Jobb till 3

hej mina älskade:)
Sitter här nu o väntar på lite god kycklingsallad, måste ju ladda inför en rolig natt på jobbet. slutar vid 3 ;D fan va kul vi ska ha ! haha..
på lördag kommer min älskade kusin Manuela hit, har inte träffats på typ 4 år! så blir en heldag med henne:) gud vad kul, och vi har redan börjat planera att när hon fyller 18 så blire iväg till stockholm på utgång, jag ser fram emot de kan jag säga;D

23 dagarkvar ! sen börjar livet leka på riktigt;)
Hade bra älsklingr...

Puss&kram på alla godingar.
Xoxo
nathalie

Stina! :)

Idaaag är ingen vanlig dag, för idag kommer stina hem HURRA HURRA HURRA! tycker faktiskt det är jätte kul att stina kommer hem och hälsar på idaag. :) Först kommer hon och elin o hämtar mig runt halv 1 . Då ska vi iväg till stan, sen vid 3 kommer nathalie med så ska vi fika . :) myys!
Efter det ska jag med till karlsdal! fyfan vad mysigt, saknar landet så sjukt mycket ibland!! o få träffa eva, johanni och jonas med det var inte igår de!!

Sen ikväll vid 9 ska dom iväg o kolla bio så då åker jag iväg till syrran, oppas även att älsk kommer dit med. Det är ju Saw ikväll på 5:an klockan 10 don´t miss ;)

Men nu måste jag ner o platta håret,sminka mig osv!
Ha en bra dag alla!

Xoxo nathalie


grythyttan

heeeeeej! ;D så vad händer idag mina älskade ?
Jo, idag blire lite glass i grythyttan, men vafan jag tycker solen börjaar dra sig bort. det är inte bra! annars får de väl bli nån annan utflykt av nått slag;b Senare ikväll blire ialfl käk o planering för min o ericas 18-års fest . tror det blir käk på melkers, det är ju öppet längst ... :) om man inte ska vara vuxen o gå på typ katrinedalskrogen, nej va tråkigt...


Men nu tänkte jag kolla sista avsnittet på the hills innan jag ska dra mig :) men ha en mycket trevlig dag!

Xoxo nathalie

solen skiner ?

Heej o heej:) än har jag allt inte glömt dig lilla bloggen. Vaknade just faktiskt på grund av ett mysigt telefonsamtal av älsk, bättre sätt kan man nästan inte vakna på :) Ser faktiskt ut som att solen skiner men har inte vågat tittat ordentliget än, blir deppad av att veta att jag har sovit bort hela förmiddagen om det är solsken ute..
Vid 2 tror jag älsk kommer hit,då tar vi nog en filt o lägger oss ute på gräsmattan o nått gott med såklart, o ligger där o softar halv dan;b myys!



Vid 5 ska jag tyvär iväg och jobba men idag är det bara 3 timmars pass iallfl! gooodie. Är liiite irreteraad, dom har lagt in tider på mig heela pip! (putte i parken) till 3 på natten, så det kunde jag ju tydlgen glömma att få gå på :/ och samma med rixfm festivalen i örebro, OLA är ju med! fanfanfanfanfanfan!
Ibland hatar jag mitt jobb mer än allt, men va gör man inte för lite money, fick ialfl ledigt för ålandskryssningen och hade faktiskt lite tur med! fick bara jobba 3 timmars pass mitt på dagen på min födelsedag ! så då har jag hela kvällen ledig, men har inte bestämmt mig om det blir ut o käka nånstans eller om dde blir utgång?! tror jag väntar med utgången till helgen efter. eftesom jag fyller den23:e så är det två dagar före löning. sen helgen efter blire ju ålandskryssningen fredag-lördag, sen lördag kväll blire utgång på statt, så jag tror jag väntar ;)

Men hörrni, nu måste jag käka lite frulle! vi hörs nog senare snyggingar! :)

Xoxo nathalie

göteborg:)

Hemma från göteborg igeen :) somsagt, jag skaa flytta dit nångång i mitt liv :) finns inget bättre ställe..
Har haft en kul helg. hoppas ni andra oxå haft det.. idag vet jag inte vad som händer men nått händer det väl jämt:)

      

Göteborg imorgon :)

Osocial som jag är går jag upp och uppdaterar bloggen när hela huset är fyllt av gäster! mycket dålig stil av mig själv tycker jag. Jag som absolut inte skulle köpa nått i örebr hittade hur mkt som hälst, men köpte faktiskt bara en tröja :) bra gjort nathalie!

Längtar så mycket till imorgon, att åka till göteborg. jag vill bo i göteborg :) finns ingen mysigare stad...
Men hörrni jag måste faktiskt kila ner nu! vi får se om jag uppdaterar någe mer imrogon innan jag åker, kanske lägger in nån bild på hur min hårfärg blir om ni har riktit tur ;) men ha en mysig helg nu gullungar !


Xoxo nathalie Jag har jordens bästa pojkvän :)

Jason Mraz

Godmorgon godmorgon mina älskade:) höll nästan på att glömma bort bloggen igen men som jag sa igår, nu börjar mitt nya liv som en bättre uppdaterare;) det låter väl bra ?!

Sitter just nu här i sängen och Jason Mraz - Im yours dunkar som vaanligt i högtalarna, frågan är om jag nångång i hela mitt liv kmr sluta lyssna på den?! det tror jag inte . Den är helt underbart bra och den sätter sig någe sjukt på hjärnan.
Men hursomhälst, igår kväll blev det då att åka iväg på rixfm festivalen i karlstad. Åkte iväg med Jenny, Erica och dianne. Det vr mycket trevligt, men vi kom lite sent så var tamefan omöjligt att pressa sig fram i dendär folkmassan. Så man såg inte så jätte bra, fast var inte så JÄTTE spännande artister med så att jag brydde mig inte så mkt. Efter ett tag när det var nordman så gick vi iväg o åt istället, gick ut på nån resturang där och lyxade till det. mumms vad gott det var!
Synd att inte Jason åker med på rixfm (A) då hade jag stått längst fram! om jag så skulle behöva trampa ner alla för o komma dit, det hade det ju varit värt! :)

Imorgon så ska jag ialfl iväg till frisören "självfallet" som har blivit mitt nya favorit ställe nu. För det första är det ett av de lite billigare ställen, om man nu kan se 950 spänn som billigt?! :S men om man kollar alla andra ställen så går det på över tusen lappen. Sen blir jag ju såkalrt nöjd där ! :) Ska färga och klippa, perfekt till göteborg, åker nog direkt efter frissan ! Då blire ut o käka. dan efter blire liseberg o fest, får hoppas att jag kmr in nånstans igen, det gick ju sist :)

men nuni ska jag nog kolla sista avsnittet på the hills säsong 3 ! :) så BRA ! vi hörs senare snyggingar!

Xoxo nathalie

ojojoj

Nu fick jag tillbaka mitt fnatt at försöka blogga lite igen?! vi får väl se hur det går denhär gången. jag tror nog innerst inne att det inte kmr gå så bra, men vi gör ett försök :) igen...
Jag hoppas ialfl att alla min kära bloggläsare mår bra, såg att det är folk som allt har kikat in här fast jag inte har skrivit på ungefär 30 dar;D haha fy på mig..



Till helgen blir det en helhelg i göteborg ialfl, ska bli så mysigt, jag älskar göteborg:) vilket kommer att kunna tänkas bli lite fest, sist när jag vad där s blev det fest och jävlar vilken sjukt kul kväll jag hade :) det är en kväll man skulle vilja uppleva igen. vi får väl se ..
Ikväll ska jag iväg på rixfm festivalen i karlstad med.

Men jag lovar er att jag ska verkligen försöka börja uppdatera bättre igen!

Xoxo
nathalie

RSS 2.0