men dom komme en annan dag:)

2008

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut?
haha ja, massa saker!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade aldrig något löfte.

3. Blev någon / några av dina vännen föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och det tackar jag för!

5. Vilka länder besökte du?
Usa

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ännu mer pengar! och körkort..

7. Vilket datum år 2008 kommer du alltid att minnas?
Jag vet inte.

8. Vad är det största du gjort 2008?
Varit i USA.

9. Största misstaget?
Jag har ingen aning.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
både och!

11. Bästa köpet?
Resan såklart..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mig själv skulle jag tro^^

13. Gjorde någon dig riktigt glad?
Richard, mamma, pappa och jenny<3

14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om år 2008?
Lady Gaga - Pokerface

15. Var du gladare eller ledsnare i jämförelse med tidigare år?
Mycket gladare, helt klart! :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Åkt slalom...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit ledsen över saker jag inte förstår nu att jag äns kunde ha i tankarna:)

18. Hur tillbringade du julen?
Först hos min syster på julfrukost, sedan hos Richards familj på dagen och på kvällen med min familj:)

19. Blev du kär under 2008?
Jätte kär..

20. Hur många onenightstands?
Ingen.. tror jag ..

21. Favoritprogram på tv?
The hills och 2 1/2 men..

22. Hatar du någon nu som du inte hatat i början av året?
Ja, det gör jag!

23. Den bästa boken du läste i år?
Gömda

24. Största musikaliska upptäckten?
Lady Gaga.

25. Något du önskade dig och fick?
ojj, kmr intepå något nu.. eller jo, telefonen!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nej, det tror jag inte.

27. Årets bästa film?
Mamma Mia

28. Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag fyllde 18 och festa som aldrig förut! En av de bästa och mest minnsevärda kvällarna det året!

29. Finns det någon som gjorde ditt år ännu bättre?
Richard :)

30. Vad fick dig att må bra?
Nästan allting!

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
hehe, det tror ja de flesta vet ^^

32. Vem saknade du?
Några stycken.. tyvär! Men det var då de:)

33. De bästa nya människor du träffade?
Richard och hans familj.


Nyår, lyckat!

Jag vet hur dålig jag har blevi på att blogga! Men jag kommer verkligen in i perioder då jag har as mkt o skriva o vissa perioder när jag inte orkar skriva ett skit :) Men ja slänger in nått lite såhär då och då. Kommer säkert in i en blogg period snart igen ska ni se;b



Nyår vart ialfl hur lyckat som hälst och jag är mer än bara nöjd med kvällen:) Men firar man me dom bästa kan det inte bli mer än bäst!! Jag hoppas att nästan alla andra hade en riktit bra nyår också... men det tror jag, och vad jag hört från mina källor haralla haft riktit kul, men mina vänner är värda det bästa:)
Idag ska jag ialfl iväg till ikea i karlstad med jenny och Lina, blir nog kul.. och känner jag dom rätt blir vi nog kvar där i stort sätt hela dagen, men där kan jag vara med gott samvete, för vet ni vad?? idag var jag uppe med tuppen och började plugga teori! :)

RSS 2.0