Juldagen

Nu är julafton förbi, känns skönt men ändå tråkigt. Blev hel nöjd med alla fina julklapapr jag fick! tack mina älskade:)

Idag är det juldagen och vad betyder det? om inte meeeegafest! höhö. Väntar på att Wiktoria Högberg ska komma hit nu så ska vi börja fixa oss lite.. Sen kommer Stina och Elin med. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll! Ingeting känns speciellt planerat men det är ju sånna kvällar som brukar sluta riktigt bra!

Sen att det är mindre än 1 vecka kvar till nyår och kryssning gör mig ju inte ledsen precis! :)

söndag

Nu är det snart en ny vecka, kommer nog bli en bra vecka. Endast jobb 2 dagar, sedan blir det iväg till frissan och snygga till sig igen, sen är det JULAFTON. myspys! Stta hemma hela bästa familjen, kolla på kalle anka, öppna julklappar och dricka en kall cider. jag längtar!
Helgen har för örigt varit mycket bra, fredagen blev et jobb fest, riktigt trevligt! Sen igår funderade vi på utgång igen, men var så trött så somande nog redan runt klockan 9. Men innan jag somnade så var jag och Stina på mcdonalds och tjockade oss, mumms! Var en alkolist där som var laagomt förbannad, så vi fick faktiskt byta plats efter ettag när han började bli riktigt obehaglig. Då gick han på någon annan direkt och skulle prata, men det fick ju bli deras problem:)

Nu ska jag väl snart börja dra mig hemåt igen, försöker övertala min kära pappa att komma in och hämta mig. Vi får se hur det går...
men vi hörs!

pusss

långa fot stina

godmorgon bakfylla! det kan jag lova att jag är idag, bakfull vill säga.. fast, jag vet inte. är ändå inte bakfull men ändå trött som en apa. vet helt enkelt inte hur jagska beskriva vad jag är;b
Igår blev det i alla fall jobb fest, var riktigt trevligt :) nu är jag tillbaka hemma hos stina, hon och elin liger och kollar in hur lååånga fötter stina har fått. vilka jobbiga problem man kan ha! haha.

Snart är det juuul!! längtar..


Sluta vara så lätt övertalad Nathalie!

Nu måste jag fan ta och ge mig! Hade lovat mig själv att ta det lungt hela veckan, utan alkohol vill säga! Hann väl säga det, höll det faktistk i några timmar. Kommer till jobbet "På fredag är det fest med jobbet." Jaha, där va de brytet.. lite senare "Natta, jag vill ut imorgon, du ska med" jaha, saken är den att jag tycker det är grymt kul, men känns inte som d är bra att dricka så mkt. Men det är väl bara le och vara glad, utgång blir det förmodigen. Känner jag mig rätt blir det både idag och på fredag ,det återstår att se;b

Nu ska jag i alla fall ut som vanligt på min dagliga morgonpromenad. men ha en bra dag .pusshej


Bild från charterparty i sommras, mumms!


3:e gången gilt!

Nu är det seriöst 3:e gången jag skirver om .CP DATOR! Det ja gville komma fram till är i alla fall att det är snö ute ifall någon har missat det! Vill ha det på julafton med:)
Har inga planer till helgen än så länge, inte fest sugen alls. Så får se vad som bjuds på!

Längtar så jag åhller på att dö till nyår! Kommer nog bli en riktigt grym jävla kväll!
Hejdå!



Coca Cola

Söndag morgon och jag är bakfull som.. ah, vet fan inte vad! Men nu är jag ialfl uppe på fötterna igen. Känns bra:) Vart en helt okej kväll igår, men fan. Känns som statt börjar bli ut tjatat. Får nog fortsätta mina spår i Örebro som det har gjort den senaste tiden nu;)

Idag har jag inga planer, vilket är jävligt skönt! Men förmodligen blire väl nått skulle jag tro;b Ser ganska kallt och mysigt ute idag, så kanske blir en promenad eller något sen i alla fall.
Måste tillägga en sak till innan jag avslutar, Coola är fan den bästa som finns mot en bakfylla!

pussss

Fredag!

Yess, idag är de fredag:) Blir lungt och skönt ikväll.. Behövs faktiskt, men imorgon går vi på alkoholen igen, lika bra.. Blir väl förmodligen statt, var ettag sen man var ute där nu så det blir säkert kul!
Men vad hittar alla andra på fredag som denna då?  Nu på dagen blir det promenad, handla lite mat och baka lite.. hehe, jävligt kul. Sen ikväll får vi se vad som bjuds på för lungt;b

Onsdagen var förövrigt jävligt kul! Kändes rent ut sagt som en riktigt jävla fjortis fylla! HAHAH men ibland måste väl den med få titta fram. Sen at man hade hur jävla kul som hälst gjorde ju inte saken sämre direkt. Tordag låg vi och sov hela dagen, till jobbet började ialfl:) Sen gick de inge bra på jobbet men de hade väl förhoppningsvis inte med bakfyllan att göra, utan helt enkelt bara att de va en dålig dag;b

Men nu blire promenad här! Hej pusss

Puss på er

Lika bra att göra detordentligt, så ikväll går vi på alkoholen ikväll! Fanm just nu älskar jag mitt liv:) Känns faktiskt väldigt bra. Så ikväll blir det alltså utgång igen, Ritz. Riktigt kul sist, så förhoppningsvis så kan inget gå fel ikväll heller.
Men vem vet, ikväll kanske min förslut kommer? hahahahah ja, man kan tolka saker på olika sätt;b

Nej, på tal om nått annat. Så ska jag faktiskt snart iväg till stan, men innan det ska jag hinna käka mat. Sen blir de hem och packa för kvällen, sedan jobb, sen köör vi! Var även hos tandläakren imorse, inga hål här inte! Även om det är bra nära nu.. hehe

 Men jag måste faktiskt avsluta mitt otroligt intressanta inlägg nu, vi hörs! Pusss påer

Måndag morgon

Godmorgon världen! :)
Börjar väl sakta men säkert återhämta mig efter helgens hemska/sjuka/roliga/galna bravader :) Men att folk skickar sms klockan 8 på morgonen har jag då aldrig förstått mig på,låt mig sova ;) neejdå, skojjar bara, skicka på ni!

Så, vad händer idag? Jo ska snart iväg och köpa förköp till julstatt, hörde att de tydligen höll på att ta slut redan. Så är väl lika bra att vara ute i tid. Sen händer väl inte så jätte mkt mer idag, ska iväg och jobba ikväll som alla andra kvällar. Inte sugen för 5 öre, men är väl bara att ge sig iväg. Sen hörde jag rykte om utgång på onsdag igen. Vart är jag påväg med mitt liv? haha. Men vi får väl se. lika bra att passa på nu när man är ung och orkar! slösa inte bort erat liv säger jag bara :)

Nej, måste fixa mig så jag hinner! hare bra pusss


Lördag

Har väl inte så mycket kommentarer om gårkvällen, hade riktigt kul faktiskt. Roligaste kvällen på länge.. Blev Björnstugan, trodde faktiskt det bara var 40+ där. Men det var ju alla åldrar från 18 och uppåt. Var det som gjorde allt så kul. Ah många tummar upp för igår ;)
Var väl hemma runt halv 4 snåret inatt, så blev en rejäl sovmorgon idag. Senare ska vi iväg på julkonsert.. hehe. Sen blir de hem och sova och ladda upp för en ny veckas jobb.

Hoppas alla andra hade en lika kul kväll som jag! :) Pusss påer

Bild från i fredags


galet

Kvällen igår blev heeeelt klart bra!:) Så varför inte ge sig på´t en kväll till? Hade planerat en lugn kväll, men blir man bjuden till en ny fest så är det väl bra oförskämt att tacka nej? ellerhur ;b Så ja, blir stan här i Örebro idag.. Handla lite julklappar och sådär, sen är det väl bara tillbaka och fixa sig och ladda för ännu en galen kväll!

Fan vad jag längtar till nyår med, kryssning med Alexandra. Kan väl bara sluta på ett sätt antar jag (gaaaaalet), det återstår att se! ;b

Men nu måste jag börja fixa mig lite här... hörs sen snyggingar! pussss


yeehaa

Godmorgon bloggen!
Nu har jag bestämmt mig, jag ska börja blogga mer igen! Inget snack om saken.. hehe (vi får väl se). Idag är det fredag, är ledig! så jävla skönt. Så idag blir det att fixa och dona hela dagen, sen ska jag iväg till Stina. För ikväll blir det utgång! Är jävligt taggad faktiskt, känns som de kommer bli en bra kväll. Sitter redan och diggar Lady gaga på högsta volym. hehe.
Funderar på att åka till stan en sväng, får se om jag köper nått nytt till ikväll eller om jag hittar nått spännande här hemma i garderoben. Har faktiskt en skit snygg tröjj/klänning som jag aldrig har använt än. Men det är sjukt, det räcker med att bara köpa en tröjja eller liknande så har man tröttnat på den, helt sjuk!
Men vi får se, kan bli den ikväll :)



Men jag hoppas vi ses ikväll Örebro fyllon :) pussheej

känns bra



Tisdag morgon och solen skiner som aldrig förr! Känns riktigt skönt måste jag säga. Mamma fyller även år idag, grattis världens absolut bästa mamma, jag älskar dig<3

Idag ska jag ut på morgonpromenad om en stund, sen ska jag äntligen ränsa ur min garderob. Det behövs! Sen blir det iväg och jobba några timmar igen.. Har väldigt mycket i mitt huvud just nu, tankarna flyger hit och dit. Men känns som jag har gjort ett bra val nu! :)

Men nu ska jag göra nått vettigare än att sitta här, ha en toppen dag!


RSS 2.0