Man in the mirror



Det känns konstigt att han är död faktiskt.. Men han var ju trots altt pedofil, fast jag gillade hans musik någe grymt faktiskt! Reast in piece Michel jackson!

lööövley=)




Sommar och sol är underbart!

Det är äntligen en riktig sommar här i Sverige! Det känns alldeles för underbart och det är nästan så man inte kan förstå det. Men passa nu på att njuta allihop.. I Sverige kan jag inte påstå att man är speciellt bortskämd med detta väder.
Idag har jag ialfl legat på stranden med Natti och Jessica, så nu börjar brännan bättra på lite igen. Vilket behövs! För imorgon ska jag nämligen till Saxin och ta studentkort. Då vill man såklart ha lite färg:)



Lite senare blir det iväg till karlskoga festen ensväng, kolla in lite folk och kolla lite på banden om man nu kommer se något. Men hörrni, vi ses kanske där! =)

grym midsommar! :)

Godmorgon på er!:)
Allt bra? Här är det på topp ialfl,solen skiner och himlen är blå. Idag skulle vi först åka med till wickis stuga i Kristinehamn, men hon blev tvungen att jobba så det blev inget. Då skulle jag med Jessica till Örebro. Men jag är fanimej pank som ett djur! Vill ha torsdag och min feeeeting lön! Vore inga fel just nu.
Midsommar och allt har ialfl varit hur underbart som helst och jag hoppas defentivt på en favorit i repris nästa sommar! Sen att solen sken på midsommar, det tror jag aldrig har hänt sålänge jag har levt på denhär jorden ialfl. Men det ger jag bara ett STOOOOORT plus i kanten.



Idag är det faktiskt Sallas födelsedag med,grattis så jätte myckeet gumman, och vi glömmer INTE bort din födelsedag. Soo dont worry! :) Elin fyllde i Söndags med, men hade inga pengar på telefonen och satt i en bil hela dagen så hann tyvärr inte säga grattis då! Men grattis i efterskott!! Sen på onsdag är tanken att vi ska ut i Örebro och fira dom, men jag vet inte. Jag har verkligen 0,00 kronor. Då är det rätt svårt o gå ut.. Sedan ska jag ta student kort dagen efter klockanhalv 11. Så det känns som det kommer bli problem. Men jag vill juu!!

ge oss sol på midsommar!

hejhejhej!!!
Jag förstår heelt om ni har tröttnat på mig och min blogg. Då tänker jag extra mkt på min uppdatering. Men har verkligen haft varken tid eller lust med bloggen nu den senaste tiden. Hur som hälst så har student, bal och aiya napa varit helt underbart! Fick jag göra om det igen så skulle jag. Utan tvekan! men det är väl såklart en sån där engångs grejj i livet. Men det är väl antagligen det som gör det så roligt. Finns så mycket bilder så jag har inte äns hunnit kollat igenom alla själv än. men dom kommer säkert så sakta upp på lite olika ställen. tex: nattaduvet.bilddagboken.se

klassen på kvällen! :)

Idag är det personalfest. Men av vissa skäl så kan jag inte följa med, vilka skäl KANSKE ni får veta imorgon eller något. det beror lite på! :) Men nu ska jag inte avslöja för mkt här.
På fredag blir det Strömstad och fest som faaaaaaan. Jag beeeer att vädret kan bli som idag, äntligen skiner solen! Det är så underbart. Så snälla, ge oss sol på midsommar!




RSS 2.0