APA

Hallå!
Fredag idag och det känns så jäävla gött. Vädret är väl inte speciellt kul men man får göra det till de bästa. Så jag åker helt enkelt till lustiga huset och roar mig och sen käkar jag lite donk på det;) mumms..

Skulle just borsta tänderna när jag märkte att det inte kommer något vatten? skummt.. Men dum som jag är tänkte jag ju inte på att det kanske är något fel på det och anledningen till det är att de håller på att stänga av vattnet.. Så det lilla som kom tar jag mig en reeedig jävla klunk. och tro mig när jag säger att det smaka APA. fyfan! fick spotta ut det direkt. Antigen var det inbillning eller så var det faktiskt något fel på det. Så ja. Är jag död inom 24 timmar eller nått sånt så vet ni ju varför i alla fall :)

Nu ska jag klä på mig och vänta på syrran så ska vi iväg och skriva på kontrakt om jobbet på recip :)
pusssssss


CV

Gokväll bloggen! hafte en bra dag? det har jag. Gick som vanligt iväg till praktiken imorse, jobbade på till klockan var halv 1. Då gick jag iväg med Lisa till som hemma och tog lunch. Åt faktiskt en kycklingsallad och det känns rätt bra, jag är inget stort fán av sallad. Men det var gott!

Skulle ju vara kvar på praktiken till sista juni, men nu har jag fått lite jobb på rechip som börjar på torsdag. Dessvärre är det bara 1 vecka, fast skönt att få tjäna pengar 1 vecka i alla fall. Sen tänkte jag lämna in CV på Willys med och söka extra jobb där. Menja, det märks ju vad det blir av allt :)

Nu ska jag snart hem en sväng och hämta mitt Cv och säga hej till mamma och pappa. Dom saknar jag mkt nu för tiden :)


wehu

Idag är jag på mkt bättre humör! Kände bara för att berätta det så ni slipper oroa er;) hehe.. Fortfarande lite huvudvärk men den lindrar man enkelt med en ipren:)




i will survive

Godmorgon måndag! Dagen kunde ju nästan inte börjat sämre. Men det är som de är! Nu ska jag i alla fall iväg till jobbet, får hoppas att d blir en bra dag där :) är sjukt trött och har huvudvärk så jag tror huvudet sprängs snart. Har även en heldel tankar som snurrar runt i huvvet. Vet inte varför jag skriver det i bloggen heller men kände bara för att få skriva ut det nånstans:) hehe..

Fan vad glad jag är att jag har jordens bästa vänner. Jag vet att jag har sagt det förut, men känns ändå som jag säger det för sällan. Utan er skulle jag fan inte skratta och må så jävla bra som jag gör för det mesta, ni är så jäkla underbara<3

Men nu måste jag trycka i mig en macka eller något. vi hörs! pussss




hjärta

Grymt kul kväll!! Har alltid kul med dom bästa:)<3


äntligen

Äntligen blir det iväg och fixa till frillan!! det behövs:)


RSS 2.0